Şimdi Ara

Asus Instant On Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar asus n56vz-s4225d free dos aldım bugün. üzerinde windows 7 64 bit kurdum. fakat bi türlü şu instant on zımbırtısını aktif edemedim. instant on özelliğinin tam olarak ne işe yaradığı ile birlikte nasıl aktif edeceğimi anlatabilirmisiniz.

    Şimdiden teşekkürler



  • Cihaz uyku modundayken tekrar çalıştırmak istediğinde instant on özelliğiyle 2-3 saniye içinde tekrar kullanabilirsin. Yani uyku modundan 2-3 saniye gibi kısa bir süre de kullanıma hazır hale gelir. Bilgisayarında instant on özelliğini aktif (on) hale getirmen yeterli olacaktır. Uyku moduna alıp tekrar kullanmak istediğinde herhangi bir tuşa basıp tekrar kullanabilirsin.
  • bizde bu şekilde okuduk bazı kaynaklardan fakat instant on özelliği olmayan bir notebookta denedik uyku modundayken herhangi bir tuşa bastığımızda 1-2 saniye içinde hazır konuma geldi notebook. yani böylece instant on özelliğinin hiçbir espirisi olmadığını anlamış olduk.
  • Insant on normal windows uyku durumuna göre iki kat süre uykuda kalıyor. Birde birşey soracağım. Bu instant on'da uykudadan çıkınca harici gpu oyunlarda aktive olmuyor. Mecburen restart atmam gerekiyor pc'ye. Aynı durum başkalarında da oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.