Şimdi Ara

samsung galaxy s3 i9300 gec şarj olma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • samsung galaxy s3 i9300 telefonum var telefonum zor şarj oluyor yeri geldinde oda oda dolaşıyorum orjinal sarz makinası ile şarj ediyorum ama cok gec şarj oluyor yeri geliyor yüzde 2 gibi bir dilimi bile 2 saatte şarj ediyor yeri geliyor saatlerce takılı oldugu halde şarj bile etmiyor telefonumda 4.1.2 yüklü fakat aynı şarj la samsung 5610 telefonumu hızlı bir şekilde şarj yapıor bu şarj olayını nasıl çözebilirim yolu varmı ne yapmam lazım bilen ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yardımlarınızı ve acıklamalarınızı bekliyom herkese kolay gele (üzerinde ıran yazılımı var şuan 4.1.2 I9300XXELLA songelen yapa I9300XXEMA2 var yardımcı olursanız sevinirim)


    başka bir forumda böyle bir yazı buldum olabilirmi

    galaxy s3 ün 4.1.1 ve 4.1.2 sürümünü yüklediğimiz 4 farklı telefondada maelsef şarj da özellikle problem oluşmasını önleyecek bir çözüm bulunmamakta bu iki sürümdede kernelden kaynklı bug bulunmaktadır(ne kadar samsung kabullenmesede bu sorunu samsung servis arkadaşlada konuştuk o da onay veriyor) geçici çözüm kablo değişimi data kablosuyla şarj etmeme ve ya şarj aleti değiştirme telefonu kapalı şarj etme ve ya adaptörlü(data kablosuz) şarj ünitesi kullanmak ama direk çözüm ics 4.0.4 geri dönme olarak tespit ettik bunu paylaşmak istedim bu tip sorunu olan arkadaşlara duyrulur..4.2.1 beta sürümündede aynı sorun baş göstermekte 4.2.1 final veya 4.2.2 sürümünde sorunun hallolacağını düşünüyorum benim tavsiyem o zaman







  • sanırım bilgi verebilcek yok yinede sagolun
  • Ben de şuan aynı dertten muzdaribim. Bir güncelleme yaptım sarı olmamaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda bende de aynı sorun başgösterdi. Şehirlerarası yolda hızlı şarj ünitesinden şarj ettim, o günden sonra çok geç şarj olmaya başladı.
    Geçenlerde başka bir samsung modelinin (eski bi telefon) şarj aletiyle şarj ettim aynı prizden, onda çok hızlı şarj etmişti ama kendi orjinal şarj aletiyle çok geç şarj ediyo şuanda. Çözüm sanırım şarj aletini değiştirmek. Ya kablo ve ya adaptör veya her ikisini de değiştirirp öyle denemek. Çözüm bu olsa gerek.
    Bu arada aynı dertten müzdarip olan bir kaç kişinin yorumlarına göre şarj aleti ve kablo giriş yerlerinin fırça vb şeylerle temizlenmesinden sonra şarj sorunu düzeldiğiyle ilgili bilgi var ama şahsen denemedim henüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.