Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (908. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
196
Favori
924.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 55SuperSpy55 5 kullanıcısına yanıt
    Nexus sitesinden zevkinize uygun modlar yükleyip oyuna devam edebilirsiniz. Böyle keyif verebilir. Armour, graphics & visuals, bug fixes , tweak bölümlerinde çok güzel modlar var. 250 saati geçen sürem var, ana hikaye yeni bitti. Dlcleri de bitirip ng+ ve en son sıfırdan tekrar başlayacağım. Çok kez baştan başlayıp ilk günkü heyecanla oynayacağıma eminim.

    Hemen sil baştan yapmayın isterseniz. Keşfedilecek çok yer var, oraları inceleyin görevlerden önce. Yarım kalan görev varsa bitirip biraz keşif yapın. Zor durumdaki insanlara yardım edin.
    Bütün witcher setlerinin şemalarını bulup imal ettirmeye çalışın bu çok zevkli oluyor.
    Teleport olmamak için kendinizi zorlayın biraz. Mümkün olduğunca at sırtında ilerleyin gideceğiniz yerlere. Görevden göreve koşmayın.

    Farklı çatışma taktikleri belirleyin karaktere. Hücum ağırlıklıysa biraz da işaretlere önem verin mesela, kendi tarzınızı ekleyin karaktere. Farklı kılıçlar deneyin. Witcher evrenine kapılıp gidin, keyfini çıkarın. Kolay kolay sıkılmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 2 Mayıs 2017; 23:1:22 >




  • Arkadaslar ben bi gvent isine hic girmedim. Zaten oldum olasi kart oyunlarindan nefret ederim. Zaten pek anlamadim, cabalamadim da. Mecburi falan degil heralde? Gvent oynamadan bitirebilirim degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Oyunu ikinci oynayışımda 1 kez bile gwent oynamadım zaten oynamayacaksan bi kaybında olmuyor kazanınca kart alıyorsun çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayacaklarım listesinde bulunan bu oyuna sonunda haftasonu başlayabildim.

    Enfes kaliteli hikayesi kurgusu kocaman haritaları ile muazzam bir oyun olmuş.O kart oyununa bayıldım arada sıkılınca 1 2 el atıyorum zevkli oluyor yeni keşfettiğiniz satıcı demirci vs. esnafla ilk defa oynadığınızda yeni gwent kartları kazanıyorsunuz.Bu oyunu oynarken her taşın altına bakmanız her yere ayak basmanız gerekiyor bazen ilan tahtalarındaki yazıları okuyarak keşfedilmemiş yerleri haritada açabilsenizde bazı yerlere ve görevlere rastgele geçerken denk gelebilmeniz mümkün.Bu sebeple mümkün mertebe her yere at sırtında gidin.Muhakkak atınıza heybe takın ağırlık limitinizi arttırın.Çer çöp ot ne bulursanız toplayın satın veya parçalatın para yada hammadde kazanın.Çevreyi gezin iksir formüllerini bi an önce tamamlamaya çalışın.Ne kadar güçlü iksir o kadar kolaylık demek.

    250-300 saatlik oyun süresi sunabilecek kaliteli bi oyun tavsiye ederim.Özellikle ben gibi dağ taş dere tepe bakılmadık nokta bırakmayan keşif seven arkadaşlar için biçilmiş kaftan
    (ilk iki oyunu oynadım ama uzun zaman oldu sil baştan bi tur hepsini oynamak lazım)




  • genelkurmay89 kullanıcısına yanıt
    Aman diyeyim yavaştan alın bitince ciddi şekilde bir burukluk hissediyor insan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

    Skellige görevlerine kadar geldim 100 saat oynama sürem vardı sıkıldım death march baştan başladım. şimdi yine sıkıldım 16 levelim sanirim kaer morhen gorevine kadar gelmedim çok az oynadim. şimdi baştan başlayasim var death march yine. önerileriniz nedir? sıkılıyorum bir yerde baştan başlıyorum. bu seferde witcher 2 simulasyonu ile baslayacagim boylece ek bir yan gorev aciliyor.

    bende ana hikaye bitti hearth of stone bitti blood and wine bitmesin diye bi giriş yaptım oynamıyorum , bence yavas yavas oyna sindire sindire
  • Gwent oyunlarını kesinlikle oynamalısın çünkü onlarında ayrı ayrı çok eğlenceli görevleri var. Özellikle Blood and Wine dlc'sindeki gwent görevleri aşırı eğlenceli ve zevkli. Gwent oyunu da çok basit aslında ama ilk başta anlamadığın için sıkıcı gelebiliyor. Alışınca, bütün kartları toplamadan edemiyorsun. Amaç en çok sayıya ulaşıp oyunu kazanmak fakat çoğu kart farklı özelliklere sahip olduğundan bu o kadarda kolay olmuyor. Mesela sen sayı olarak 30 puan öndesin ama puanlarının çoğu yakın dövüş kartlarından, karşı taraf yakın dövüş kartlarını etkisiz kılacak bir kart atıyor (ismini tam hatırlamıyorum ama sanırım sis kartıydı) ve bir anda kaybediyorsun. Böyle birçok kartın farklı etkileri mevcut. Sıkıcı değil yani.

    Ekleme: Yazmayı unutmuşum, gwent görevleri birçok hediye veriyor aynı zamanda. Kılıçtan tut, evine koyacağın süse kadar herşey veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 3 Mayıs 2017; 13:46:42 >




  • aa gwenti sakın atlamayın arkadaşlar, gwente verdiğim önemi ana hakiyeye vermemişimdir, her daim önce gwent görevleri sonra diğer görevleri yapmışımdır, hele ki gwent turnuvası var biri novigrad biri toussaint'ta böyle bir turnuva zevkini hiçbir oyunda alamazsınız, elinizde böyle güzel bir mini oyun varken pas geçmeyin, ilk başlarda bende çok sıkılıyodum ama oyunun mantığını kavrayınca bırakamaz oldum, nerde gwent orda ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3keko1 -- 3 Mayıs 2017; 15:57:15 >
  • Arkadaşlar bana 200 saat yetti her ne kadar 6,7 gwenti oyunları bitirdiğim için alamamış olsam da. Hele o masadan geri çekme,casus, emirdeki karşı ıskartadan kart çekme vs gibi özellikli kartlarla hard almak çok iyiydi :) Hatta 0 0 kalıp ırktan bi el kazanmıştım muazzamdı keşke bitmeseydi :)

    Hülasa, ilanım aşağıda 40 TL :) birsürü de oyun var gog da:

    https://forum.donanimhaber.com/satilik-takaslik-resident-evil-7-biohazard-ve-witcher-3-goty-hesaplar--125822923#125822923
  • Arkadaşlar oyunda 3 ayrı paket var hangisi tercih edilmesi sizce ? Droyundaki fiyatları ile birlikte aşağıdaki gibidir, daha ucuza da almak mümkün mü ?

    The Witcher 3 Wild Hunt GOTY Edition - 65 TL
    The Witcher® 3: Wild Hunt - 48 TL
    The Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass - 39 TL
  • theabir kullanıcısına yanıt
    48 TL olan ana oyun. İlave içeriği olmayan standart sürüm.
    39 TL olan ise blood and vine & hearts of stone isimli 2 büyük dlc yi içeren paket. Ana oyuna sahip olmak gerekir.

    Buradaki en makul seçenek 65 TL GOTY edition. Herşey içinde olan yılın oyunu sürümü. Oyunu ve dlcleri ayrı ayrı almaktansa böyle daha avantajlı.
  • Sadece Gwent esnasında çalan müzikler için bile, Gwent oynanır arkadaşlar, yapmayın.
  • Beyler gwent oynayacaklar oyun ayarlarından gwenyi kolaya alsınlar öyle oynasınlar yoksa normalde çok zorluyorlar hem alışırsınız böyleve hem kazandıkça ve yeni kartlar aldıkça oynama isteğinizde artıyor zamanla bağımlı oluyorsunuz.



    Birde gwent destesini nasıl tamamlıyoruz tamamlayan arkadaslar varmı? Gezmediğim yenmediğim demirci tüccar kalmadı elimde süper desteler var ama hala gwent koleksiyonunu tamamlayamadım bir ipucuda yok şundan kart kazan diye.. not:sadece hearts of stone dlcsine sahibim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu gwent i hiç sevmeyen ve anlamayan , hiç bulaşmadan ana hikayeyi bitiren bir ben varım galiba.
  • Gwentten uzak duralım arkadaşlar



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastasıyız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jefferson Starship -- 6 Mayıs 2017; 0:26:6 >
  • Her izleyişimde yüreğime dokunuyor, duygulanıyorum;
    https://www.youtube.com/watch?v=NIud7wxOIX0

    Geralt of Rivia müziğine hayranım;
    https://www.youtube.com/watch?v=z4E-UpsBJ_8

    Bir de Geralt'ın şu sözü çok hoşuma gidiyor: "Some fight for glory, justice or gold. I fight for those i hold dear. I'm Geralt of Rivia. The Witcher!"
    2013 debut gameplay trailerında da bunu söylüyor. Üstteki beğendiğim müziğin eşliğinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 6 Mayıs 2017; 19:3:58 >




  • Arkadaşlar Otunda Alt Tab Yapınca Tekrar Oyuna Dönemiyorum Görev Yöneticisinden Oyunu Kapatmam Gerekiyor Aynı Sorunu Yaşayıp Çözen Varsa Bi Yardım Ederse Sevinirim

    Not: Oyunu Türkçe Yama İle Oynuyorum Yamalı Versiyonuna Alıştığımdan Resmi Yama Tuhaf geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün sabaha karşı bitirdim 58 saat her saatine degdi harika bir oyundu
  • muh4mm3t67 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkçe yamanın sorun çıkarmaması lazım. Temiz oyun + Türkçe yama şeklinde mi bu sorun oldu yoksa nexustan başka modlar da kurdunuz mu.
    En son sorunsuz hangi şekilde oynadığınızı hatırlıyorsanız o şekilde bir yol izleyin. Mod yüklemişseniz yüklenme tarihine göre sırayla tek tek kaldırıp test edin.

    Ayrıca oyunun grafik ayarları kısmında görüntü modu olarak Tam Ekran öneririm. Çevçevesiz pencerede bunu yapıyor olabilir aklıma ilk o geldi. 2sini de deneyin isterseniz. Olmadı en son Türkçe yamayı da kaldırıp denersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 7 Mayıs 2017; 1:39:51 >
  • 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.