Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 Cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende sizler gibi z5500 kullanıcısıyım fakat şu sıralar sistemde değişik bir cızırtı sıkıntısı var. Örneğin müzik film falan açık değilken sistem açık fakat kullanılmazken hoparlörlerden cızırtı şeklinde '' cızzzzzzzz '' diye bir ses geliyor, kulak tırmalayan şekilde değil ince bir cızırtı sesi. Müzik veya film izlerken düşük seslerde bu ses kulağınıza gelebiliyorken yükses seslere ulaştığınızda bu sesi duymanız biraz daha zor. Hatta arada o cızırtı arada artıp arada azalabiliyor fakat sistemi subwoofer'ın sigorta on/off düğmesinden açıp kapattığımda bu ses gidiyor. Sonra bir müzik açıyorum müzik bitiyor volume ister 0 ister en yüksekte olsun yine o gıcık rahatsız edici ses.. Sizce ne yapmak gerekir? Bu şekilde sıkıntı yaşayan veya yaşayıpta sıkıntısını çözen var mı arkadaşlar? Bağlantım normal yeşil + siyah + turuncu şeklinde bağlantı kurulu. Optik çıkışta var anakartta, optikten ses aldığımda da aynı rahatsız edici cızırtı var.



  • Elektrik akımındaki dalgalanmalardan diye düşünüyorum, veya kablo içerden hasar görmüş de olabilir. Mümkünse sistemi başka prizde deneyin, veya akım koruyucu prizde. Kabloları tam oturttuğunuzdan da emin olun.
  • Aynı sorun bendede var anlamadım gitti elektrik akımı ile ilgili olduğu düşünmüyorum birçok elektronik eşya kullanıyorum ve şuana kadar birşey yaşamadım fakat bu sesi de çözemedim..Bilen var yardım etse çok makbule geçecek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damonbehrens

    Aynı sorun bendede var anlamadım gitti elektrik akımı ile ilgili olduğu düşünmüyorum birçok elektronik eşya kullanıyorum ve şuana kadar birşey yaşamadım fakat bu sesi de çözemedim..Bilen var yardım etse çok makbule geçecek..

    kondansatör bozulduğundan dolayı cızırtı yapıyor. servis veya iyi bir elektronik tamirciye göstermeniz gerekiyor. daha önce megaworks thx 550 ile yaşamıştım aynı sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.