Şimdi Ara

P.M.Y.O'NA GİRMEK İCİN KAC NET GEREKLİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum.. benim en fazla netim 40 45 arasi. pmyo imkansizmi ? yada en az kac net yapmam gerekir.
    not ygs netini sornuyorum. normal pmyo yazili sinav netini soruyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytanınavukatı. -- 31 Ocak 2013; 20:47:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • şuan imkansız.en az 260 alman lazım.abi 40 net nedir ya .ben turkceden sadece 38 / 39 net yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewdragon250

    şuan imkansız.en az 260 alman lazım.abi 40 net nedir ya .ben turkceden sadece 38 / 39 net yapıyorum.

    denemelerde ygs 3 um rahat 270i buluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozaman girersin.ama barajı yukarı çekebılırler ona göre.gelen gecen kım varsa bu sene başvuracak pmyoya.260 alanda başvuracak +450 yapan benım gibi adaylarda başvuracak.eskıden ne güzeldi ya 300 puan.gelen gecen başvuramıyordu.şimdi herkes başvurabılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewdragon250

    ozaman girersin.ama barajı yukarı çekebılırler ona göre.gelen gecen kım varsa bu sene başvuracak pmyoya.260 alanda başvuracak +450 yapan benım gibi adaylarda başvuracak.eskıden ne güzeldi ya 300 puan.gelen gecen başvuramıyordu.şimdi herkes başvurabılıyor.

    hocam benim gibi basari yuzdesi ortalarda olan bir aday rahatca yazili sinavdan gecebilirmi ? ayriyetten gelen gecen kismina katiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım gercekcı olmak gerekırse 270 puan orta bi puan değil.düşük bi puan.bunu kötulemek ıcın demıyorum.yazılı sınavda anayasa ve guncel olaylar falan cıkıyor onları ezberleyeceksın.ve matematık mutlaka yapmalısın.en az 20 yapsan yeter.20 matematıkte cok rahat yapılır pmyo sınavında.biraz çalışın abi yaa +300 yapmaya calışın.yoksa herkes katılacak baraj yukselecek.olan gene düşük puan yapanlara olacak.
  • bencee polis olma iyi bir üniversite kazanmaya bak bir olay oldumu tabi genelleme yapıyorum sana vuracaklar sen dokunursan soruşturma yiyeceksin tabi silah falan çekme ayrı bir boyut yani benim dediğim bol bol dayak yersin ama üniversite kazanamam dersen gir sınavlarına birde kendini geliştiremezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allaha şükür puanlarım iyi.hedef ilk 30k içinde olmak.ama tek yapmak istediğim meslek polislik.ben mesleği araştırdım.zor bir meslek ama yapabılırım diye dusunuyorum.mulakatta elenırsem polis akademısıne çalışıcam oda olmazsa universiteden sonra kpssden deneyeceğim sansımı.oda olmazsa yapcak bişey yok.universitede okuduğum mesleği yaparım herhalde.ama ne meslek seçsem hiç bilmiyorum.çok kararsızım.polislik dısında ne yapabılırım bılmıyorum gercekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewdragon250

    allaha şükür puanlarım iyi.hedef ilk 30k içinde olmak.ama tek yapmak istediğim meslek polislik.ben mesleği araştırdım.zor bir meslek ama yapabılırım diye dusunuyorum.mulakatta elenırsem polis akademısıne çalışıcam oda olmazsa universiteden sonra kpssden deneyeceğim sansımı.oda olmazsa yapcak bişey yok.universitede okuduğum mesleği yaparım herhalde.ama ne meslek seçsem hiç bilmiyorum.çok kararsızım.polislik dısında ne yapabılırım bılmıyorum gercekten.

    O ZAMAN ÜNİVERSİTEDEN SONRA POMEM E GİR
  • pmyo olmazsa yada polis akademisi öyle yaparım.
  • arkadaşım türkçe 30 sosyal 25 yapsan 300 puan gelir zaten,sosyal bölümü yorumlama ile alakalı zaten bilgi çok az ister.Türkçeyide iyi okuman lazım.Mülakatı geçtiğindede antremanlarla matematik alıp 4 işlemden temeli at pmyo yazılı sınavında sözeli iyi yapasan şöle 70 net çıkartırsan ki rahat çıkartırsın 5 -10 tanede matematik yaparsan 80 olur 80 de direk seni asil yapar 75 yaparsanda yedek asil olursun ve illa ki cagrılırsın.Şimdi ygsye kadar sözel kas ygsden sonra dediğim kitabı alıp çalış matematiğe.Geçen sene matematik çözmeyen arkadaşım şuan polis ama duruma aldanıp çalışmamak yanlış olur matematik gereklidir en az 10 tane matematik yapman lazım pmyo yu garantilemek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 2 Şubat 2013; 2:05:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.