Şimdi Ara

ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
11
Favori
54.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar konu en kısa zamanda düzenlenip derlenecektir.

    ürünü kullanan arkadaşlar pm atabilir. liste oluşturacağım.

    herkeze iyi forumlar .


    KULLANICI LİSTESİ

    1,recepivedik06
    2.07JoKeR06

    Evet arkadaşar monitör gerçekten etkileyici bir tasarıma sahip. yeni almış olduğum philips marka 27 monitörden soğudum bu ürünü görünce vatan 100/30 indirim yapsın kısmet olursa alacam .

    teknik özellikler :
    Monitör Tipi IPS-LED
    Ekran Boyu (inch) 27 inch
    Tepki Süresi(Ms) 5
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Parlaklık 250 cd/m2
    Dinamik Kontrast 80.000.000:1
    Ekranda Multimedya Hoparlör, Kulaklık
    Monitör Bağlantısı HDMI, D-Sub (VGA)
    Hdmi Bağlantı Sayısı 2
    Görüntü Formatı 16:9
    Renk Siyah - Gümüş
    Ekran Renk Sayısı 16.7M
    Piksel Aralığı 0.311mm
    İzleme Açısı 178°(H)/178°(V)






     ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI



     ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI



    MX279H
    Sınırlar Ötesinde Güzellik:
    Full HD AH-IPS LED arka aydınlatmalı ve Çerçevesiz Monitör
    Full HD AH-IPS kenardan kenara parlaklık için çerçevesiz tasarım 178 ° geniş görüş açısı ile LED ekran
    ASUS SonicMaster Teknolojisi, sürükleyici bir ses prim Bang & Olufsen ICEpower ® ile birlikte geliştirilen
    Çoklu cihaz bağlantıları için sahip Çift HDMI bağlantı noktası
    Sağlam sundial esinlenen standı ile ultra-ince, ergonomik tasarımı ile İyi Tasarım Ödülü

    Karşılaştırma listesine ekleBaskı
    Genel bakış
    Özellikler
    Ödül ve İnceleme
    İndir
    SINIRLAR ÖTESİ GÜZELLİK
    Sanatsal mirasının bin esinlenen yeni Designo MX Serisi zarif ve hassas hazırlanmış sundial tasarımı spor. MX279H inanılmaz görseller için 178 ° ultra-geniş görüş açısı AH-IPS A + teknolojisi ile uçtan uca çerçevesiz paneline sahiptir. Buna ek olarak, yerleşik ASUS SonicMaster teknolojisi, Bang & Olufsen ICEpower ® ile birlikte geliştirilen, sürükleyici üstün ses performansı sunar. Çift HDMI kapsamlı bağlantı seçenekleri sunarken 2012 Good Design Award ödüllü, ultra ince ve ergonomik tasarım, son derece rahat bir izleme deneyimi sağlamaya yatırılabilir.



    Zarif ve şık tasarım
    İnanılmaz ince ama sofistike

    ASUS Designo MX Serisi spor ultra ince profilleri görüntüler - MX279H en ince noktasında-böylece minimize büro alanı gereksinimleri sadece 17.5mm ölçüm ile. Buna ek olarak, MX Serisi sadece 0.8mm arasında çerçeve kalınlığı ile uçtan uca çerçevesiz ekranı sunar. Bu ince ama şık tasarımı daha da monitör için sağlam bir temel sağlar bir güneş saati esinlenen standı ile vurgulanır. MX Serisi tasarım zaten 2012 Good Design Awards övgü topladı.



    Canlı, canlı görseller
    178 ° geniş görüş açıları ile son IPS teknolojisi

    Designo MX279H 16:9 en-boy oranı hemen hemen her yönden kaliteli görsel sağlamak için hem yatay hem dikey düzlemler üzerinde renk kayması en aza indiren bir 178 ° geniş görüş açısı ile A + paneli AH-IPS LED arka aydınlatmalı bulunmaktadır. AH-IPS IPS teknolojisi, son - geliştirilmiş renk doğruluğu artı artan enerji verimliliği sağlayarak.


    MX279H bir 178 ° (H) / 178 ° (V) ultra-geniş görüş açısı tam HD AH-IPS hemen her yönden gelen ve neredeyse tüm ortamlarda renk kayması ortadan A + paneli. Kullanır

    Sert ve oyun merkezli rahat Yılı
    Tracer Ücretsiz Teknoloji gölgelenme ve video oynatma sırasında izleyiciler ortadan kaldırarak, ASUS monitörlerin tepki süresini geliştirir. Bu MX279H oyun sırasında ipeksi yumuşak hareket ile sıvı ve net video oynatma sağlar böylece 5ms tepki süresi ile sonuçlanan, gerilim seviyeleri kontrol ederek yapar.


    ASUS Ayrıcalıklı İnovasyon ve Tasarım
    Gerçekçi görseller için ASUS Smart Contrast Ratio
    80,000,000:1 ve 250 cd ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) ile / m² parlaklık, MX279H artırmaktadır gerçekten gerçekçi görseller için derin siyahlar ve parlak beyazlar elde etmek için arka aydınlatma parlaklığını ayarlayarak kontrast ve keskinlik görüntüler.


    Gördüğünüzü true QuickFit Sanal Ölçeği ne olsun
    ASUS yazdırma önce kendi gerçek boyutunda ekran Fotoğrafları ve belgeleri önizlemenize izin MX279H ile özel QuickFit Sanal Ölçek özelliği içerir. Bir monitör hotkey yoluyla aktif ve doğru doğdukları boyutunda fotoğrafları görüntülemek ve düzenlemek için son derece yararlı bir rehber olarak hizmet vermektedir edilebilir.

    Destekleme Biçimleri:
    Belge: A4, Mektup
    Fotoğraf: 8 "x10", 5 "x7", 4 "x6", 3 "x5", 2 "x2"
    Grid: Hizalama

    Sürükleyici Ses Premium
    Designo MX279H özellikleri ASUS SonicMaster teknolojisi - ASUS Altın Kulak ekibi ve Bang & Olufsen ICEpower ® tarafından ortaklaşa geliştirilmiştir. Daha geniş bir frekans aralığı ve yüksek sesle hacimlerde daha zengin ve farklı vokal üreyen - Bu ASUS'un muhteşem ses teknolojisi kristal berraklığında, true-to-life surround ses sunmak için saf kalite her akustik detay hassaslaştırmak için gelişmiş donanım ve yazılım birleştirir.

    Büyük hoparlörler ile Büyükşehir ve pürüzsüz çıkış

    Bir meydan okuma sundu MX279H güçlü ses ekleyerek, onun ince form faktörü göz önüne alındığında. Bununla birlikte, ekranda daha iyi bas performansı ile daha büyük ve pürüzsüz ses etkisi için 32mm çaplı hoparlörlere kadar bulunmaktadır. Ayrıca yeni uç monitör ses yelpazesini genişleterek, 100cc kadar bir rezonans odası sunmaktadır.

    Yerleşik amplifikatör güçler hoparlör ses çıkışı, sadece daha fazla beygir gücü ile bir araba motoru gibi daha iyi performans elde edilebilir demektir. MX279H hoparlörler daha güçlü ve çarpıcı ses üretmek için büyük nadir toprak mıknatıslar gömülmesi, kanal başına 5W amplifikatörler kadar kullanır.


    Bang & Olufsen ICEpower tarafından Ses ®


    ASUS MX279H film, oyun, müzik dinlerken ya da izlerken ister multimedya deneyimleri tamamlamak için üstün ses hak çarpıcı görüntüler ve çarpıcı grafikler sunar. Bu inanılmaz çekici ses kalitesi oluşturmak için ince form faktörü içine paketlenmiş harika ses, Bang & Olufsen ICEpower ® 'state-of-the-art ses teknolojisine sahiptir. Bu ek hoparlör hiç yatırım gerektiği anlamına gelir.

    MX279H üzerine Bang & Olufsen ICEpower ® teknolojisi, sınırlı alanlarda bile mükemmel bir ses oluşturmak için kompakt medya ürünleri için özel olarak geliştirilmiştir. Üstün ses kalitesi, yenilikçi teknoloji, geniş güç iletimi ve ses mühendisleri tarafından optimize ve ince ayar aylık bir sonucudur. Tipik olarak, güçlü ses, yüksek enerji tüketimi eşittir, ama bu MX279H ile durum değil. Ekranın yerleşik Sınıf D MobileSound 3 teknolojisi kullanışlı ses çıkışına güç girişi 92 kadar% dönüştürerek, verimli yüksek enerjidir.


    Kapsamlı bağlantı için Çift HDMI
    Designo MX279H Full HD 1920 x 1080 çözünürlüğü destekleyen ve kullanıcıların eğlence zenginleştirmek için Blu-ray Disk oynatıcılar, oyun konsolları ve dijital kameralar gibi multimedya çeşitli cihazlar ile uyumluluğu sağlamak için Çift HDMI ve D-sub (VGA) giriş portu var deneyim.


    Masaüstünüzde MX tarzı
    Wallpaper indir







    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepivedik06 -- 29 Mart 2013; 0:41:08 >



  • Merhabalar hocam

    Öncelikle Monitörü ne amaçla kullanacaksınız?

    Oyun Amaçlıysa IPS paneller şuanda önerilmiyor çünkü yüksek gecikme süreleri sebebiyle ghosting ve crosstalk gibi problemlerin fazla olması sebebiyle oyuncular için önerilmiyor IPS panellerde renkler gerçekten çok iyi ama yukarıdaki sorunları göz önünde bulundurmanızda fayda var :)
  • Öncelikle merhabalar,
    Monitör oyun için değil arkadaşlar (özelikle fps oynayanları söylüyorum) yapılan testlerde oyuna yönelik değil tasarım ve grafik açısından kullanımı uygun olur diyo ama 27" monitörde 1980x1080 de takılı kalmışlar ve pixel aralıgıda çok büyük nasıl olcak anlamadım kime satmayı düşünüyorlar bunu acaba. tasarımın ise çok güzel oldugu su götürmez.Ayrıca monitör stoklarda yok.
  • dell u2713 marka monitor (2560x1440) ips led panel sipariş hem oyun hem hd film belki TV amaçlı kullanım düşünüyorum..umarım oyunlarda rahatsız etmez..1920x1080 27" için düşük çozunurluk bencede..
  • 120 HZ ve 3D özelliği olsaydı. şuan kullanmakta oldugum imzamdaki moonitörü an itibari ile satılığa çıkartıcaktım... O kadar tasarımına aşık oldum yani. oyunlarda IPS dezavantaj tabi...
  • Bence alınacak en ideal 27inc monitör vatana gelince gidip görecegim...bu arada Lg nin çıkarttıgı monitör çok pahalı okadar para vermeye deymez.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 20 Aralık 2012; 13:52:41 >
  • PHILIPS 27" 273G3DHSB/00 3D bende bunu almak istiyorm ama BF 3 tarzı oyunlar oynadıgımdan tepkime süresinde gecikme olmaması ve led in kaliteli olması önceligim sizce bu nasıldır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunGuN

    PHILIPS 27" 273G3DHSB/00 3D bende bunu almak istiyorm ama BF 3 tarzı oyunlar oynadıgımdan tepkime süresinde gecikme olmaması ve led in kaliteli olması önceligim sizce bu nasıldır

    PHILIPS 27" 273E3LHSB/00 Led Monitör Tepki süresi : SmartResponse (tipik): 1 ms (Gri-Gri) , input lag'ı olmayan monitördür , tam size göre.

    İncelemesi :http://forum.donanimhaber.com/m_63914328/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonicman

    quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunGuN

    PHILIPS 27" 273G3DHSB/00 3D bende bunu almak istiyorm ama BF 3 tarzı oyunlar oynadıgımdan tepkime süresinde gecikme olmaması ve led in kaliteli olması önceligim sizce bu nasıldır

    PHILIPS 27" 273E3LHSB/00 Led Monitör Tepki süresi : SmartResponse (tipik): 1 ms (Gri-Gri) , input lag'ı olmayan monitördür , tam size göre.

    İncelemesi :http://forum.donanimhaber.com/m_63914328/tm.htm

    teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunGuN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sonicman

    quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunGuN

    PHILIPS 27" 273G3DHSB/00 3D bende bunu almak istiyorm ama BF 3 tarzı oyunlar oynadıgımdan tepkime süresinde gecikme olmaması ve led in kaliteli olması önceligim sizce bu nasıldır

    PHILIPS 27" 273E3LHSB/00 Led Monitör Tepki süresi : SmartResponse (tipik): 1 ms (Gri-Gri) , input lag'ı olmayan monitördür , tam size göre.

    İncelemesi :http://forum.donanimhaber.com/m_63914328/tm.htm

    teşekkür ederim

    Birşey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik özelliklerine birdaha bakın ati ekran kartlarına uygundur diyor bunu unutmayın nvidia kartı olanlar almasın diyor bende buna kafayı taktım nvidia kartı olanlar daha çok para vermesi gerekiyor 3d monitör için bende bunu kınıyorum çünkü hangi 3d monitörü alınca 3d olayı çözülmesi lazım yok nvidea çalışmam gibi saçmalıkları kınıyorum bende 3d si olmayan ve baş ağrısı çekmeden ASUS 27" MX279H MONİTOR alacağım okadar para verene kadar eve 3d led tv alırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 22 Aralık 2012; 14:01:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EcZaNeT

    dell u2713 marka monitor (2560x1440) ips led panel sipariş hem oyun hem hd film belki TV amaçlı kullanım düşünüyorum..umarım oyunlarda rahatsız etmez..1920x1080 27" için düşük çozunurluk bencede..

    bende bu u2711 var oyunlarda sorun yok sadece filimlerde ghosting yapıyor onuda kafama takmıyorum zaten alalı 1 sene olmuş alıştım yani ;)
  • Bu ghost olayını görenlerde nasıl bir göz var arkadaş ya... Dell 2312 var bende, ne filmlerde ne de oyunlarda herhangi bir ghostla karşılaşmadım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pir

    Bu ghost olayını görenlerde nasıl bir göz var arkadaş ya... Dell 2312 var bende, ne filmlerde ne de oyunlarda herhangi bir ghostla karşılaşmadım...

    bu konu benide aynı şekilde düşündürüyor.... :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recepivedik06

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pir

    Bu ghost olayını görenlerde nasıl bir göz var arkadaş ya... Dell 2312 var bende, ne filmlerde ne de oyunlarda herhangi bir ghostla karşılaşmadım...

    bu konu benide aynı şekilde düşündürüyor.... :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 24 Aralık 2012; 13:27:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pir

    Bu ghost olayını görenlerde nasıl bir göz var arkadaş ya... Dell 2312 var bende, ne filmlerde ne de oyunlarda herhangi bir ghostla karşılaşmadım...

    Bende bu soruyu 30 fps yag gibi akıyor diyen arkadaslar için nasıl bir goz var diyorum. 2side goreceli bir kavram olsa gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patronage

    quote:

    Orijinalden alıntı: recepivedik06

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pir

    Bu ghost olayını görenlerde nasıl bir göz var arkadaş ya... Dell 2312 var bende, ne filmlerde ne de oyunlarda herhangi bir ghostla karşılaşmadım...

    bu konu benide aynı şekilde düşündürüyor.... :)



    Hocam burada bariz görünüyor ama bildiğin kuyruk geliyo...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pir

    Bu ghost olayını görenlerde nasıl bir göz var arkadaş ya... Dell 2312 var bende, ne filmlerde ne de oyunlarda herhangi bir ghostla karşılaşmadım...

    Senin monitörde input lag 0.6 ms oldugu icin sıkıntı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.