Şimdi Ara

Bir Jak çıkalırdı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bir kasa satın aldım ve eski bileşenlerimi bu yeni kasama taşıdım. Aynı zamanda Windows 8 yükledim orjinal keyli felan satın aldım. Benım sıkıntım bilgisayarımın herzaman bir jak takıldı bir jak çıkalırdı diye hata vermesi. Yani size bunu yazarken bile 10 saniye de bir bir jak çıkalırdı diye uyarı veriyor haliyle bilgisayarı kullanmayı imkansız hale getiriyor. Harici ses kartına sahip değilim. Anakarta takıyorum jakları ve ayrıca hdmi üzerindeki ekranıma jak taksam bile bu hatayı veriyor. Yani ses çıkışımı hdmi kablo ile bağlandığım alet üzerinde bile kullansam yine bu hatayı alıyorum. Şuanda tüm jakların çıkmış olmasına rağmen hala hata alıyorum :) jak takıldı çıkalırdı hatası..

    Şimdi ben ne yapmalıyım? Harici bir ses kartı alsam bile bu hatayı almaya devam edeceğim açık bir şekilde görülüyor. Yorumlarınız nedir. Donanımsal yada Yazılımsal. Neye dikkat etmeliyim yorumlar lütfen..

    Not: En kötü ihtimal haricisi ses kartı alıp onu takıcam. Anakart'daki ses aygıtını devredışı bırakıcam ama win8 uyumlu olup olmaması bir sıkıntı yaratacak mı?







  • donanımsal olabilir, o jakların girildiği yerde kısa devre falan varmı ?
  • Ben de öyle düşündüm ama sıkıntı şu. Arkada ki jak girişlerini kullanıyorum bu uyarıyı ikide bir veriyor, ön taraftaki jakları kullanıyorum yine aynı sıkıntıyı veriyorum. Jakların hiçbiri takılı değil sadece hdmi kablosu takılı ve ses çıkışını ekrana takıyorum yine veriyor. Ses çıkışını komple söküyorum :) (tamamen) yine uyarı veriyor :)) şimdi driver'ı kaldırdım sessiz bilgisayar. Donanımsal olacağını sanmıyorum.
  • arkadaşlr yardımcı olabılecek biri var mı ya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.