Şimdi Ara

Seg 42912 42' Fhd Lcd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün/yarın bir tv alacağım başlıktada yazılı olan SEG 42912 olan 42" full hd lcd tv buldum 700 lira 0 ürün, aranızda bu ürünü kullananlarınız veya göreniniz yada seg in diger tv lerinden kullanan varmı acaba, varsa tv için düşüncelerini yazabilirmi?

    *ben öyle yok lcd yok led kafama takmam zaten bi köşeye yaslıyacam ya PC baglıyacam ya PS3 (genelde ps3) o yüzden alıcağım bu tv'yi

    dipnot: Allah aşkına anti seg'ciler giripde birşeyler yazmaya kalkmasınlar yok servis yok seg ıyy örgh markası önemli değil benim için, ben onlara kafa takmıyorum, sadece tv den iyi bir performans alınıyormu onu merak ediyorum.

    seg 42912 diye arattım forumda ama bulamadım eğer daha önce bir konusu açıldıysa k.bakmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 16 Aralık 2012; 9:40:20 >



  • arkadaşım tv yi aldınmı. bu gun migrosta gördüm. renkleri ve parlaklığı çok iyi. benim hoşuma gitti. 700 tl ye nerede satılıyor. sence nasıl.?
  • Dün annemler Carrefour Sa'da görmüşler önermedim kalite olarak kötü olucağını düşündüm annem görüntünün inanılmaz olduğunu söyledi ben ona 1080p videoları hangi platforma koyarsan koy aynı olduğunu söyledim. Tabi yaşlı kafası o kadar anlamıyor bugün almışlar işten geldim bana kurdurdular Digiturk Normal Show Tv de yakından berbat bir görüntü gördüm çok kötü bildiğiniz çizgileri görüyorsunuz biraz daha kötü olsa herhalde pikselleri görüceksiniz. Şu an elimde dişi vga dişi vga kablom yok olsa bilgisayardan bir video bakardım. Zaten tv izledğim yok izlesemde salonda izlemem benim için pek önemli değil. Çok beklentiniz yoksa büyük olsun yeter diyorsanız bence alın yani gerçekten tv çok büyük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 31 Aralık 2012; 14:47:22 >
  • 700 tl ye bu tv den satılan yer varmı ?
  • mcj kanalı 799 tl den koymuş...daha önce meşhur panasonic kampanyasından almıştı ben ve forumdakiler bu siteden..
    kullananlar varsa bişeyler yazsın..en kötü mutfağa yatak odasına vs konulabilir sonuçta....
  • 32" ve 102" SEG var bende. Sorunsuz bence. 102" seg'i 4 senedir kullanıyorum, hiçbir sorun yok. HD receiver ve HDM'li bilgisayar bağladım. Görüntü çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.