Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
83
Favori
116.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende kafa olarak 2014 ygs ye hazırlananlardanın yarın 2. defa ygsye gırecegım ama hıc umudum yok sayısalım ıstedıgım bolumlere net olarak cok cok uzaktayım tabı nedenı sene ıcınde adam gıbı calısmamak zaman var deyip hep konuları yarına bırakmak . kişilik olarak cok sosyal bır ınsan degılım arkadas cevremde hiçe yakın yok , dersane ev gıdıp gelıyorum zaten mezun grubundanım fakat evde hıc calısmadım ve butun konularda kaldı yarında ygsye gırıp sonrakı 2 ay lys ıcın dersaneye gitmek zorundayım tabı suankı durumu ve dusuncelerımı aılem bılmıyor ve emeklerıde bu sene bosa gıttı sayılır bu durumdan ruh halım bozuldu neyse gerıde kalanara tekrar donup bakmak ıstemıyorum. sımdı aklımda 2014 ygsye sımdıden baslamak var tatıl fılan hıkaye gelıyo suan 19 yasına gelmısım zaten aılemın emeklerını bosa cıkarmısım bırde baba parasıyla tatıl yapmak bana cok koyar dıye dusunuyorum . bakanlık dıyorkı 2014 te ygs yı 5 sınav halıne getırecegız dıyo ve buda bende kaygı uyandırdı anlamadıgım bır nokta 5 ygs olucakta 1 lys mı olacak yoksa ygs lys bırlesım oss seklınde mı 5 sınav olacagız bilen varsa bı soylesın Allah askına.




  • 2013'ü pas geçtik, şansımızı bu sınavda deneyeceğiz bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByFLake -- 24 Mart 2013; 3:49:33 >
  • Beyler biri bana program yapabilirmi sayısalım 11.sınıfım çalışma programınhazırlarmısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enjcoj

    arkadaşlar bende kafa olarak 2014 ygs ye hazırlananlardanın yarın 2. defa ygsye gırecegım ama hıc umudum yok sayısalım ıstedıgım bolumlere net olarak cok cok uzaktayım tabı nedenı sene ıcınde adam gıbı calısmamak zaman var deyip hep konuları yarına bırakmak . kişilik olarak cok sosyal bır ınsan degılım arkadas cevremde hiçe yakın yok , dersane ev gıdıp gelıyorum zaten mezun grubundanım fakat evde hıc calısmadım ve butun konularda kaldı yarında ygsye gırıp sonrakı 2 ay lys ıcın dersaneye gitmek zorundayım tabı suankı durumu ve dusuncelerımı aılem bılmıyor ve emeklerıde bu sene bosa gıttı sayılır bu durumdan ruh halım bozuldu neyse gerıde kalanara tekrar donup bakmak ıstemıyorum. sımdı aklımda 2014 ygsye sımdıden baslamak var tatıl fılan hıkaye gelıyo suan 19 yasına gelmısım zaten aılemın emeklerını bosa cıkarmısım bırde baba parasıyla tatıl yapmak bana cok koyar dıye dusunuyorum . bakanlık dıyorkı 2014 te ygs yı 5 sınav halıne getırecegız dıyo ve buda bende kaygı uyandırdı anlamadıgım bır nokta 5 ygs olucakta 1 lys mı olacak yoksa ygs lys bırlesım oss seklınde mı 5 sınav olacagız bilen varsa bı soylesın Allah askına.

    kardeş yine aynı olacak, 2015te değişecek sınav sistemi..




  • Merhaba hocam benide yaz. Arkadaslar bu arada 13 kisilik seviyeli bir whatsapp grubum var 11 lerden olusan. Grup icinde faydali olabilecek arkadaslar pm atsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk hangi dersi bitirmeliyim sizce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keep on rising

    ilk hangi dersi bitirmeliyim sizce

    En zayıf oldugun derse başlamalısın bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde tek tercih ne kadar mantıklı olur beyler.bilkent ctis harici bi yer yok kafamda..pc müh olabilirde istanbul düşünmüyorum.başkada istediğim bölüm yok
  • sıra bizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide yazın Daha ygsye başlamadım ama hayırlısı.
  • Ygs geometriye çalışıyorum uzun bir süredir bayağı da katkısı oldu.Üçgenler hakkında hiç bilgim yok denecek gibiydi. Paralel gördümmü Z kuralını, ikizkenar üçgende dik indirince süper üçlünün oluşacağını falan hiç bilmezdim ama artık çok iyi biliyorum. Ama çözemediğim soruları da hocalara sormuyorum. Acaba bunun bana eksisi olur mu onu merak ediyorum. Seneye tekrar bu konuları işleyeceğiz zaten dershanede falan o zaman hallederim diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum? :)
  • Umarım hepsi iyi kötü bir yerlere yerleşirler de seneye bize rakip olmazlar
  • Selam beyler şu andan itibaren sınav bizim için hazırlanıyor

    Bugünden itibaren 2 saatten az çalıştığım bir gün olmayacak yaza kadar

    Denemelerde şu anda 110-130 arası yapıyorum yaz bittiğinde ygs ve lys mat-geo bitmiş olacak 12 konuları hariç kafamdaki plan bu şimdilik
  • Yerimizi alalım şimdiden :)

    Ben henüz YGS'ye başlamadım.11 çalışıyorum şuan.Nisan-Mayıs gibi YGS Türkçe ile başlayacağım çalışmaya.Erkenden halledeyim diyorum.Yazın da diğerlerine başlayacağım.

    Siz nasıl çalışıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragoon54

    Yerimizi alalım şimdiden :)

    Ben henüz YGS'ye başlamadım.11 çalışıyorum şuan.Nisan-Mayıs gibi YGS Türkçe ile başlayacağım çalışmaya.Erkenden halledeyim diyorum.Yazın da diğerlerine başlayacağım.

    Siz nasıl çalışıyorsunuz?

    Dostum MF misin veya hangi alandasın ? Ona göre yazıcam da
  • Arkalardan
  • Bu sene mezunlardan baya katılım olacak hadi bakalım
  • bugün girdim sınavada bi sene beklicem bende yata yata girmek istiyorum birde sınava yazın benide :)
  • 9-10-11 de okul puanım için çalıştım ve hala çalışıyorum okulda 97 civarı ortalamam var Henüz ygs ye çalışmaya hiç başlamadım sizce başlamanın zamanı gelmiş midir.Ygs denemelerimde unuttuğum için 70- 80 civarında çalışmaya başlarsam hızla yükseleceğini tahmin ediyorum
  • girdik çıktık berbat gectı konu olarak hıc calısmadımkı ıı gecsın neyse hadef 2014 . sistem değişecek diyorlar ama burdaki reizler degısmeyecek dıyo hadı hayırlısı. yarından ıtıbaren baslıyorum ygs ye Allah yolumuzu açık etsşn inş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.