Şimdi Ara

pc parça tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abim eski bilgisayarını bana veriyor özellikleri bunlar oyun oynayacağım battlefield 3 gibi oyunlara son kalitede oynayabilirmiyim ? birde burdaki özellikleri çıkarmadan ek olarak makineye bişey alabirmiyim daha hızlı olması daha iyi olması için ? ilginiz için şimdiden teşekkürler. ayrıca beni 2 sene daha oyunları son kalitede oynatırsa bir şey değiştirmeyeceğim

    AMD Phenom II X4 925 AM3 2.8 GHz, 8 MB, BOX İşlemci
    Asus M4A89GTD
    HI-Level 2 gb 1333 mhz ddr3 ram (soğutuculu)
    HIS HD5750 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 700/4600



  • fikri olan yok mu ?
  • Son ayarlarda oynayamazsın gibi
  • bu haliyle oyunları son kalitede oynatmaz.bunda çözünürlüğün etkisi de var tabii.monitör çözünürlüğü kaç?

    ayrıca bütçe nedir?
  • monitörün çözünürlüğünü falan bilmiyorum hangi parça değiştirirsem veya eklersem son çözünürlükte oynarım ?
  • battlefield 3 ekran kartı yüksek gerektirmeyen bir oyuyn sebebi ise reklamdır yani onu oynama şansın var ama son kalitede sanmıyorum ekran kartını ve ram ini geliştirme şansın olursa oynarsın.
  • bütçe 300 ve aşağı :S
  • ram ve ekran kartını ne önerirsin beni 3 sene daha çıkıcak oyunları son kalitede oynatıcak şekilde ama 300 lira bütçeye olurmu bilemiyorum :S
  • 300 liraya nasıl olurki 2.el felanmı benim önereceğim işlemci 450 lira kardeş. dalgamı geçiyorsun.
  • 200 Ekran kartı güncellemesi ve RAM takviyesi yapılırsa orta kalitede 2 sene kadar daha oyunları oynamaya devam edersin..

    Güç kaynağın kaç Watt? Monitör kaç inch, çözünürlüğün nedir?

    Mevcut ekran kartını satıp da mı yeni kart alacaksın? 2 GB RAM yeterli değil, en azından 4 GB a tamamlamanız gerekir. Son ayarlar ve son kaliteyi unutunuz ya da son ayarlarda akıcı oynamayı unutunuz. İşlemcinin günümüz oyunları karşısındaki işlem gücü ve konumu ortada. Bu yüzden 7950 gibi güçlü bir kartınız bile olsa tam verim alamazsınız. Bu yüzden o işlemciye fiyat ve performans açısından en uygun kart - klasik olacak ama 6850 ve benzeri kartlar olacaktır. 5870 denen canavarı da önerelim, ama güçlü bir PSU isteyen ve DX11 oyunlarda güncel kartlar kadar iyi sonuçlar alınamadığı bilinen bir kart.

    Benim sistemime göz at örneğin, şimdiye kadar beni idare etti Metro2033 ü bile AA kapalı yüksek ayarlarda akıcı şekilde bitirdim ama bundan sonrası için bu, lüks olacaktır. İşlemcinin de sistemin de kapasitesi belli. GTX650 den sonrasına işlem gücüyetmeyeceği aşikar.

    Sisteme yapacağınız takviyelesi tercihlerinizi işlemcinizi, RAM miktarınızı, anakart özelliklerinizi ve yeni oyunlar ve DX11 ilişkisini (Crysis 3 sadece DX11 de çalışacak örneğin) göz önüne alarak yapınız.
  • rami 1333 mhz almak zorundamıyım yada 1866 mhz falanda alabilirmiyim ? aynı marka olmak zorundamı ? bu ay rami 8 gb alırım diğer ay sapphire 7850 ekran kartı alırım sonraki ayda işlemciyi amd fx 6200 alırım peki ben bu ekran kartını satabilirmiyim ne kadara satabilrim ?
  • Marka model ve çalışma frekansları aynı olursa uyum sorunu yaşamazsın. Ekleme yapacaksan bence 1333 Mhz yeterli bir değer. Ya da yenisini alırsan da elindekini satıp dediğin gibi 8 GB 1600 Mhz alabilirsin.

    7850 alıbilirim diyorsan işlemciyi de güncelle oldu olacak. Yoksa o kartı aldığına değmez.

    İnternetten piyasa araştırması yapıp, kartın durmuna göre fiyatını belirleyebilirsin..
  • 32 bit kullanıyorsanız en fazla 4gb ram takabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirte63

    bütçe 300 ve aşağı :S

    trol müsün nesin lan dalga mı geçion milletle. Başka başlıkta 5000 tl bütçem var diye dalga geç milletle burda dadik pc ye 300 tl diye zırla. Ayıp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.