Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (868. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Oyunun yapımcıları bu resmi görse 2077'yi iptal ederler şirketi kapatıp çeker giderler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkan lightning mod deneyen oldumu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    4.1i mi diyorsun? Ben yükledim ama pek fazla fark yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rogue One

    Şu Baron'un mekanındaki zırhçıda usta zırhçılar görevini bilirsiniz. O kadar zahmete girdim birsürü canavar kestim işte gittim skelligelerdan alet aldım, zırhı yapması için 2 gün bekledim bana gitti cadı avcısı zırhı verdi hemde üstümdeki zırh ondan daha iyi bunlar benimle dalga mı geçiyor halbuki beklentim çok yüksekti

    O yine iyi. Eski silahçı bir elf var, börek yapıyor. Onca iş yapıyoruz adama tezgâhı açtığında sana hediye verdiği kılıcı görsen ağlarsın.



    @_EsmeR



    Hocam n'aptın, nerelere geldin?



    Bu arada Grifin setini Büyük Usta seviyesine çıkardım cillop oldu. İşaret skill'lerine abandım. Son seviye ve eski seviyeler dahil. Mutasyon araştırma skill'lerinden yine işaret skill'lerinden 2. seviyeyi açtım. 2. oynayışımda kılıç skill'lerine ağırlık vermiştim. Bu kez Aard'a abandım. İlk mutasyon araştırmasında Aard'ın etkisi %249 hasarlara kadar artabiliyormuş yani işaretler kritik vuruş etkisi yapabiliyor. 2. seviyede Aard ya donduruyor ya düşürüyor ya da her ikisini yapıyor. Dondururken mi düşürürken mi tam hatırlayamadım şimdi 4 bin küsür hasar veriyor. Eğer donma ve düşme aynı anda gerçekleşirse düşmanın enerjisi ne olursa olsun tek vuruşta ölüyor. Şu asit atan çiçekleri, su cadılarını, haydutları veya başka diğer mobları tek vuruşta aldığım zamanlar oluyor. Hem dondurma hem itme yaptığı için mesela haydutlarla kapışırken kullandığımda haydut hem donup hem de düşünce bacakları ve gövdesi donduğu için parçalanıp kütük gibi yere düşüyor. Bazen görüntü rahatsız edici olabiliyor. Çünkü bir sürü el kol bacak ayak filan oluyor. Tam +18 😀



    Şimdi sıkı dur. Diğer zırh ve silah setlerini bilmiyorum da Grifin seti Büyük Usta seviyesindeyken bir işaret skill'i kullanınca 1-2 saniyelik bir sürede peşpeşe başka işaret skill'leri de kullanabiliyorsun ama aynı skill'i iki defadan fazla peşpeşe kullanamıyorsun. Yani mesela sana tanınan sürede 3 defa peşpeşe Aard kullanamıyorsun. Ama 2 Aard üstüne Igni, Quen, Axii, Yrden ne varsa kullanabildiğin kadar kullanır staminanın dolmasını bekleyip yine işaretlerini kullanırsın. Ben işaret seçiminde gecikme yaşadığım için Aard'ları peşpeşe kullanmayı tercih ediyorum. Zaten Aard'da da seçtiğim mutasyon sebebiyle Aard dondurma ve yere düşürme olasılıkla çalışıyor. En azından dondurmak öyle. Peşpeşe kullanınca bu olasılıklar da artıyor. İlk Aard'da tek vuruşta gitmeyen ikincide gidiyor. Bu arada Grifin seti staminayı normalde olduğundan daha hızlı dolduruyor yani yani en üst seviye olanı. Bir de Yrden işaretinin kapasama alanını genişletiyor, içindeyken canını %20 daha hızlı dolduruyor bir şeyleri daha hızlı dolduruyor vesaire. Şimdi evde değilim de öyle güzel etkisi de var.



    Tank gibiyim hamdolsun. Çok iyi oldu ya. Kurt ve ayıda acaba nasıl? Bu arada Ayı ve Kedi okullarının özel arbaletleri var ama Kurt, Grifin ya da Mentikor'un arbaletleri yok. Ayı ve Kedi'nin arbaletleri de üstün seviyede. Ustasını, büyük ustasını görmedim ben. Acaba daha sonra mı açılacak?





    Bu arada yine soruyorum foruma. Blood And Wine'ı bitiren arkadaşlar
    Dettlaff'ı öldürmeden bu işi çözemiyor muyuz? Her diyalog şiddete çıkıyor aga.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Evet oda var hatteri mi hattori mi hentai mi öyle bişidi adı. Ama asıl hayal kırıklığı benim için crach'dan aldığımız kılıçtı O kadar kış kılıcı dedi, asırlardır ailemde dedi Geralt bile bu kılıcın gerçek olduğunu bilmiyordum sadece bir efsane sanıyordum gibi bişi demişti ben artık vurduğumu dondurur falan diye beklerken büyük hayal kırıklığına uğradım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rogue One

    Evet oda var hatteri mi hattori mi hentai mi öyle bişidi adı. Ama asıl hayal kırıklığı benim için crach'dan aldığımız kılıçtı O kadar kış kılıcı dedi, asırlardır ailemde dedi Geralt bile bu kılıcın gerçek olduğunu bilmiyordum sadece bir efsane sanıyordum gibi bişi demişti ben artık vurduğumu dondurur falan diye beklerken büyük hayal kırıklığına uğradım

    Toussaint Dükalığı'nda Ormanın Hanımı bir kılıç veriyor. 5 Büyük Erdem mi neydi, öyle bir görev. O kılıç çok iyi. Şiddetle tavsiye ederim. Senin de tavsiyen varsa gözden kaçırmış olabileceğimiz silah vs tavsiyelere açığım. Şu an lvl 45.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ocak 2017; 0:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Sınav vardı oynayamadım hocam işte şu adamın ruhunu mutlu ettim o kadar Birazdan girip devam edecem :)


    Desene sen tam büyücü oldun hahah :) Grifin in görünüşüde güzel bende yaparsam muhtemelen onu yaparım ikinci oynamada :) Ki işaret kullanmak güzel oluyor heleki öyle çoklu kullanma olayı varsa daha da güzel :) Zaten joistick ile daha rat işaret değiştiriliyor sıkıntı yaşamıyorum :) İgni ile yakmaya bende bayılıyorum ancak bu ara bol bol aard kullanıyorum çünkü etrafta çok düşman oluyor Kedi kıyafetlerni giyince de haliyle hasar fazla yiyorum :) Sürekli sağa sola atlıyorum Valla bende başka arbelet felan görmedim sanırım sadece üstün olarak var çünkü herşeyi yaptım Kedi de ancak büyük usta seviyesinde arbelet yok :)





  • Coze biliyoruz. Syanna oldukten sonra gitmesine izin verin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MDV


    Coze biliyoruz. Syanna oldukten sonra gitmesine izin verin



    Nasıl olacak o iş? Syanna nerede ölüyor?



    Syanna'nın Dettlaff'a oyun oynadığını ortaya çıkarıyoruz. Her iki diyalog da aynı kapıya çıkıyor. Her iki diyalogda da Dettlaff sinirleniyor ve oyunun sonunda her türlü kapışıyoruz. Dettlaff sinirle seni şurada bekliyorum olacağım, 3 gün içinde gelmezsen kötü olur diyor ve gidiyor. Kraliçe geliyor, canavarın Dettlaff olduğunu söylüyoruz. Sonra kapıdan Syanna çıkarken beliriyor. 3 gün sonra vampirler istila ediyor her yeri. Bu arada bu istilayı durdurmanın 2 yolu var. Ya Yüce vampire ulaşıp Dettlaff'ı istediğimiz yere ışınlamaya ikna edeceğiz ve onu öldüreceğiz ya da Syanna'yı bulup Dettlaff'la konuşmasını sağlayacağız. Ancak bunu yapınca da Syanna Dettlaff'ın kollarından masal diyarına ışınlanıyor. Dettlaff yine beni kandırdı diye köpürüyor ve yine aramızda durduk yere husumet çıkarıyor, dolayısıyla yine onu öldürmek zorunda kalıyoruz. Ben 2 yolu da denedim savaştan kaçış yok. Dettlaff öldükten sonra görevler bitmiş gibi olsa da Geralt'ın vampir kankisi bu şüpheyi bizim aklımıza da sokuyor. Araştırıp 5. kurbanın kraliçe olduğunu görüyoruz. Bu gerçeği istersek kraliçeye ve istersek kraliçenin askerine/şövalyesine de -ismini unuttum onun- söyleyebiliyoruz. Ama bundan önce bu gerçeği vr öğrendiğimizi hapis durumundaki Syanna ile paylaşıyoruz. Orada Syanna'nın suyuna gidip onu ikna edersek kardeşler barışıyor. Birbirine sarılıyor. Eğer suyuna gitmezsek Syanna tören sırasında yargılanıyor ve iki kardeşin sohbeti sonucunda tam birbirlerine sarılırken Syanna kraliçe kardeşini öldürüyor daha sonra da Syanna'yı orada infaz ediyorlar. 2 adet cesedimiz oluyor. Olayları sırasıyla anlattım. Dettlaff'a olan kapışma bu olayların öncülerinde oluyor. Senin bahsettiğin şeyi nerede ne zaman yapacağım?

    Olay kronolojisini karıştırıyorsun galiba.



    Edit: tamam gerekli cevabı aldım. Bu mesajı gece yazacaktım uykuma yenik düşmüşüm. Öyle kalmış. Bugün devam edeyim dedim. Cevabı verilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ocak 2017; 9:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    masal diyarında kurdeleyi almazsan oraya geri dönemez tehlike anında




    bu arada yukarıda bahsettiğin kılıcı ilk oyunda da vermişti, ikinci oyuna geçince "bu ne yea, çöp" diye sattım.

    bunda tekrar verirken "umarım bu sefer kaybetmezsin" deyince utandım biraz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Ben kisa versiyonun yazmisdim yukarida arkadas tamamlamis) Masallar diyarinda kurdeleyi almiyoruz, Detlaff gorusde Syannani olduruyor kurdele olmadigindan isinlanamiyor. Sonra iki secim cikiyor biri bilgimiz Detlaffla kapisma digerinde de cekip gitmesine izin veriyoruz oda karsiliginda sehirdeki tum vampirleri geri cekiyor. Burdan sonrasinda spoiler olmasin diye yazmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstün ayı zırhı için canavar postu istiyor.Nasıl elde edebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1m1a1z1b1s

    Üstün ayı zırhı için canavar postu istiyor.Nasıl elde edebilirim?

    Hangi canavar olduğunu bilmiyorum ama sanırım troll zırhından sökülerek elde ediliyordu galiba. Yanlış hatırlıyorsam da mutlaka işe yarar bir şey çıkıyordu troll kabuğundan. Kontratlara soru işaretli alanlara filan gidip yaratık kes, ganimet topla. İlla ki çıkıyor. Zehir özütü diye bir şey var. O da çok lazım olacak dimerityum külçesi ve plakası zenginleştirirken. Topladığın zanaat malzemelerinden sökersen daha kârlı çıkarsın. Büyük Usta setlerinde çok lazım olacak stok yapman lazım.


    Bu arada bol miktarda loot yapan arkadaşlara ayı okulu zırhı gibi ağır zırhları önermiyorum. Envanter ağırlık kapasitesini düşürüyor.


    Bu arada ana hikâyeyi iyi sonlarla bitirenlere sorum olacak.
    Ciri'nin elinden koca karı ya da ormanın hanımlarından biri kaçıyor. Oyunu kötü sonla bitirince bu cadıyı Geralt'la avlıyoruz. İyi sonla bitirince de avlayabiliyor muyuz? Nasıl? Zira Ciri efsunger olunca beni o cadıya götüren görev açılmadı. Kötü sonla bitirince bu bir ana görevdi. Ciri'yi imparatoriçe yapacağım. Bu cadıyı öldürmek mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ocak 2017; 16:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • beyler witcher 3 ün normal versiyonuna sahibim. Expansion pass almayı düşünüyorum ama aldıktan sonra türkçe yamayı kullanabilecek miyim ? game of the year versiyonu ile gelen yamalar önceki sürümde de geçerli mi ? mesela blood and wine ı türkçe oynayabilir miyim ?
  • Arkadaşlar,Blood and Wine kutulu versiyonunu arıyorum Gwent desteleri için fakat bulamadım internette satan bir yer,bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Hem resmi yamayi hemde ilk cikan turkce yamayi kurup oynayabilirisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,olan şeyi arıyormuşum zanaat malzemelerinden bir seyler sökünce oldu:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50k paradan 27k para kaldı ve sadece 1 üstat seti yaptım
  • Arkadaşlar velen de 1 adet soru işareti kaldı lakin ona ulaşamıyorum. Tepede büyük bir ağaç var lakin ne yaparsam yapayım oraya ulaşamıyorum, bir mağaradan giriş var o dağın içine ama kapı kilitli. Acaba orada bir görev açılacak da sonradan mı gireceğim? Henüz kaer Morhen savaşı için adam toplamaktayım daha ciriyi bulmadım belirteyim.

    Umarım anlatabilmişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.