Şimdi Ara

Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kaç gündür elimdeki laptop ile uğraşıyorum. Şimdi ilk başta sorunum şuydu bilgisayara format atamıyodum. Win 7 de saatlerce kurulum başlatılıyor diyo fakat başlamıyodu. Xp deneyince mavi ekran veriyodu. Bende Maxtblast programı ile tüm hardiski normal olarak sıfırladım. Şuanki sorunum ise bilgisayara biraz yavaş olsada Win 7 kurabiliyorum. Fakat format sonrası yeniden başlarken siyah ekranda kalıyo devam etmiyo. Laptop olduğu için sadece ramlerini denedim.Onlarda sıkntı yok gibi. Win 7 nin farklı sürümlerini 32 bit 64 bitte denedim yinede bilgisayar o ekranda donup kalıyor.Sorunum yazılımlamı donanımlamı ? Bana hdd bozuk gibi geldi ama yinede soriyim dedim. Yardımlarını bekliyorum. Teşekkürer..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate42 -- 15 Aralık 2012; 20:17:25 >



  • Arkadaşlar şöyle bi gelişme oldu baya bi bekledim yavaşta olsa bilgisayar masaüstü geldi. Fakat okadar yavaş ki kağnı gibi desem yeridir. Yani bi internet exploreri açıyım dedim 5 dkmı aldı yeniden başlatmayı yada bırşeyler yüklemeyi denesem siz düşünün artık 1 saati geçer heralde.Hdd bozuk olsa hiç açılmaması gerekmiyormu fakat bu yavaşlığın nedeni nedir ?
  • benim arkinin hdd si yanmıştı şöle ki windows gerektiği gibi kapanmadı vs... diyodu güvenli mod vs... ordan hepsine basıyoruz tekrar aynı ekran çıkıyodu açtım laptabı ahanda hdd den duman çıkıo :DDDD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.