Şimdi Ara

DH ile Nasıl Tanıştınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Windows u usbden yükledikten sonra eski windows da uyumlu olan programlar uyumsuz olmuştu nette araştırırken baktım aynı sorunu yaşayan yok konu açmak için üye olmam gerekiyordu tabi ozamanlar üye olur olmaz mesaj yazılabiliyordu hemen cevabını bulmuştum tabi



  • Şu konuyu açmak için üye oldum;
    http://forum.donanimhaber.com/m_43724082/tm.htm

    Bundan öncesinde de 2006 yılında olan üyeliğim vardı ama kullanmazdım. 2006'dan beri bilgisayar parçalarıydı bilmemneydi öyle bakınıyordum. Sonrasında buranın zengin bir kaynak olduğunu görünce temelli bir üyeliğim olsun istedim ve şu anda buradayım işte.

    Bu arada yukarıdaki konuyu açtıktan 1 ay kadar sonra eBay'den siparişimi vermiş, bilgisayarımı deliler gibi upgrade etmiştim. Zamanında bu makina için blog bile açmışım;http://nx9105.blogspot.com/

    Şunun tasarımında keşke bir tane daha compaq modelli üretseler dediğim oluyor. Yapmasına yapıyorlar ama bunun gibi olmuyor işte, eski HP'yi nedense çok özlüyorum.
     DH ile Nasıl Tanıştınız


    Şu anda bile bir çok dizüstü bilgisayardan iyi ses yongası mevcut. Zamanın
     DH ile Nasıl Tanıştınız
    hoparlörü, şimdilerin Beats Audio gibi ilgiyle dikkat çekiyordu. HP Ne yapıp ettiyse Beats Audio'yu geçerek marka ve reklama önem verdi, şahsen benim şu anda kullandığım bilgisayar ile(dv6 6030 et) onun arasında ses olarak dağlar kadar fark var.

    Emektar, artık yılların efsane bilgisayarını rafa kaldırdım, şimdi çalıştırsam yine bana mısın demeden deli gibi çalışır vallahi. İlk göz ağrım olduğu için özene bezene koruyorum bunu.

    Konuyu açmışken bir iki kelime ile sonlandıracaktım ama nedense bunu yazarken sonunu getiresim gelmedi, bu yazı da artık ufak bir anım olarak kenarda bulunsun.
  • Google arama sonuçlarinda hep cikiyordu uye olayim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByPhatgit -- 15 Aralık 2012; 23:46:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim bu forumda hep dahili bileşenlerde takılıyordu. Ben de bilgisayara meraklı olduğumdan " Bu forum bilgi kaynağı " dedim ve atladım. Çok ta şey öğrendim. Konu dışından önce dahili bileşenlerden dışarı adımımı atmazdım. Bi kere konu dışına adımımızı atmış bulunduk daha da çekemiyoruz
  • hava yağmurluydu elimde şemşiyeyle hızlı adımlarla ilerliyordum her ne kadar elimde şemsiye olsada biraz ıslanmıştım, hızlı adımlarla yolun sonundan sağa döndüm ve onunla çarpıştık elindeki poşetler yere düştü ben poşetleri toplamasına yardım ettim daha sonra biraz bakıştık özür dilerim bir şeyler içebilir miyiz kendimi affettirmeliyim dedim, o gün tanıştık işte şuan ilişkimiz süper gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 15 Aralık 2012; 23:58:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-adam

    hava yağmurluydu elimde şemşiyeyle hızlı adımlarla ilerliyordum her ne kadar elimde şemsiye olsada biraz ıslanmıştım, hızlı adımlarla yolun sonundan sağa döndüm ve onunla çarpıştık elindeki poşetler yere düştü ben poşetleri toplamasına yardım ettim daha sonra biraz bakıştık özür dilerim bir şeyler içebilir miyiz kendimi affettirmeliyim dedim, o gün tanıştık işte şuan ilişkimiz süper gidiyor.


    kaçıncı yılınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde oyun ve pc donanımları bölümlerinde takılıyordum. Yaklaşık 1-2 sene aradığım herşeyi bu forum üzerinden buldum sonra gta ile ilgili birşey yaptım forumdakilerin yazdıkları işe yaradı ben de o an kaydolmak istedim (normalde hiçbi foruma kaydolmazdım) ve kaydoldum. ilk mesajımda gta modlarıyla ilgili bir paylaşımdı.
  • nymphetamine çok övdü bir bakayım geçerken dedim çıkamadım geri
  • Knight oynarken bir görev vardı yapmak için adamları bulman gerekiyordu anahtarlı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Google'da burası çıkmıştı o zamandan beri buradayım işte. (ilk hesabım bu değil )
  • DH ile 2005'de tanıştım fakat şuandaki üyeliğim 2009 tarihli.

    PC'hakkında öğrenmem gereken şeyler olduğunu düşündüm ve o yıllarda en eli yüzü düzgün site burasıydı ve burda kaldım.

    Ve çok değerli insanların olduğunu farkettim,ilk konumda insanların yakınlığı ve ilgisi hoşuma gitmişti.
  • Hersey sinema bolumunde Green Street Hooligans'in orjinal sesli ve altyazilisini aramamla baslamisti.
  • hey gidi yıllar hey eskiden buralar dutluktu gerçekten
  • Otomobil fantezim yüzünden otomobil genel bi de ne araştırsam bu site çıktı ben de üye oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuları baltalamak için
  • Ekran kartı tamiri için nette dolanırken fırınlama diye manyakça bi fikir dolanıyodu denedim oldu Bu olaydan sonra bende üye oldum hepiniz kardeşimsiniz Yaşasın forumdonanım kardeşlerim
  • Wii bolumu icin uye oldum ordan teknik destek vs sonra bi gun baktim konu disi 500 uye 300 misafir. Dedim burda ne var bi girdim iste 2 senedir cikamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 da google'a Knight Online Genel yazmıştım ilk çıkan siteye girdim baktım hep Knightla ilgili konular hemen üye oldum.
  • Knight online bölümü sayesinde 2005 de kaydolmustum ama bir tane admine küfür ettigim icin banlanmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ararsam arayım burda cevap mutlaka çıkardi bi gun la bi uye olam nasil biyermis bakamdedim ve uye oldum uyeligim 1,5 senelik ama yaklasik 3 senedir bilirim burayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kankim söyledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.