Şimdi Ara

Suudi Arabistan İphone 5 -Galaxy S3 - Xperıa S fiyatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
6
Favori
76.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • uzun zamandır o tarafa gitmiyorum lakin bildiğim içinde değil zemzem towere 10 km filan olması lazım aziziye yakınlarında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apocalypto33

    5 ekimde akrabalarımız hacca gidiyor iphone 5 aldırtmayı düşünüyorum fiyatlara burdan bakıyorum 2500 riyal civarı.Yalnız bizimkiler telefondan hiç anlamazlar ellerine kağıt yazıp vereceğim sağlam bir mağazaya göndermem lazım ayrıca mağazanında şehirde kolay bulunması lazım zemzem tower denen yerde teknosa tarzı mağazalar var mı?Varsa isimleri neler?Nerelere yollayım kolay bulabilirler?Fiyatlar şu an nasıl?


    en sağlam alacakları yer operatörler mobily Stc shoplar , genellikle her yerde bulunur ve sağlamdırlar
    bunun dişinda jarirbookstore ve extrahomestore mağazalarından da alabilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydcuu -- 29 Eylül 2013; 20:58:08 >
  • bu zamana kadar çok giriş çıkış yaptım hiç kimse sormadı bu telefonlar ne diye o yüzden 1tane hakkınız v.s yok o anda türkiye ye girişteki gümrük memurunun hallerine kalmış genelde bakmıyorlar hiç

    http://www.extrastores.com/?lang=en buradan da bakabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydcuu

    bu zamana kadar çok giriş çıkış yaptım hiç kimse sormadı bu telefonlar ne diye o yüzden 1tane hakkınız v.s yok o anda türkiye ye girişteki gümrük memurunun hallerine kalmış genelde bakmıyorlar hiç

    http://www.extrastores.com/?lang=en buradan da bakabilirsiniz

    ya benim dayım 2 kez çalışmak için gitti ve e72 aldı yanında samsung alcaktı fakat galiba orda elinizden alırlarmı ne demişler sadece tek telefon mu ne pasaporta yazıyorlarmış yani işin açıkçası bende o anda çok anlamamıştım hatta dayım demiştiki bi arkadaşa rica edersem bi telefonu onun adından geçircem demişti . Şimdi benim kafamda karıştı yardım edin lütfen




  • yani demek istediğim alsın ne alacaksa bavuluna koysun gönül rahatlığıyla getirebilir 3 adete kadar sıkıntı yaşamadım hiç
    diğer dediğiniz olay farklı o pasaport işleme olayı 1 pasaporta 1 adet o doğru
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makaşo

    Temmuz ayında 1400 TL ye iphone 5 almıştım
    Jarir Bookstore isimli zincir mağazalar var bizdeki D&R a benziyor
    internet siteside var ama fiyat yazmıyor

    Zaten daha önce bahsedilen fiyatlar 1.350 1.400 liraydi benim merak ettigim suan icin güncel fiyatlari. Hala aynı mı degil mı ne kadar indi onlari merak ediyorum yine de teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an güncel fiyatları bende bekliyorum. jarir e nasıl gidilir tecrübesi olan birisi bizleri bilgilendirse
  • note 2 güncel ırak arabistan fiyatının bilen var mı?
  • Extra store mekke medine nasıl gidilir tecrübeli olanlar?
  • arkadaşlar yok mu mekkeden güncel galaxy s4 ya da iphone 5 fiyatı bildirecek?
  • bandiera kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşım güncel bi fiyat vereyim sana iphone 5 2500 riyal ıphone 5 s 3700 -4000 riyal
    babam şu an mekkede, aldı 3700 riyale ıphone5s
    @bandiera
  • çok merak ettim neden arap ülkelerinde telefon ucuz hele fakir arap ülkelerinde bile
  • 3700 SAR yaklasik 2000 tl , arti 100 tl vergi , 2100 e TL e geliyor, apple turkiye store zaten ayni fiyata satiyor.
    artik yurt disindan almaya hic gerek yok gibi.
  • str8diah kullanıcısına yanıt
    selamın aleykum arkadaşlar yakında bi akrabam umreye gitcekkk.. ordan bi s3 mini aldırmayı düşünüyorum... o konuda bi bilgilendirirmisiniz beni.. fiyatı ne kadar. sorun filan çıkarmı... türk lirasıyla ne kadara alabilirim filan .. bi yardımcı olursanızz cok sevineceğim.. simdiden çok teşekkur ederim.. kısacası burdan kaç tl göndermeliyim diyelim.. teşekkürler.. en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorumm...!
  • Ben 15 şubatta ümreye gittim İphone 5S aldım 1575 TL orjinal hiç bi sıkıntıda olmuyor. Medineden almalısınız Mekkedeki çin malı olabilir.
  • Herkese merhaba. Babam işi gereği Arabistan'da çalışıyor ve orada yaşıyor. Açık söylemem gerekirse telefon fiyatlarına baktığımızda SAMSUNG, LG vs. gibi telefon fiyatları, bizim ülkemize oranla yarı yarıya fark edebiliyormuş.(Babam şirket üzerinden satın alıyor bu arada, belki o oranda da indirim yapılıyor olabilir, bilemiyorum)

    Lakin yine babamın söylediğine göre IPHONE fiyatları, bizim ülkemize oranla arasında pek fark bulunmamakta imiş. Belki 200-300 TL oynuyor olabilirmiş. (Telefonla konuşalı henüz daha 25 dakika bile olmadı, ben de yardımcı olmak amaçlı yazmak istedim)

    Oradan alacağınız bir telefonu Türkiye'ye getirip, pasaport ile açtırmak da ekstra bir masraf ve o masraf ile beraber yine Türkiye'deki fiyata denk düşüyor IPHONE. Ben şu an Iphone 6 fiyatını merak ediyorum. Bu arada, 'şiddetli' bir öneri; eğer Arabistan'dan bir telefon alacaksanız eğer bu kesinlikle SAMSUNG olmasın. SONY, ASUS veya LG olur ama kesinlikle SAMSUNG almayın. Biz oradan, farklı yerlerden(Mekke, Medine) SAMSUNG marka S2, S3, S4 ve S5 aldık. S5'de şu an bir problem yok ama diğerleri hep problem çıkarttı.

    Bir de, telefonlarını yurt dışından alıp, Türkiye'de illegal yollarla 'mail kırmaya' çalışanlara da naçizane bir uyarım var, çoğunuz biliyorsunuzdur belki ama bütün o telefoncular, telefonlar orijinal olduğu için içlerinden bizim anlayamayacağımız bir şekilde parça çalmaktalar.

    Son olarak, yurt dışından telefon alırken, dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise doğal olarak her yerden alınamayacağı. Bununla alakalı sorunlar yaşayan var ise babam ile bir daha ki telefon görüşmesinde nereden edindiğini sorabilirim.

    Bu arada, global olarak cep telefonlarını en ucuza bulabileceğimiz yer maalesef Arabistan. Hollanda, Hindistan ya da Yeni Zelanda'daki telefon fiyatlarını gördükten sonra insan daha iyi anlıyor Arabistan'ın değerini. :)




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.