Şimdi Ara

_.:SAMSUNG GALAXY S4 (I9500/I9505) ANAKONU:._ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
7
Favori
30.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende s4 bekleyenlerdenim. turkiyeye s4 Exynos 5 Octa chipset ile geliyormuş. yani 4+4 çekirdek olacak. amerika yongası olan Snapdragon 600 den farkı olmayacağı soyleniyor ama gelince gorcez. fiyat olarakta bencede 1999 çok fazla. s4 sınıfı telefonlar 32 gb dışında alınmamalı bence, ilerde sıkıntı oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaKaMa

    Ankara Ankamall den alınmıştır...

     _.:SAMSUNG GALAXY S4 (I9500/I9505) ANAKONU:._

     _.:SAMSUNG GALAXY S4 (I9500/I9505) ANAKONU:._

     _.:SAMSUNG GALAXY S4 (I9500/I9505) ANAKONU:._

    forumda ilk oldun




  • Iyi telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32gb beyaz aldım çarşamba gunu geliyor on siparişle almıştım gelir gelmez inceleme yapacağım
  • 32gb olan kaç para arkadaşım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaKaMa

    Ankara Ankamall den alınmıştır...

     _.:SAMSUNG GALAXY S4 (I9500/I9505) ANAKONU:._

     _.:SAMSUNG GALAXY S4 (I9500/I9505) ANAKONU:._

     _.:SAMSUNG GALAXY S4 (I9500/I9505) ANAKONU:._

    S4 de HEVC Recording&Playing özelliği var. 1 dakikalık dışortam manzarası çekip herhangi bir upload sitesine yükleyebilirmisin?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

    quote:

    Orijinalden alıntı: NaKaMa

    Ankara Ankamall den alınmıştır...



    S4 de HEVC Recording&Playing özelliği var. 1 dakikalık dışortam manzarası çekip herhangi bir upload sitesine yükleyebilirmisin?

    elbette... 10 dakikaya geliyorum

    edit: ayarlardan öyle bir özellik bulamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UEprofessional -- 28 Nisan 2013; 18:23:48 >
  • Arkadaşlar bugün cihazın her iki renginide test etme imaknım oldu. Hemen antutu kurup bir bench aldım. 27450 ibi sonuç verdi iki cihazda. (ikiside Exynos işlemcili modellerdi). Malzeme kalitesini beğenmedim, beğenemedim :( maalesef. S serisinin tüm cihazlarını kullanmış birisi olarak s2 den sonra giderek büyüyen bir hayal kırıklığım var. Ama diğer açıdan bakacak olursak, cihazın ekranına ve performansına diyecek birşey yok. Görsel olarak yan kısımların (ekran yan çıtaları) incelmesi s3 ile yan yana koyduğumda gerçekten daha şık duruyor. Ayrıca yan kısımlara verdikleri dik kesim cihazı daha rijit tutmanızı sağlıyor, delikli gibi görsel dokulu materyal güzel falan filan. Bunlar görsel detaylar. Yanlız iki cihazda da canımı sıkan nokta birkaç bench aldıktan sonta kameranın alt kısmına denk gele arka kısımda aşırı derecede bir ısınma olmasıydı. Bu kadar beklemiyordum ısınmasını. Bilmiyorum başka yaşayan oldu mu ama bench alırken bu kadar ısınınan pek az telefon gördüm açıkçası. Telefonlar demo da değil. Satışa çıkmış telefonlardı, garipsedim. Belirtmek isterim. Sanırsam bir süre daha S3' ümle devam edeceğim yola. Sevgiyle kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 29 Nisan 2013; 3:19:02 >




  • Android telefonlar altında zaten ana konu var. İki tane ana konu olmaz. Önce bir araştırın konu açarken.

    http://forum.donanimhaber.com/m_72147061/f_//tm.htm#72147061



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 29 Nisan 2013; 3:31:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iyi forumlar

    Kesin ve net bir bilgiye ihtiyacim var
    Biliyosunuz s3 olsun note2 olsun fake imei atiliyor..
    S4 e imei atiliyormu??
    Net bir bilgi verirseniz ona gore siparis vercem yurtdisindan yoksa xperia z alicamse]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 29 Nisan 2013; 14:22:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßekir

    quote:

    Orijinalden alıntı: revelax

    quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Yazık. Ön siparişi 1999 TL. Bu kadar para bir telefona, bir PDA'ya verilir mi ...

    bence verilmez...

    2 GB ram'de geldi. Yakında standart olur.

    Fanlı (ki yakında ihtiyaç olacak bu gidişle) 6" S5 ya da S6 çıkarsınlar bari.



    gelişen ve büyüyen bir ülkeyiz biz artık ekonomi aldı başını gidiyor bu paralra telefon satılması gayet normal

    Gülesim geldi... AKP'nin hangi şubesindensin sen? Paramızın değeri kalmadı haliyle herkese normal geliyor ki bir de bu telefon için ödenen vergileri de işin içine katarsan telefon bedava bir fiyata Türkiye'ye GİRİYOR...

    +1




  • leğen plastiğinden üretilmiş bir samsung daha
  • dropbox :https://www.dropbox.com/s/99fn4k6vwu8920j/20130428_092357.jpg

    arkadaslar cumartesi gunu cektim galaxy s4 ile
    boyutu neredeyse : 6 mb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferkahraman -- 29 Nisan 2013; 23:15:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirHan

    Arkadaşlar bugün cihazın her iki renginide test etme imaknım oldu. Hemen antutu kurup bir bench aldım. 27450 ibi sonuç verdi iki cihazda. (ikiside Exynos işlemcili modellerdi). Malzeme kalitesini beğenmedim, beğenemedim :( maalesef. S serisinin tüm cihazlarını kullanmış birisi olarak s2 den sonra giderek büyüyen bir hayal kırıklığım var. Ama diğer açıdan bakacak olursak, cihazın ekranına ve performansına diyecek birşey yok. Görsel olarak yan kısımların (ekran yan çıtaları) incelmesi s3 ile yan yana koyduğumda gerçekten daha şık duruyor. Ayrıca yan kısımlara verdikleri dik kesim cihazı daha rijit tutmanızı sağlıyor, delikli gibi görsel dokulu materyal güzel falan filan. Bunlar görsel detaylar. Yanlız iki cihazda da canımı sıkan nokta birkaç bench aldıktan sonta kameranın alt kısmına denk gele arka kısımda aşırı derecede bir ısınma olmasıydı. Bu kadar beklemiyordum ısınmasını. Bilmiyorum başka yaşayan oldu mu ama bench alırken bu kadar ısınınan pek az telefon gördüm açıkçası. Telefonlar demo da değil. Satışa çıkmış telefonlardı, garipsedim. Belirtmek isterim. Sanırsam bir süre daha S3' ümle devam edeceğim yola. Sevgiyle kalın.

    :)))))) nette iki uc sayfa gezip cayır cayır yanan s4 :))))
    aldıgım gunun ertesi gunu sattım :)
    telefonu kulaga getirilmiyor o kadar sıcak :(




  • Dün aldim telefonu s4 649 € telefon super s3 e nazaran baya bir gelisme var . islemci kamera boyut hafif . ozellikle batarya . ozellik olarak almaya deger. iphone 5 oranla karsilastirilmaya bile degmez . iphone 5 te hicbirsey yok kamera hala orta cagda kalma takiliyor
    samsung a gecemez bile . alinabilecek verdigi parayi hak eden bir cihaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turan06

    Dün aldim telefonu s4 649 € telefon super s3 e nazaran baya bir gelisme var . islemci kamera boyut hafif . ozellikle batarya . ozellik olarak almaya deger. iphone 5 oranla karsilastirilmaya bile degmez . iphone 5 te hicbirsey yok kamera hala orta cagda kalma takiliyor
    samsung a gecemez bile . alinabilecek verdigi parayi hak eden bir cihaz.

    Şu cmos sensörleri övmeyin bari...

  • Telefonu dün inceledim s3 ile belirgin bir fark göremedim gerçekten samsung, iphone gibi satış stratejisine odaklanmış aynı telefonu bize yeni bir olaymış gibi tekrar satmaya kalkıyorlar.
  • iphone kalirsak hala 8 mp kamerada kalir :D taki iphone 10 gelene kadar 13 e gecer sanirim :D . samsung her zaman yenilik yapiyor .
  • Vİdeo konusunda bir yorum yapmıştım burayada yapıştırayım alacak olan arkadaşlara faydası olur inşallah :)

    Keşke malzeme kalitesi olarak daha güzel bir şey yapsalardı ve S3 e benzemeside kötü olmuş. Sonuna kadar bekledim ancak tercihim Xperia Z oldu.

    Yinede S4 ün üstün tarafları olduğu ortada. Mesela haekete duyarlı sistemler daha geliştirilmiş. Ekran kalitesi oldukça güzel. Xperia Z den üstün diyebileceğim özelliklerinden biride Foto kalitesi. Açıkçası karşılaştırınca biraz daha kaliteli olduğunu fark ettim. Bunun yanında Düşmeyede karşı biraz dayanıklı yapılabilirdi ki ben Xperia Z yi düşürdüm ve üzerinde çizik yok veya gözüme ilişmedi.

    İşlemci bazındada oyunlarda çok fazla bir artısı olmadığı ortada, Ancak bunun yanında Bu devreye giren işlemci yapısının ne kadar işe yaradığını ve pil kullanımı noktasındada ne kadar fayda sağladığını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Açık söylemek gerekirse Xperia Z kullanan biri olarak Z nin pil canavarı olduğunu söyleyebilirim. Eski modellere göre çok iyi ama gün bazında ele aldığınızda çok kullanacaksanız bazen canınızı sıkabilir.

    Benim önem verdiğim tasarım noktasına gelirsek Malesef S4 Xperia Z nin eline su dökemez. elinize aldığınızda farkı göreceksiniz sizde. X Z inanılmaz bir sağlamlık ve şıklık hissi veriyor.

    Yazılımsal olarak ele alırsam S4 ü bilmiyorum. Zaman içerisinde sorunlar ortaya çıkar ve ne nedir öğreniriz. Ancak Xperia Z de bazı sorunlar yaşamaktayım. Mesela 4-5 defa yaşadığım bir iki sorunum oldu ve hoşuma gitmedi. birinde Telefonun kulaklığı ile radyo dinlerken Telefon görüşmesine direk geçersem ve görüşme bittikten sonra Radyodan ses gelmedi çalıştığı halde ses gelmedi. Kulaklığı takıp çıkarttım ve yine aynı sorunu yaşadım. Öteki sorunum ise bazen karşı tarafın sesini duyuyorum ama Karşı taraf benim sesimi duymadı. Yİne telefonu kapatıp açarak bu sorunu hallettim. Hallolsada hoşuma gitmedi açıkçası.

    Belkide bana rast gelmiştir bu sorun. Bunun yanında ekran geçişlerini karşılaştırırsm inanın ikiside aynı yumuşaklıkta ve rahatlıkta geçiyor. İnternete girdiğinizdeki hız derseniz Z ile arasında fark göremedim ancak yeni sekme özelliği farklı yapılmasına rağmen Z de daha iyi gibi. Hız noktadasında Ben Z internette daha hızlı gibi algıladım.

    Bu su geçirmeme özelliği avantaj olsada bence karılaştırılası bir özellik değil zira ben Cihazı suya sokmuyorum. Ayrıca Kapak sistemininde sürekli aynı sağlamlıkta kalacağına inanmıyorum. Ayrıca bu su geçirmezlik ses konusunda zayoflamaya sebep. Daha fazla sesi çıkabilirdi. Bu özelliği karşılaştırma olarak ele almayıp geçiyorum.

    Z nin foto özelliği her ne kadar biraz daha yazılımla destekleme istesene inanın otomatik algılama özelliği çok kullanışlı, Bu noktada S4 de oldukça iyi. Yani bu konuda kalite noktasında karşılaştırma yapılabilir ki S4 biraz daha önce gibi geldi bana.

    Kulaklık ses kalitesi ve Müzik dinleme olayı nasıl derseniz Z bu noktada daha iyi diyebilirim. hem ses kalitesinde hemde birçok uzantıyı desteklemesi noktasında çok çok iyi. Mesela Flac uzantısını birçok Pc platformunda Normal media player daha yeni yeni destekliyorken Flac gibi en kaliteli ses uzantısı ile Z de Müzik dinleyebiliyorsunuz. S4 ü bu konuda deneyemediğim için birşey diyemeyeceğim. Ancak desteklediğini varsayıyorum.

    Bu bir pencerede bir video açıkken bir iş yapma durumu güzel birşey olsade benim için olmazsa olmaz değil. Çok kullanacağım bir özellik değil. Ama S4 için avantaj diyebilirim.

    Z nin kötü bir tarafıda Mesele bir oyun oynuyorsunuz oynasanızda dokunmatik tuşlar devreye giriyor oyun oynarken rahatsız ediyor. Bu sorun olmaz diyordum ama sinir ediyor bazen dikkat etmek gerekiyor.

    Çok fazla karşılaştırma yapamasamda ikisininde güzel özellikleri var ve ikiside iyi cihazlar Artıklar eksiler tartışılır herkesin kendi zevki ancak Tasarım ve dayanıklılığı benim gibi takıyorsanız S4 sizin cihazınız değil. Ancak yeni bir cihaz diye almak istiyorsanız S4 ü alabilirsibiz. Ben Z yi 1750 gibi bir fiyata aldım arkadaşlar Hemde ilk çıktığı zamanlarda.Z yi alacağım zaman S4 ile sadece netten takip ederek karşılaştırabildim. Alime aldığımda ise tercihimi iyiki z den yana yapmışım diyorum. Fiyat olarakta iyi aldığımı düşünüyorum.

    Ha birde ufak bir ayrıntı S2 yi tasarım olarak çok beğenmiştim. S3 tarzında bir Tel çıkaracaklarına S2 kasasında çıkartsalardı birkaç güzelleştirme ile çok daha iyi olurdu diyebilirim.




  • sorusu olan varsa cecaplayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.