Şimdi Ara

L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
9
Favori
31.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diger başlıkda çok karışık oldugu icin ordaki bilgileri alip buraya copy paste yapiyorum.Kendimde bakmak için gelen olursa ana başlık yaparız :)

    1-85 kasmak gözunu kortkutmasın 1haftada 85 rahat olursunuz

     L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz)


    Kayıt için:https://eu.4game.com/lineage2/play/ Bu linkten kayıt oldugunuz zaman bir server var sadece orda oynuyorsunuz altta bahsedilen 4-5server bu linkden degil.Biz bu linkde oynuyoruz.

    BAŞLANGIÇ

    Lineage2 geçen yıla kadar ücretli bir oyundu. Şu anda ücretsiz. Linage2 nin bağlı bulunduğu 3 tane farklı bölge bulunuyor.

    1. Oyunun çıkış ülkesi olan kore. Tüm yeni uptadeler patchler ilk önce bu ülkenin serverlarında çıkar vede onlar oynar.Koreli programcılar yeni güncelleştirmeleri çıkartıktan sonra diğer ülkelere bu update i verirler.Sadece kore IP sinden girenler oynabiliyor diye biliyorum. Kore serverı şu anda Lineage2 Lindvior update ilen oynuyor ayrıca 34 class olayıda onlarda var.

    2. Amerika vede avrupalı oyuncuları birleştiren linege2.com olan lineage2 nin batı serverlarını elinde tutan kısımdır. birçok serverı bulunmaktadır. Oynayan arkadaşlar hem bu başlıkta vede forumdadırlar. Burdaki linke Server Listesini bulabilirsin..Glory day updatele güncedir.Koreliler den bir update geridedir.l2store var PA yok

    Server Listesi
    *Naia
    *Chronos
    *Shilien
    *Magmeld
    *Bartz

    3. eu.4game.com/lineage2/play/ Bu server Innova system tarafından kontrol edilmektedir. Korelilerdan orjinal sunucu dosyalarını satın almış paravan bir şirkettir. glory day updatele güncedir. Koreliler bir update geridedir.da Preimum Account sistemi var. Bu bölgede genellikle doğu avrupa vede yakın ülkelerinde oyuncular var. Genellikle

    Rusya
    Bulgaristan
    Polonya
    Almanya
    Romanya
    İspanya ( Avrupanın doğusunda değiller ama hiç peşimizi bırakmıyorlar )
    Türkiye ( Toplam Oynayan türk sayısı 100 ' ü geçmez oynayan arkadaşlarımızın bir çoğu yaşı 30 un üstündedir. Türk clanı var anatolian diye. )
    Fransa ( Çok az oynayanı var )
    İtalya ( bir clan gördüm sadece )

    Bende bu serverda oynamaktayım. 2. vede 3. seçenekteki iki sunucudan birini seçebilirsin oynamak için.

    lineage oynamak istiyorsan vede ilk defa başlıyorsan mutlaka kendine türk arkadaşlar edin. kendi başına öğrenmek istersen karıştırabilirsin skydan yada ts den birinin sana mutlaka shopları/townları/teleporttu// Soulshoot / Spiritshoot / Blessed Spiritshot/craft*/skill açma / awakenin path/ gibi olayları anlatması gerekiyor.

    Dwarf : Silah vede kıyafet yapabilen bir class mevcuttur. bu class in ismide dwarf ırkıdır (race dwarf lar item yapma özelliğine sahiptir.

    Craft : Şu anki innova vede lineage2.com da craft systemi gerilemiş durumda craft türkçe çevirisi ilen zanaat vede sanat anlamı gelmektedir.

    Crafter : Her itemin bir kağıdı bulunur yani reçetesi oyun içindeki adıda recipe dir. Bu reçeteleri sadece dwarf ırkının maestro class sı okuyabilmektedir. Bu reçeteleri okuyup item yapanlarada crafter denir.

    Not: lineage2 god client ile artık Lv10 recipeleri her class okuyup craft edebilmektedir.Örnek olarak r-grade soulshot Lv10 reçetesini kendime okutup ss bittiği zaman kendim yapabiliyorum pazarda otutturabiliyorum. Lv10 üstünü gine maestro class sından gelenler okuyabiliyor.

    Spoil : Ölü mobların bedeninden item çekmeye denir. Bu skill sadece dwarf ırkında bulunur. Yanlış hatırlamıyorum artisan class sıydı.

    Crafterların item yapabilmesi için alt itemlere ihtiyaçı vardır. Bu itemler moblardan Drop yada Spoil ile elde edilmektedir. Spoil ile çekilen item miktarı drop ile elde edilen miktardan fazladır. Spoil özelliğine gine dwarf ın farklı bir classı sahiptir. Spoil türkçe manası ilen çürütmek demektir. Şu şekilde yapılır ; mob u öldürdükten sonra 3 yada 5 sn arasında mobun ölü hali yerde kalır bu sırada dwarf mob'u keserken spoil skiline basar mob 'un üstünde bu sefer glow blue effecti görülür ( parıltılı bir mavi efekt ) sonra dwarf sweeper skiline basarak itemi çeker.Arkadaşlarımızın anlatmak istediği crafter vede item elde etme olayının basit anlatımı bu şekilde.

    Bu anlattıklarımdan gözün korkmasın şu anda kore hariç diğer serverlarda craft olayı çok popüler değil neden diye soracak olursan full itemler raid bosslardan / instancez lardan düşmektedir. Daha fazlası icin forumda bir sabit başlık var orayı okumanı tavsiye ederim. Anlatılacak çok konu var. Materyali külliyatı fazla bir oyundur. Herkez bir yönünden tutarak oynar bu oyunu . kimisi item craft eder pazar oturur. kimisi itemleri spoil ilen çeker pazardaki alıcılara satar. kimisi pazarda buff satar. balıkçık yapar onun itemi satar kimisi farmer dır sürekli kasarak al-sat yaparak item para kazanır. Kimisi iyi bir clana girer siege/pvp/ epic boss ları kovalar. Her online oyundaki gibi bu oyundaki gibi bu oyundada amaç en tepeye çıkmaya çalışmaktatır. yani IMBA olayı...


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Diğer bir şey de arkadaşlar item felan ihtiyacınız olmayacak oyun size lvl 86 ya kadar escortluk edicek iki şey var .

    ... Evolutionary Road vede mentor

    evolation road : siz lvl atladıkca lv20/40/52/61/70/76/80/85/86 lvl lerde çantanıza warehouse ınıza otomatik olarak armor/weapon/hızlı exp kasma itemlerini/hat/vede yazamayacak olduğum kadar uzun bir listede item vericek

    mentor : lvl 86 üstü bir char sizi kendisine öğrenci olarak ekleyecek clan daki academy den farklı bir sistem

    mentor/mentee : öğretmen/öğrenci ilişkisi: mentor oyunda olduğu sürece size otomatik buff gelicek vede%200 kasma buffına sahip olucaksınız siz kastıkça hocanıza mentor coin gidecek vede sizede mail ile mentee cer.

    gelicek sonra bu olay siz lvl86 a ya kadar kasınca devam edicek. Ondan sonra mentee den düşeceksiniz. 1-86 lv e kasana kadar elde ettiğiniz mentee certification ilede r grade armor vede silah alabileceksiniz.

    armor vede item oyuncan buffda mentor dan daha başka ne istiyorsun. ama herşey lvl 86 ya kadar ondan sonra oyun yeniden başlayacak sizin icin.


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    CLASSLAR

    lineage2 goddess of destruction clienttında şu anda yani god da.. bu god da senaryo gereği earth wyrm canavarı yani raid boşsu gelerek main race ları ( dward/orc/elf/darkelf/human/kamael) town larını yıkıp geçiyor. bundan dolayı şu anda 34 class olayı yok şu anda

    şu anda lvl 85 olunca 4. class olma var yani oyun içi adıyla awaked oluyorsunuz aynen 3. class olmak için yaptığınız quest gibi bir questti var ama dolay. var olan class ları yazayım.

    Knight : tüm classların tankları tek bir çatı altındadır. ( tüm skilleri aynıdır sadece vede sadece hangi class dan geldiyse o class özgü olan passive skilleri alırlar )
    Warrior : titan/warcry bu sınıftadır.
    Archer : okçular bu sınıftadır. archer halen çok iyi damage veriyor defansı düşük.
    Rogue : daggercı sınıfı : nasıl öldüğümü bile anlamıyorum çok geliştirildi.
    Healer : tüm healer : lv99 bir healer kesmek çok zor
    Summoner : raid bossları keserken instaces yaparken en fazla dps verebilen karakterdir. lv85 den sonra çıkarmış olduğu petler geliştirildi. Önceden sadece critical damage versin diye peşimizide gezdirirdik şimdi ise pt lerin bulunmaz ekipmanıdır. Oyuncu summon eder.
    Wizard : tüm mageler bu sınıftadır. magelerin pve si kötü pvp si iyi.
    Enchanter : önceden bazı classlar birbirine buff verirdi şimdi isimlerini hatırlamıyorum tüm bufflar bu class altında toplandı. skiller hakkında çok şey yazamıyorum çünkü çok değişiklik var. Oyunda herkesin bir bufferı var.

    1- Try Warior - Dreadnoughts, Duelists, Titans, Grand Khavataris, Maestros, Doombringers (Fighter Yakın Savaşcı) - DD

    2- Othel Rouge - Adventurers, Wind Riders, Ghost Hunters, Fortune Seekers (Dagger) - DD

    3- Yul Archer - Sagittariuses, Moonlight Sentinels, Ghost Sentinels, Tricksters (Archer Okçu) - DD

    4- Feoh Wizard - Archmages, Soultakers, Mystic Muses, Storm Screamers, Soul Hounds (Wizard Mage) - DD

    5- Wyn Summoner - Arcana Lords, Elemental Masters, Spectral Masters (Summoner) - DD

    6- Iss Enchanter - Hierophants, Doomcryers, Dominators, Sword Muses, Spectral Dancers, Judicators (Buffer) - ISS BUFFER

    7- Siegel Knight - Phoenix Knights, Hell Knights, Eva's Templars, Shillien Templars (Defansive Fighter Tank) - TANK

    8- Aero Healer - Cardinals, Eva's Saints, Shillien Saints (Healer) HEAL


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    MENTOR
    1.orjinalde mentor var duymuşsundur belki bilmiyorum ama. lvl 85 üstü bir awaked oyuncu ( 4. class ) 1--84 lvl arasındaki herhangibir oyuncu kendine öğrenci olarak alıyor. mentee / mentor , öğrenci / öğretmen olayı yani.

    *Böylelikle mentor online olduğu sürece sana otomatik olarak main bufflar geliyor ( ölsende noblessın olmasada ) bufflar sende duruyor. sadece ( main bufflar geliyor.)
    *Mentor'unu yanına çekebilecek olduğun mentor summon skili geliyor
    *Öğrenciye %200 exp buffı geliyor öğretmene %10 gidiyor.
    *mentorunu yanına çektiğinde ondan classına göre harmony buffı isteyecen ( warrior harmony / wizard harmony / knight harmony ) bu bufflar eskiden pof / cov gibi adlandırdğımız bufflara benziyor.

    warrior : archer/warrior/.. için
    wizard: healer/mage/..
    knight : tank/.. bu buffların farklı durumlar için kullanımıda var.

    böylelikle kimsenin buffla ilen ilgili bir sorunu kalmıyor. bunun dışında mentor bulamassan "newbie helper'ın yanından geçtiğinde otomaik olarak npc sana 3.rd class bufflarını veriyor vermesse npc ye tıklayıp recevie... diye başlayan 1. yada 2. seceneği kullanabilirsin.

    2.çok hızlı bi şekilde lvl atlayabilirsin. 1-84 lvl arasındaki rb lar modifiye edildi. rb pt lerine katılıp rb kesersen rb un sana olan lvl line göre bi anda 5 lvl alıyorsun. rb kesildikten sonra sana 1 saatlik %10 exp buff veriyor.

    3. innova systemde "Evolutionary Road" adında bir olay var lineage2.com daki adıda sanırsam "PATH TO AWAKENING" bizim serverdaki halini yazayım. lvl20/40/52/61/70/76/80/85/86 lvl charını kastığın zaman warehouse ına +4silah/armor pet/binek vede çok uzun bir liste halinde yazabilecek olduğum itemler geliyor. hatta lvl 86 da gelen jewels paketinde 90 günlük baium/queen ant da veriliyor. ,

    4. lvl1 -lvl86 ya kadar mentee olarak kastıktan sonra size mail olarak her lvl de mentee cer. gelicek sonra bu cer. diplomaya çevirerek npc de lvl85 armor vede silah vede ssr / bssr alacaksın hemde satılabilir.

    orjinalde artık amaça oyuncunun bi an evvel lvl 85 olup ve 4th class olup o yeni kasma alanları ilen tanışması. yukarıda yazdığım 3. maddeyide yaptığınızda lvl 85 e yaklaşıyorsunuz. ki daily görevlerdan one-time görevlerden geliceklerden bahsetmiyorum bile.

    Şimdi bu forumda free serverlarda oynayan o kadar çok arkadaş varki inanıyorum 7 kişilik bir parti çıkarsanız ( 1 hafta gibi bi sürede hepiniz lvl 85 olursun ). vede harnak/trajan/kartia.. gibi yeni alanlarda giriş hakkını elde edersiniz.


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    CLASS QUEST VİDEOLARI

    1.CLASS QUESTİ





    2.CLASS QUESTİ



    3.CLASS QUESTİ



    4.CLASS QUESTİ



    Premium account

     L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz)

    **Preimum Account 2x daha fazla exp verir yani daha hızlı exp alırsın. ( ben bunun icin pa alıyorum ) Hep aylık olarak alırım Lv85 de iken aldım.

    **Diğer bir accout tunuda box layım oyuna sokabilirsin. örnek bir tane accounttuna explorerdan girersin diğerinede chrome dan.


    **Serverda doluluk olursa öncelik PA lı olanlara verilir. ( bir yıldır oynuyorum bir gün bile olsun server dolu giremessin diye bir uyarı almadım )

    **Rim kamaloka denen bir instances a girebilirsin pa sı olmayanlara giremiyor tek kişiliktir solodur 20 dk boyunca içerde mob lar spawn olur durmadan kesersin sonunda sonra bir kutu verir Lv ine göre itemler gelir max giriş lvl85 dir. 85 den sonra Lv inden dolayı

    giremessin. Esscence kamaloka crystal diye bir item gelir bu itemlede npc den exchange yaparak diğer itemlerden alırsın.


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alttaki questi yaptıgınızda ben 50 levelken yaptım 2 level aldim kolay ve guzel xpveriyor + item.




    Orjinalde yapmaktan uzak duracağınız hareketler ( ben yaptım siz yapmayın )

    *** lv85 olduktan sonra silahınıza abanana kadar artı ( enchant ) yapmayın +3 yapın +4 yapmak zorundasınız çünkü silaha ait ek bir özellik açılıyor. Silahınızın türüne göre değişiyor. Mutlaka blessed weapon enchant scrollu ile silahınıza basın. Awaked görevinizi bitirince oyun size cloak ( pelerin vede elinde dursun diye bir silah vericek ama o silah bir işe yaramıyor ) Lv85 in en düşük silahı requiem le başlayan silahlardır. Hemen paranızı biriktirip bir üst seviyesi olan Apocalypse ile başlayan silahlardan alacaksınız. Onun için requiem silaha +4 basmakla para harcamayın. Daha sonraki hedefiniz twilight set tir. Mentor npc sisinde alacak olduğunuz en düşük Lv armor un adıda immortaldır. Özetlersek


    ***charınızın item yapılandırmasında Apocalypse silah + twilight set tir. Lv95 e kadar bundan sonra işler gine değiştir. D/C/B/A/S/R/R95/R99

    ***dye konusuna gelince onlarda gelişti. Lv1 Lv2 Lv3 Lv5 dye ler var en pahalısı vede zor gelenide Lv5 dir.

    legendary str+5 dex+1 fire+25 gördüğünüz gibi str ye de verir dex den düşmez. dye npc nin yakınlarında mystic diye npc var ordan şanşla gelir. Ama siz paranızı biritirerek alacaksınız cünkü şansa kaybedecek olduğunuz fazla paranız yok. Lv1 ucuz Lv2 ucuz.

    3 farklı isimde item vardır

    Unidentified item : itemin türü kapalı olarak gelir. İnventory inizde duran bir Unidentified item çift tıklayarak aşağıdakilerden birini elde edersiniz.

    Bound item : Unidentified bir iteme tıklandığında çoğunlukla bu gelir. Bound item shop a satılamaz drop olmaz enchange yapılmaz ancak sizde kalır. kristalize edilebilir. artı basılabilir attribute basılabilir agumention yapılabilir.Unbind scroll ile npc den standart iteme çevrilebilir.

    Standart item : Satılabilir itemdir. bound item hakkında yazdığım herşeyin zıttı bunun için geçerlidir. artı basılabilir. ( mentordan alacak olduğunuz item bu şekildedir. ) gelme oranı boundda göre düşüktür.

    Blessed item : Standart itemin tüm özelliklerine sahiptir. tek farkı bound/standart bir silah yada armor artı bastığındaki değerden daha fazla değer verir.Gelme oranı çok çok düşüktür.

    Örnek : bound armorun upper ına artı bastığınızda +30 veriyorsa blessed a bastığınızda +40 vermesidir. ( bu değerleri örnek için verdim net değerler değildir. )




    VİTALİTY POINT

    Kestiginiz moblardan %200 daha fazla xp gelmesini saglar yani mente olup bununla kestiginiz zamanlarlda 4x kasmıs oluyoruz.Kestigimiz mobların levelleri nekadar yuksekse okadar cabuk biter. Vp ve pa questden gelen xp leri etkilemez.


    Şuanda oynayanlar forumdan bildiklerim

    Cosmodream
    Craix
    Morfeusgt
    mert1905x
    Ercn

    Not:bilgiler icin comodream ve craix teşekkurler.Alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 9 Şubat 2013; 1:21:29 >







  • bu çok iyi oldu yakında bunu. sabit başlık yapılmasını isteyelim bundan sonraki yenilikleri buraya ekleyeceğim.
  • Aynen, burayı sabit konu yapıp bizim gibi official'e yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmalıyız. Sonuçta siz olmasaydınız aklımdan geçmiyordu officiale başlamak. Şu an 18 levelim ve bu kadar kısa sürede kaliteyi hissettim diyebilirim. Pişman olmadım olacağımı zannetmiyorum. Bence imkanı olan başlasın, hazır bilgiler de mevcut, pembe davetiye beklemeyin
  • ön yargılar kırılmalı bencede çok fazla övdüler bana elimde makine olsa girecektim kaçırmayın derim ortam bulmuşken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosmodream

    bu çok iyi oldu yakında bunu. sabit başlık yapılmasını isteyelim bundan sonraki yenilikleri buraya ekleyeceğim.

    Hocam yeni başlayacakalr icin char secmelerine yardımcı olacak bilgilendirme yaparmısın suan clandan sordu bizim ercanla umut1saat oldu birinin ak dedigine digeri kara diyor Misal biz 3 kişi oynuyoruz 3kişi 0dan acacaklar nasıl bir yol izlemeli. yada 2kişi ilerde pt bulmak konusunda rahat etmek icin.

    Ben oyundan edindigim izlenime göre l2 alip wow gibi oyunlardaki sisteme aynen entegre edilmiş yani klasik olarak dungeon yapildiginda

    Tank+healer+dps seklinde gidilir ve her oyunda tank ve healer aranan char olur cunku cogunluk dps acar. L2 dede durum aynımı ? bu yuzden yeni başlayacaklar 2-3 kişi ise tank healer dps gitmeleri faydalarınamı olur?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    quote:

    Orijinalden alıntı: cosmodream

    bu çok iyi oldu yakında bunu. sabit başlık yapılmasını isteyelim bundan sonraki yenilikleri buraya ekleyeceğim.

    Hocam yeni başlayacakalr icin char secmelerine yardımcı olacak bilgilendirme yaparmısın suan clandan sordu bizim ercanla umut1saat oldu birinin ak dedigine digeri kara diyor Misal biz 3 kişi oynuyoruz 3kişi 0dan acacaklar nasıl bir yol izlemeli. yada 2kişi ilerde pt bulmak konusunda rahat etmek icin.

    Ben oyundan edindigim izlenime göre l2 alip wow gibi oyunlardaki sisteme aynen entegre edilmiş yani klasik olarak dungeon yapildiginda

    Tank+healer+dps seklinde gidilir ve her oyunda tank ve healer aranan char olur cunku cogunluk dps acar. L2 dede durum aynımı ? bu yuzden yeni başlayacaklar 2-3 kişi ise tank healer dps gitmeleri faydalarınamı olur?

    Clasic mmo tabiki aynı olaylar genelde random ptlere adam alınırken healerin yada tankın torpili çok olur
    yani tank bunu al arkadaşım der almazsan ptden çıkar dımdızlak bırakır geri kalanları hayde bi daha tank ara gibi :Dbbide bulunmaz hop pt güm :D Exp ptleri ve basit organizasyonlar için olay böyle
    Büyük raidler ptler ve cp ler için herşey ptyi kuranın toplayanın elinde pt setup a göre adam range pt kurar dd lerini mage alır ranger alır magic summoner alır yada close range kurar dagger alır warrior alır vs vs ama 1 tank 1 healer garantidir bazen ihtiyac drumunda 2 healer olur yani en azından biri healer olmak zorunda
    Healer olcam diye pvpde pasif kalıcam sanmayın sakın healerim eşit şartlarda deviremediği tek çar summoner ^^
    Konuyu bende destekleyebilirim oynuyacak olanlara tecrübe olur her türlü konuda sorunuz cevapsız kalmaz




  • Bu akşam yükleyip bende başlamayı düşünüyorum yıldım usandım private swlardan. @epyhon arkadışımızın yazıdığı yoruma göre tank açmayı düşünüyorum ama kafama takılan acaba tank tek başına da rahat kasabiliyormu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben X

    Bu akşam yükleyip bende başlamayı düşünüyorum yıldım usandım private swlardan. @epyhon arkadışımızın yazıdığı yoruma göre tank açmayı düşünüyorum ama kafama takılan acaba tank tek başına da rahat kasabiliyormu ?

    85 e kadar bütün karakterler çok kolay kasılıyor ancak bazılarında mana problemi oluyor dagger mage healer 85 e kadar baya bi mana problemi cekiyorlar ama grupla kasıldıgında o kadar sorun olmuyor mana olayı tankda zorlanma olayıda pek yok pk bufflardan dolayı biraz daha iyi diyebiliriz solo xp konusunda ama genel olarak hepsi aynı sayılabilir sk nin debuffu var elfin hp cubici var vs vs bunlar zaten bilinen şeyler 85den sonra ise pasif skilline bakmak gerekiyor geri kalan herşey aynı çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi Force Skill Kullanımı ile Parti Avlanma Kombinasyonları


    Force Skill : Lv85 olduktan sonra her awaked class a bir tane Force skill gelir.( ISS enchanterın force skillli yoktur. )Tüm parti üyeleri bu skillerini açarak party solidarity denen bir skill çalışır.

    Party solidarity : Parti oyuncularının P.Atk'larını %1, M.Atk'larını %1 ,P.Critical Rate' lerini %1,Atk.Spd'ini ve Casting Spd'lerini %1 Artırır. Fiziksel ve magic skill kullanım sürelerini ( CoolDown ) %1 azaltır.
    Bu skill' in çalışması için her zaman Sigel ( Tank ) ve Aero ( Healer ) awaked classların force skilleri açık olmalıdır. 4 ve daha fazla parti oyuncusunun aura skilli ni açtığı zaman Party Solidarity devreye girer.
    Partide daha fazla aura skill kullanırsa party solidarity nin efekti fazla olacaktır.Lv1Lv2Lv3 şeklindedir.Lv3'ü elde edebilmek için partinizde olması gereken classları vede onların değişik kombinasyonlarını yazacam.Amacınız bu skili çalıştırmaktır.

    Constant Party ( CP ) : Diğer bir amaçınızda bunu kurmaktır türkçesi sabit parti elemanları ile kasmanız gerekiyor oyuncu aramamanız lazım. Bu yazılanların hepsi Lv85 awaked durum için geçerlidir.
    Siz main 3 classı açtıktan sonra CP inize 4 tane daha DD alıcaksanız. Bunların hepsi size ile party solidarity skilini çalıştrabilirsin kimisi ile Lv1 kimisi ile Lv2 kimisi ile de Lv3 Kendinizle beraber toplam parti oyuncu sayısı bu clientta 7 oyuncudur.Tank / healer / iss <------------------ İlk önce bu charları açarak partinizi ayakta tutacak olan class ları açın geriye 4 tane DD kalıyor ( Damage Dealer ) othell / warrior / summoner / mage Bu class ları her zaman bulabilirsiniz.



    Awaked Class larda Bulunan Force Skillerinin Açıklaması


    Force İsimleri Skillerin Etkileri

    Sigel Aura :Partinin ' P. Atk. by 1% Oranında Artırır.

    Tyrr Aura :Partinin P. Critical Rate by 1%. Oranında Artırır.

    Othell Aura :Partinin ' Atk. Spd. by 1%.Oranında Artırır.

    Yul Aura :Partinin MP Recovery Bonus by 50%. Kazanımını Artırır.

    Feoh Aura :Partinin ' Casting Spd. by 1%.Oranında Artırır.

    Wynn Aura :Parti üyelerinin magic vede fiziksel skill ullanım mana oranını %3 oranında düşürür.

    Aeore Aura :Parti üyerlerinin' M. Atk. by 1%.Oranında Artırır.


    devam ediyorum şu anda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 31 Ocak 2013; 17:32:05 >




  • Class questlerinin Videolarını ekledim


    @epyhon eyw hocam aklına gelen püf noktaları olur yada ben kasarken su hatalrı yaptım siz yapmayın vs olur sen yaz ben başlıga eklerim.Mesela pklıktan bahsedebilirsin hocam misal ben pk oldum gurol birden charı cope at dedi korkuttu beni Mob kestim dusmedi karma hic sonra biri kesti duzeldi Karma zor geciyormus sanırım onlardan bahsedebilirsin boş zamanında

    @cosmodream Bittiginde eklicem abi ana mesaja.

    @benx clanda anlatılanlardan anladıgım kadari ile 80 85 den sonra party yapmamız gerekiyori. Ercan healer Umut tank acti bende daggerim. sende mage acarsan daha iyi olur cunku ilerde partyde her clasdan birtane olması avantajmıs. yada okcu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 31 Ocak 2013; 15:10:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Class questlerinin Videolarını ekledim


    @epyhon eyw hocam aklına gelen püf noktaları olur yada ben kasarken su hatalrı yaptım siz yapmayın vs olur sen yaz ben başlıga eklerim.Mesela pklıktan bahsedebilirsin hocam misal ben pk oldum gurol birden charı cope at dedi korkuttu beni Mob kestim dusmedi karma hic sonra biri kesti duzeldi Karma zor geciyormus sanırım onlardan bahsedebilirsin boş zamanında

    @cosmodream Bittiginde eklicem abi ana mesaja.

    @benx clanda anlatılanlardan anladıgım kadari ile 80 85 den sonra party yapmamız gerekiyori. Ercan healer Umut tank acti bende daggerim. sende mage acarsan daha iyi olur cunku ilerde partyde her clasdan birtane olması avantajmıs. yada okcu.

    pk olmayın zor geçiyor. sorun değil pk pointinizi düşüren scroll lar var. pk olursanız hemen sizi birinin mobların çok olduğu bir alana çekip anında mob kesmeniz gerekir yada lvl yüksek olan mobları keserek düşürebilirsiniz.aynen karma zor geçiyor

    Lv80 e geldiğiniz powerlvl yapıcaksınız nasıl olur anlatayım kısaca

    Lv85 bir wynn summoner bulacaksınız o size lvl atlatacak swaplandda ben çok yaptım Lv96 summonerım var ama size powerlvl yapsam size ex gelmez. craix e bir sorun lvl86-87-88 yakınlarda bir wynn summoner bulabilirmiyiz diye

    sonra evolation road dan gelene nevit/rune/vp itemlerini kullanmayın Lv80 de kullanacaksınız pwrlvl de .. Eğer powerlvl yapamassanız sorun değil swapland partinizi kendiniz kuracaksınız. 7 kişi halinde takır takır exp hızlandırma itemleri ile birlikte atlarsınız.




  • hele bi 80 lvl olsunlar seve seve yardimci oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosmodream

    quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Class questlerinin Videolarını ekledim


    @epyhon eyw hocam aklına gelen püf noktaları olur yada ben kasarken su hatalrı yaptım siz yapmayın vs olur sen yaz ben başlıga eklerim.Mesela pklıktan bahsedebilirsin hocam misal ben pk oldum gurol birden charı cope at dedi korkuttu beni Mob kestim dusmedi karma hic sonra biri kesti duzeldi Karma zor geciyormus sanırım onlardan bahsedebilirsin boş zamanında

    @cosmodream Bittiginde eklicem abi ana mesaja.

    @benx clanda anlatılanlardan anladıgım kadari ile 80 85 den sonra party yapmamız gerekiyori. Ercan healer Umut tank acti bende daggerim. sende mage acarsan daha iyi olur cunku ilerde partyde her clasdan birtane olması avantajmıs. yada okcu.

    pk olmayın zor geçiyor. sorun değil pk pointinizi düşüren scroll lar var. pk olursanız hemen sizi birinin mobların çok olduğu bir alana çekip anında mob kesmeniz gerekir yada lvl yüksek olan mobları keserek düşürebilirsiniz.aynen karma zor geçiyor

    Lv80 e geldiğiniz powerlvl yapıcaksınız nasıl olur anlatayım kısaca

    Lv85 bir wynn summoner bulacaksınız o size lvl atlatacak swaplandda ben çok yaptım Lv96 summonerım var ama size powerlvl yapsam size ex gelmez. craix e bir sorun lvl86-87-88 yakınlarda bir wynn summoner bulabilirmiyiz diye

    sonra evolation road dan gelene nevit/rune/vp itemlerini kullanmayın Lv80 de kullanacaksınız pwrlvl de .. Eğer powerlvl yapamassanız sorun değil swapland partinizi kendiniz kuracaksınız. 7 kişi halinde takır takır exp hızlandırma itemleri ile birlikte atlarsınız.

    O evulion işini ben anlamadım 40 oldum mesela bankaya hiçbirşey gelmedi birşeymi yapmak gerekiyor. şuan level alınca bize verdigi 40 puan la itemleri npc den alıyoruz




  • oyundan komple cik tekrar gir bak arada oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    quote:

    Orijinalden alıntı: cosmodream

    quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Class questlerinin Videolarını ekledim


    @epyhon eyw hocam aklına gelen püf noktaları olur yada ben kasarken su hatalrı yaptım siz yapmayın vs olur sen yaz ben başlıga eklerim.Mesela pklıktan bahsedebilirsin hocam misal ben pk oldum gurol birden charı cope at dedi korkuttu beni Mob kestim dusmedi karma hic sonra biri kesti duzeldi Karma zor geciyormus sanırım onlardan bahsedebilirsin boş zamanında

    @cosmodream Bittiginde eklicem abi ana mesaja.

    @benx clanda anlatılanlardan anladıgım kadari ile 80 85 den sonra party yapmamız gerekiyori. Ercan healer Umut tank acti bende daggerim. sende mage acarsan daha iyi olur cunku ilerde partyde her clasdan birtane olması avantajmıs. yada okcu.

    pk olmayın zor geçiyor. sorun değil pk pointinizi düşüren scroll lar var. pk olursanız hemen sizi birinin mobların çok olduğu bir alana çekip anında mob kesmeniz gerekir yada lvl yüksek olan mobları keserek düşürebilirsiniz.aynen karma zor geçiyor

    Lv80 e geldiğiniz powerlvl yapıcaksınız nasıl olur anlatayım kısaca

    Lv85 bir wynn summoner bulacaksınız o size lvl atlatacak swaplandda ben çok yaptım Lv96 summonerım var ama size powerlvl yapsam size ex gelmez. craix e bir sorun lvl86-87-88 yakınlarda bir wynn summoner bulabilirmiyiz diye

    sonra evolation road dan gelene nevit/rune/vp itemlerini kullanmayın Lv80 de kullanacaksınız pwrlvl de .. Eğer powerlvl yapamassanız sorun değil swapland partinizi kendiniz kuracaksınız. 7 kişi halinde takır takır exp hızlandırma itemleri ile birlikte atlarsınız.

    O evulion işini ben anlamadım 40 oldum mesela bankaya hiçbirşey gelmedi birşeymi yapmak gerekiyor. şuan level alınca bize verdigi 40 puan la itemleri npc den alıyoruz

    @mert1905x hemen gelmez oyuna gir çık yap 15 dk daha bekle yada 10 dk oyuna hiç girme god da re-log yapmak gerekiyor. bana hiç gelmemişti. sonunda support mesaj atmıştım olmuştu. Bir ara sorun vardı bu sistemde düzelttiler




  • Ben şu an 48 oldum. C grade'leri görev yaptıktan sonra verdi ama bankaya değil de extra açılan bir pencereden satın aldım. Sabaha kadar 1 tane boss kesme imkanımız oldu o da Portakal ve Mandalina nick'li arkadaş davet etti yardımcı oldu gittik kestik. Umutla bana 4'er level geldi. Bu şekilde kasınca çok zevkli oluyor. Ama sabah cruma tower'a gittim mentor da online değildi healer ile kasarken acayip derecede sıkıntı çektim. O yüzden 48 levelden sonra o zamana kadar olan questler gibi exp/sp veren questler var mı? Ve o raid partylerini genelde nerede nasıl bulabiliriz bizim gibi leveli düşük olan pek kimse göremiyorum hepsi 80+. Umut'un tank benim bishop olmam dediğiniz gibi çok iyi oldu ama şu sıkıntılı kasma evresini atlatırsak daha iyi olacak diye tahmin ediyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eRcn.

    Ben şu an 48 oldum. C grade'leri görev yaptıktan sonra verdi ama bankaya değil de extra açılan bir pencereden satın aldım. Sabaha kadar 1 tane boss kesme imkanımız oldu o da Portakal ve Mandalina nick'li arkadaş davet etti yardımcı oldu gittik kestik. Umutla bana 4'er level geldi. Bu şekilde kasınca çok zevkli oluyor. Ama sabah cruma tower'a gittim mentor da online değildi healer ile kasarken acayip derecede sıkıntı çektim. O yüzden 48 levelden sonra o zamana kadar olan questler gibi exp/sp veren questler var mı? Ve o raid partylerini genelde nerede nasıl bulabiliriz bizim gibi leveli düşük olan pek kimse göremiyorum hepsi 80+. Umut'un tank benim bishop olmam dediğiniz gibi çok iyi oldu ama şu sıkıntılı kasma evresini atlatırsak daha iyi olacak diye tahmin ediyorum...

    ercan aksam saat 20:00 gibi online olabilirseniz sizi 55-60 yaparim 1 saate size bi kac teknik ve ipucu göstereceğim ama mentor skillsiz olmaz beni beklemeniz lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eRcn.

    Ben şu an 48 oldum. C grade'leri görev yaptıktan sonra verdi ama bankaya değil de extra açılan bir pencereden satın aldım. Sabaha kadar 1 tane boss kesme imkanımız oldu o da Portakal ve Mandalina nick'li arkadaş davet etti yardımcı oldu gittik kestik. Umutla bana 4'er level geldi. Bu şekilde kasınca çok zevkli oluyor. Ama sabah cruma tower'a gittim mentor da online değildi healer ile kasarken acayip derecede sıkıntı çektim. O yüzden 48 levelden sonra o zamana kadar olan questler gibi exp/sp veren questler var mı? Ve o raid partylerini genelde nerede nasıl bulabiliriz bizim gibi leveli düşük olan pek kimse göremiyorum hepsi 80+. Umut'un tank benim bishop olmam dediğiniz gibi çok iyi oldu ama şu sıkıntılı kasma evresini atlatırsak daha iyi olacak diye tahmin ediyorum...


    **Unuttum arkadaşlar cruma tower ın girişinde npc var girişte sağda ondan günlük görev alabilirsiniz ama kaç lvl de hatırlamıyorum ama sizin lvl lere yakın. eğer görevi görebiliyorsunuz ama alamıyorsanız yani görevin rengi kırmızı ise ya lvl iniz yüksek yada o lvl de değilsiniz. birde her town da adventurer helper var ona tıklayın ondan günlük görev yani ( daily quest ) alabilirsiniz.

    **party matching tools var action sekmesinden party tabındanki 4. ye tıklayın. /partymatching tıklayın o çıkan listede kendi lvl aralığınıza göre göre rb pt lerine girebilirsiniz. aynı zaman otomatik pt bulucu var party tabındaki en son buton /autopartysearchon / off diye oda açık kalsın.

    ** eğer mentorunuz açık değilse buff a ihtiyacınız var adventure's guide var her town da ona tıklayıp 3. class bufflarını alabilirsiniz Lv75 e kadar.

    **** aynı zamanda kalesi olan town larda ProClaimer diye bir npc var ona tıklayarak %3 exp buffından faydalanabilirsiniz.

    oyundaki nickleriniz nedir ?

    aynı zamanda Burdaki linkte yapabilecek olduğunuz bir çok görev var.

    Arkadaşlar burdan yaz yaz nereye kadar unuttum kamaloka / labaloka diye birşey vardı. instanceslar onları unuttum skype dan anlatayım size. bircok şey sonradan aklıma geliyor yapmayalı uzun zaman oldu. lvl 67 subclass var bende o lvl yaklaşınca yapalım birlikte birde anlatayım onu sizlere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 31 Ocak 2013; 18:49:27 >




  • oktay bu arkadaslar 4 kisi basladilar mert in nicki k1NG ercanin ki ercan umut unki xconn0y

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Craix

    Ben ve umut gece 23:30'dan sonra oynayabiliyoruz sabah 5-6'ya kadar. O zaman level işini halledebiliriz sende müsaitsen.

    @cosmodream

    Cruma tower'a hiç gitmedim direk TOI'ye gittim orada kasmayı denedim.
    Party olayını da akşam gidince deneyeceğim gerekirse umutla kurarım ben DD alırım partye.
    Mentor açık değilken o buffları aldım dediğin Exp veren buffı da aldım ama mentor buffları kadar olmuyor tabii ki.
    Giranda ISS bufferdan 50k'ya buff aldım ama dediğim gibi mana sıkıntısı önüme geçti kasarken.
    Umutla gludio'daki kamaloka instance'ına girdik çıktığımızda 5er level almıştık ama onun altındaki kesmemiz gereken bossu kesemedik tekrar giremessiniz diye bir ibare çıkıyordu. Bir süre sonra denedik gene giremedik. Ne de güzel sevinmiştik her towndakine girsek bugün 60 oluruz diye :).
    Vermiş olduğun questlere bakacağım içlerinden ayırıp hep beraber questleri yapacağız. Şu an 3 kişi olarak yeni başladık
    Ben Elven Elder - eRcan
    Umut Phoenix Knight - xConN0y
    Mert Dagger - K1ng yada K1ngx olabilir diye hatırlıyorum.

    Eğer ki forumda, başlamak isteyen arkadaşlar var ise DD classlar açabilirler. Oyundaki sıkıntılı kısmı biz üstlendik. Hem solo olarak ve quest ile level kasabilir, Hemde bizim kuracak olduğumuz partyde garanti yerleri olduğu bildirmek isterim. Zaten yukarıdaki bilgileri okuduğunuzda aynı kişilerle kasmanın ne derece yararı olduğunu göreceksiniz. 8 yıllık private oyuncusu olarak ve onlarca serverda bulunmuş olarak şunu söylemeliyim ki , ah kafam neden daha önce orjinale başlamadım diyebiliyorum. En ufak bir şüpheniz olmasın. Bunu her konumda söyleyeceğim.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.