Şimdi Ara

İstanbulda Yaşamak İiçin ... ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkdaşlar, birkaç yıl içinde daha doğrusu evlendikten sonra yaşamımın geri kalanına istanbulda devam etmeyi düşünüyorum. Ancak, istanbulun yabancı olduğundan ötürü kafamda soru işaretleri var, daha doğrusu genel tabular diyelim, yaşam zor, hayat pahalı vs gibi ancak sosyal imkanları ve yaşam kalitesinin yüksek olduğunu düşünüyorum ve çok heves ediyorum bu sosyal imkanlara, böyle bir düşüncem var sizce nasıldır, nasıl olur, İstanbulda yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emirhan Sürme

    Mrb arkdaşlar, birkaç yıl içinde daha doğrusu evlendikten sonra yaşamımın geri kalanına istanbulda devam etmeyi düşünüyorum. Ancak, istanbulun yabancı olduğundan ötürü kafamda soru işaretleri var, daha doğrusu genel tabular diyelim, yaşam zor, hayat pahalı vs gibi ancak sosyal imkanları ve yaşam kalitesinin yüksek olduğunu düşünüyorum ve çok heves ediyorum bu sosyal imkanlara, böyle bir düşüncem var sizce nasıldır, nasıl olur, İstanbulda yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.
    şu anda neredesin hocam
  • Bence istanbula hakikaten maddiyatinizi oturtana kadar yerlesmeyin. anladigim kadariyla aile kurma gibi gelecek var onunuzde, onu kucuk yerde yurutmek daha akillicadir, ozellikle evlat yetistirmek. egitim alana kadar bence kucuk yerde oturmaya devam edin. ama illaki tasinacagim bunaldim derseniz trakya ya da akdeniz ege sahilleri olabilir guzel bir secim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an iş yerim aksaray da , niğdeliyim haftasonları da niğdede geçiriyorum. Evet aile kuracam daha, mesleğim gereği de istanbula tayin olmam kolay onun için istanbul düşünüyorum, ege akdeniz fln hayal, ancak emekliliğe yakın yeterli hizmet puanına ulaşır ve o bölgelere giderim, ancak istanbulda açık hiç bitmiyor oraya tayin olmam daha kolay
  • Devlet memuruysaniz, yanlis anlamayin maalesef ki turkiye gercegi (bizimkiler de devlet memuruydu), gecinmeniz cok daha zor olur. Aylik kiralar ortalama yerlerde 500 den asagi olmuyor, ki bu da tek cocuklu bir cekirdek aile icin. yok derseniz ben biraz daha dusuk bir yerde ev tutarim ne olacak, inanin bana cocugunuzun oyle yerlerde yetismesini istemezsiniz. istanbulun asil yerlesimi disinda kalan varos bolgeleri egitim ve kultur seviyesi bakimindan dusuk, kalitesi ucuz yerlerdir. ustelik nigde gibi ya da anadolunun doger yerleri gibi degerleri muhafaza etme bu varoslarda daha da azdir. yani ne komsuluk ne saygi vardir. e boyle yere gelip rahatsiz yasamak, cocuga ve genel olarak aileye iyi bir cevre saglayamadiktan sonra bence ege akdenize tayin cikmasini beklemek daha mantikli olur.


    Kisisel olarak sorunuz varsa benimle ilgili pm atabilirsiniz de (memur cocuguyum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat dizilerde gorundugu gibi degil onu bastan soyleyeyim, surunuyoruz genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.