Şimdi Ara

Homend 2706 vs Braun J 700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir katı meyve sıkacağı almak istiyorum kaliteli ve ucuz olsun istiyorum bu iki ürün arasında kaldım önerileriniz nedir acaba? homend 176 tl braun 296 tl bu arada!!!



  • arkadaşlar fikri olan var mı?
  • homend iyi duruyor bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efemre5059

    homend iyi duruyor bence

    teşekkürler, başka görüşlere de ihtiyacım var arkadaşlar bunları kullanan bilen yok mu?
  • takipteyim
  • braun tavsiye ederimsağlamdır uzun ömürlüdür.
  • braun herşey bir dakika da biter:)
    biz geçen hafta aldık
  • kardeş benden tavsiye sen homend al.bende 800 watt homend 2701 var.ben çok memnunum.ayrıca senin alacağın yeni seri üretimi.1000 watt ve 176 lira demişsin.motor güçlü,tasarım şık ve fiyat hesaplı.geçen hafta mediamarket eskişehirde homend 2706 katı meyve sıkacağı 149 liraya satıldı.servis ve garantide sıkıntı çekmezsin.parçalarıda sağlam.yinede kendin bilirsin tabi alacak olan sensin.....
  • Yorumlara bakarak Homend 2705 (2706-beyaz; 2705-siyah) aldım. İlk defa katı meyve sıkacağı kullandığımı belirtmek isterim. Bu nedenle söyleyeceklerim ne kadar kıyaslamaya uygun bilemiyorum. Ben Homend 2705 ten zerre kadar memnun kalmadım. İçine dilimlenmiş elmalar attım. Takıldı kaldı. Şaka gibi. Tüm gücümle bastırıp elmaların suyunu çıkarabildim. Posa gayet ıslaktı. Sıkınca suyu damlıyordu. Posaların yarısı hazneye düşmemiş ağız kısmında birikmiş. Damlamayı önleme özelliği yok ve bence olmasına dikkat edin. Ufak bir ayrıntı ama olmaması sinir bozucuymuş. İyi yanları motor sesi çok rahatsız edici düzeyde değildi ve görünü çok şık.

    Anneler günü için 2 tane almıştım:) Bir daha almam gerekse homend almazdım. Tabi diğerleri nasıl bilmiyorum ama yine de şansımı başka markadan yana kullanırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daimon45

    Yorumlara bakarak Homend 2705 (2706-beyaz; 2705-siyah) aldım. İlk defa katı meyve sıkacağı kullandığımı belirtmek isterim. Bu nedenle söyleyeceklerim ne kadar kıyaslamaya uygun bilemiyorum. Ben Homend 2705 ten zerre kadar memnun kalmadım. İçine dilimlenmiş elmalar attım. Takıldı kaldı. Şaka gibi. Tüm gücümle bastırıp elmaların suyunu çıkarabildim. Posa gayet ıslaktı. Sıkınca suyu damlıyordu. Posaların yarısı hazneye düşmemiş ağız kısmında birikmiş. Damlamayı önleme özelliği yok ve bence olmasına dikkat edin. Ufak bir ayrıntı ama olmaması sinir bozucuymuş. İyi yanları motor sesi çok rahatsız edici düzeyde değildi ve görünü çok şık.

    Anneler günü için 2 tane almıştım:) Bir daha almam gerekse homend almazdım. Tabi diğerleri nasıl bilmiyorum ama yine de şansımı başka markadan yana kullanırdım.

    bende iki marka kullandım katı meyve sıkacağında, kullanırken dikkat etmek gereken noktalar var mesela kuru posa istiyorsanız yani meyvenin suyu hiç boşa gitmesin derseniz, 1 elma sıktıktan sonra bile içindeki filtreyi fırçasıyla temizlemeniz gerekiyor. temizlenmediği zaman gözenekleri tıkanıyor ve ve performansı düşüyor. o veya bu marka fark etmez,

    diğer nokta ise cihazı çalıştırdıktan sonra meyveyi atmak gerekiyor. ben elma dilimi diye tabir edilen boyutta atıyorum itme aparatına hafiften bastığımda meyve hemen bitiyor. çok doldurursanız sıkışır, teker teker yapın




  • sezela kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu tekrar kullanma imkanım olacak. Söylediklerinizi dikkate alacağım. Sonuçta değişiklik varsa burada belirtirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daimon45

    Hafta sonu tekrar kullanma imkanım olacak. Söylediklerinizi dikkate alacağım. Sonuçta değişiklik varsa burada belirtirim.

    sonuç alabildinizmi acaba
  • sezela kullanıcısına yanıt
    O hafta hiç deneme fırsatım olmadı. Oldukça yoğun bir haftaydı. Deneyip cevap yazacağım mutlaka, aklımda. Ama ne zaman tekrar giderim bilmiyorum.
  • Homend markasını beğeniyorum, dün de katı meyve sıkacağından bu modeli aldım. Cihazın kullanım kılavuzda her şeyi detaylı ve güzel bir dille anlatmışlar. Buradaki yorumlara bakarak almaya tereddüt etmiştim ancak ilk kullanımdan memnum kaldım. Motor sesi beklentimden daha düşük daha iyiydi. Kılavuzdaki tavsiyelere kullanmaya çalıştım, performansı iyi kullanımı rahattı. Posasını sıkınca elbette bir iki damla daha su çıktı ancak bu doğaldır diye düşünüyorum zira bu cihazlar meyveleri bildiğiniz eski usul el sıkacakları gibi sıkmıyor en küçük halde keserek suyunu çıkartıyor.

    Diğer markalardaki cihazları kullanma imkanım olmadığı daha önce, onun için cihazları kıyaslama yapamayacağım ancak homendin bu cihazını tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.