Şimdi Ara

Banka hesabı kapatma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
18.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün yapıkrediden kira yatırmak için hesap açtırdım ancak bugün kira için eftnin daha mantıklı bir çözüm olduğuna arar verdim.
    70 lira senelik hesap işletim ücreti var, o an düşünemedim eve gelince fark ettim mantıksız olduğunu.
    Bugün haftasonu da açık olan şubeye gidip hesabı kapatırsam para talep ederler mi? Daha kart mart falan basılmadı hesap cüzdanı var bi kartondan.Meşe hesabı diye bi hesap açtırdım kredi kartı da var onun başvurusunu da iptal edecem. Para talep ederlerse tüketici haklarına gitme konusunda tehdit edeyim mi? Bir ton belge imzalattılar kesin bi yerlerinde bişeler vardır diye düşünüyorum "Erken kapatılan hesabın ücreti peşin alınır" vs.. diye. Yanlış anlaşılma olmasın hesabı cumartesi akşam 7 gibi açtırdım pazar da iptal edecem.
    Haklarım nedir bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • şu anda olacakları sölüyorum müşteri hizmetlerini arıcaksın ve evet beyfendi şimdi sizi şu hanıma /beye bağlıyorum dicek ve yaklaşıık yarım saat kol gibi fatura girdikten sonra sinirden kapıcan telefonu ertesi gün şubeye gidecen tıklım tıklım sıra olucak şubede ordada erteliceksin öle kalıcak o hesap
  • Hesabınıza para yatırmassınız olur biter para çekemezler talep edemezler. Ama içine para yatırırsan 6 ay sonra 60 lira keserler. Bu arada yapıkredinin yıllık 120tl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bey Amca

    Hesabınıza para yatırmassınız olur biter para çekemezler talep edemezler. Ama içine para yatırırsan 6 ay sonra 60 lira keserler. Bu arada yapıkredinin yıllık 120tl.

    Bugün gidecem iptal edin diyecem. Etmezlerse sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum.
    Ama imzaladığım kağıtlarda ödemeyi tahaüt eder ödemezse icrayı kabul etmiş sayılır vs yazıyor mudur diye merak ettim sadece.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabınızı kapattığınız için ücret talep edemezler, "bir ton sözleşme imzalattılar " demişsiniz, bankanın yeni müşterisi olduğunuz için Bireysel Bankacılık hizmetleri sözleşmesi, Kredi kartı sözleşmelerini iptal etmişlerdir.

    Meşe paketi gayet cazip, meşe paketini aldığınız için kredi kartı aidatı, hesap işletim ücreti ödemiyorsunuz.

    Banka İnternet şubesinden yapılan EFT için ücret alıyor, Ama İOS ve Android cihazlardan Yapı kredi mobil uygulamasından EFT yaparsanız ücret alınmaz.
  • Ben defaatle soordum kredi kartını aktif kullansam ve otm. ödeme talimatı versem yine ücret kesilir mi dedim, senelik 70 kesilir otm fatura ödersen 20 sini geri öderiz dedi. Ben de o an karar veremedim.
    Hesap işletim ücretine takık durumdayım, olmasaydı iptal etmezdim açıkçası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferaltug

    Ben defaatle soordum kredi kartını aktif kullansam ve otm. ödeme talimatı versem yine ücret kesilir mi dedim, senelik 70 kesilir otm fatura ödersen 20 sini geri öderiz dedi. Ben de o an karar veremedim.
    Hesap işletim ücretine takık durumdayım, olmasaydı iptal etmezdim açıkçası.

    Şuan Meşe paketine üye olduğunuz için Kredi kartı aidatı ve Hesap işletim ücreti alınmayacak, sadece Yıllık Meşe paketi üyelik bedeli alınacak.

    Sadece kredi kartınız olsaydı, harcamalar/ödemeler düzenli olursa 3 aylık harcama taahhüdü karşılığında aidatı iade ediyorlar.
  • hesap kapatmak sıkıntılı ben bankadaki hesabımı kapatmak için aradım dediler şubeye gidecen gittim şubeye dediler sizin hesabın açıldığı şubeye gidicen gittim bi kağıda dilekçe yazdılar şu şu hesabım kapatılsın diye imzaladım dilekçeyi ama halen sayın müşterimiz diye mail atıp duruyolar mesaj geliyor acaba kapanmamış olabilir mi hesabım bak şimdi kafama takıldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o şahıs

    hesap kapatmak sıkıntılı ben bankadaki hesabımı kapatmak için aradım dediler şubeye gidecen gittim şubeye dediler sizin hesabın açıldığı şubeye gidicen gittim bi kağıda dilekçe yazdılar şu şu hesabım kapatılsın diye imzaladım dilekçeyi ama halen sayın müşterimiz diye mail atıp duruyolar mesaj geliyor acaba kapanmamış olabilir mi hesabım bak şimdi kafama takıldı

    Hesabınızı kapatsanız bile o bankaya bir kere müşteri olduğunuz için müşteri kaydınınız silinmez.
  • kaydın sılınmez evet ama hesap olmadı mı bırsey olmaz ama para yatırmazsan bırsey olmaz mantıgı yanlıs neden dıyecek olursan bu yazıyı cıdden okuhttp://www.2kafadar.com/kullanilmayan-banka-hesabi-mi-kapatmali-miyim/

    ayrıca bazılarıda atm kartını kır at yeterlı dıyor onun ıcınde bunu okumanı tavsıye ederımhttp://www.2kafadar.com/atm-kartinin-kirilmasi-ile-o-hesap-kapanmis-olur-mu/

    hesabını kapatırken masraf falan alamazlar sadece ugrastırdıgın ıcın kufur eder gıbı gozlerıne bakar bankacı kımse artık orada o kadar masraf falan vermeyın sakın ama kullanmadıgınız banka heasbı olmasın kapatın arkadaslar eskı bır bankacı olarak soyluyorum onun yazısıda burada benım blogum var oraya yazıyorum bu sorunları amacım reklam yapmak degıl konuyu gormusken yazmak ıstedım

    banka hesabınızı kapatmak ıcın bu yazıyı da okuyabılırsın eger kafanda soru ısaretlerı var ısehttp://www.2kafadar.com/kullanilmayan-banka-vadesiz-mevduat-hesabi-nasil-kapatilir/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.