Şimdi Ara

Netbook ile tablet arasındaki manedar ilişki ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Acer Aspire One netbook ile piranha tab 7 tablet pc mi kablosuz ağ üzerinden birbirine bağlamak niyetindeyim. Ancak bir türlü netbooktan kablosuz ağ oluşturamadım. Çok çaresizim, her yeri araştırdım. Neredeyse windowsun bütün yardım destek hattını okudum :( netbooka recover yaptım. Netbookun kurduğu ağ hem tabletten hem de netbooktan görünüyor ancak ikisi de bağlanmıyor. Lütfen yardım edin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Sanırım sorunun kaynağına biraz daha yaklaştım, ancak hala çözüm bulamıyorum. Hem bilgisayar hem de tablet başka bilgisayarlar tarafından kurulan ağı görüyor ve bağlanıyor. Benim netbooktan kurduğum ağ görünüyor ancak netbook dahil bağlanamıyor. Hatta ilginç bir durum söz konusu, sağ altta bulunan görev çubuğundaki kablosuz ağları açtığımda hem ağa bağlı değil diyor, hem de bağlantıyı kes, şu anda bağlısınız diyor.


    Onar dediğimde " aşağıdaki eylem tamamlanamadığı için, windows sorunu onarmayı tamamlayamadı:
    Kablosuz ağa bağlanılıyor
    yardım için ağınızı yöneten kişiye başvurun mesajı alıyorum.
  • Konu Başlığınız Revize Edildi.


    Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak vb.'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Ayrıca tamamen büyük harflerle yazılmış başlıklar konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.Tamamen büyük harfler kullanarak başlık oluşturmayınız...

    İlginiz için teşekkür ederiz.


    DH Yönetimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Blooded

    Arkadaşlar Acer Aspire One netbook ile piranha tab 7 tablet pc mi kablosuz ağ üzerinden birbirine bağlamak niyetindeyim. Ancak bir türlü netbooktan kablosuz ağ oluşturamadım. Çok çaresizim, her yeri araştırdım. Neredeyse windowsun bütün yardım destek hattını okudum :( netbooka recover yaptım. Netbookun kurduğu ağ hem tabletten hem de netbooktan görünüyor ancak ikisi de bağlanmıyor. Lütfen yardım edin.

    Connectify google'da aratıp bu programı indiriniz.Bilgisayarınız açık olduğu sürece diğer cihazlarınız da bu bilgisayar üzerinden internete bağlanabilir
  • netbook notebook desktop felan desen tamam da tablet bir bilgisayar olmadığından nasıl olur bilmiyorum üstteki arkadaşın verdiği programı dene.
  • Connectify gerçekten güzel bir programmış ancak sorunumu çözmedi. Sanırım donanımsal bir hata var benim netbookta. Kablosuz ağlara bağlanıyor ancak kendi kurduğu ağda sıkıntı var. Ya ağ ayarları darma duman, ya da kablosuz bağlantı cihazı yayın yapmıyor adam gibi. Çıkamadım işin içinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.