Şimdi Ara

Windows 8.1 ile birlikte başlat butonu geri geliyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
2
Favori
9.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başlat butonu geri geliyor diyor, başlat menüsü değil...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam yanlış anlamışım bugün 8.1'e yükselttim hoşuma gitti ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniarius -- 22 Temmuz 2013; 23:03:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadillaccts

    win 7 akar

    xp de kullandığım ses kartı çalışaydı iyiydi gene de 7
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    quote:

    Orijinalden alıntı: ardicli2000

    quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    yeni versiyonu test etmede nbirşey diyemicem ama win8 dokunmatik ekranlı sistemler için geliştirilen bir işletim sistemi.standart pc lerde ters kullanım oluyor dolayısı ile konuya bu açıdan bakılmalı.Hala standart pcler için en iyisi win 7 ama microsoft bu yeni güncelleme ile hem dokunmatik hemde standart sistemler için orta nokta bulunduruacak bir win8 yapmışsa win7 için geri sayım başlar.

    Çok haklısın hocam. Samsung X700T marka tablete (dokunmatik, core i5 li bir bilgisayar) w8.1 yükledim. Öncesinde w7 vardı. VE ben şu an o bilgisayar için w7 nin rezalet, hayal kırıklığı yaratan bir işletim ssitemi olduğunu düşünüyorum. Resmen aletin potansiyelini gizlemiş. w8.1 ile cihaz o kadar sıradışı bir hal aldı ki kullanım zevki bir acayip arttı.

    Uygulama sayısını da abartmaya kötülemeye gerek yok. 3-5 oyun yok diye koca ekosisteme laf atılmaz. Oyun oynamayan biriyseniz zaten hiç bir esprisi yok. Ofis, video internet vs zaten en üstün uygulamalar elimin altında. Mail haberler maps gibi uygulamalar hem oldula başarılı hem de yeni bir deneyim olması açısından da cezbedici. Bir sonraki sürümde eski masaüstü de kalkar benden söylemesi. Yeter ki microsoft başalngıç arayüzünde çalışan uygulamaları kapama özelliği getirsin. Ufacık bir çarpı istiyorum başla bir şey değil. Sürekli görev yöneticisine gitmek zorunda kalıyorum. Orası hariç her şeyi mükemmel. Widescreen bu kadar verimli kullanılmamıştı. Android resmen sınıfta kalıyor bu konuda. iOS ise wide da çalışmıyor :)

    @taşkafa
    Dokunmatik panaelde hafifçe sola swype hareketi ile bütün sorun halloluyor. Kısacaı sorun falan da değil. Hiç bir browser da bu kadar hızlı geriye gidiş görmedim. IE bile efsane olmuş.... Sistemi yalnızca dokunmatik aletlerde kullanın derim.

    zaten win8 in daha geniş kitlelere sıçraması dokunmatik özellikli cihazların artması ile mümkün olacak.Daha bundan 2-3 sene evvel tabletler çok pahalı cihazlardı şimdi köşe bakkalda satılyıor dolayısı ile win 8 tablet piyasasındada ciddi bir rakip olacak ilerleyen zamanlarda.

    Ayrıca Samsung Quick Start diye program yapmış. Eski Başlat menüsü var

    Bir taşla iki kuş yani




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.