Şimdi Ara

Peteğim Isınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ev daha yeni ve bütün peteklerde aynı sorun var merkezi sistem doğalgaz sitede.Petekde üstlerde vana falan onu söyliyim öncelikle.Altta iki adet vana biri kademli 5 e kadar çıkabiliyor.Diğer vanada rakam falan yok dönüyor sadece.Daha önceden hep klimayla ısındığımız için cahilim kusura bakmayın.Sorun şu ki peteklerin altı sıcak üstü ısınmıyor istediğim randıman yok.Sorun ne olabilir? Hava varsa hepsinde mi var yoksa vanalardan ayar mı yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim donuyorum şu an :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsefe07 -- 15 Aralık 2012; 20:13:29 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: gsefe07

    Arkadaşlar ev daha yeni ve bütün peteklerde aynı sorun var merkezi sistem doğalgaz sitede.Altta iki adet vana biri kademli 5 e kadar çıkabiliyor.Diğer vanada rakam falan yok dönüyor sadece.Daha önceden hep klimayla ısındığımız için cahilim kusura bakmayın.Sorun şu ki peteklerin altı sıcak üstü ısınmıyor istediğim randıman yok.Sorun ne olabilir? Hava varsa hepsinde mi var yoksa vanalardan ayar mı yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim donuyorum şu an :)

    Ben yazdıklarınızı tam olarak anlayamadım ilk başta "Petekde üstlerde vana falan onu söyliyim öncelikle" ,sonra "Altta iki adet vana biri kademli 5 e kadar çıkabiliyor" diye devam edyorsunuz ?!?. Anladığım kadar ile cevap vereyim, 5'e kadar kademeli vana termostatik vanadır, oda ısısını sabit tutmaya yarıyor. Genelde 3 nolu kademe 20 dereceye mükabil eder. Sizin ısınanama sorunu ters bağlıntı kaynaklı olabilir veya termostatik vana kademesi çok düşük olabilir. Yöneticinize haber verin site tesisatçısına kontrol ettirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.