Şimdi Ara

Double Fine'ın Yeni Kickstarter Projesi Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Double Fine Adventure kod adıyla tanıdığımız Broken Age ile birlikte Kickstarter sistemini tanımamıza vesile olan Double Fine, yeni bir Kickstarter projesini duyurdu. Massive Chalice, strateji ve RPG öğelerinin harmanlanmış haliyle karımıza çıkmaya hazırlanıyor.
     
        Belirtilenlere göre Massive Chalice, Fire Emblem, Final Fantasy Tactics ve X-COM gibi oyun serilerini kendine örnek alıyor. Firmanın yeni oyunu, daha önceki Kickstarter projelerinde olduğu gibi destekçiler tarafından şekillenecek.
     
        Oyunun yapısına baktığımızda, ortaçağ temalı bir X-COM'u görüyoruz. Massive Chalice'da, bir kral ve kraliçenin rolünü üstleniyor ve birbirinden farklı orduları yönetiyoruz. Evlilikler ve geliştirmelerin de bulunduğu oyunda yönettiğimiz ordulardaki askerler, her geçen günden sonra daha da yaşlanacak. Yaşlanmanın etkisi askerlerimizin savaşma gücüne etki ederken, savaş dışı ölümlere de sebep olacak.
     
        Kulağa oldukça hoş gelen oyunumuzun Kickstarter sürecinin tamamlanmasına tam 28 gün bulunuyor. Bu süreçte Massive Chalice'in 725 bin dolar toplaması gerekiyor. Oyun, daha şimdiden 145 bin dolarlık bağış toplamış gözüküyor. Henüz yapım sürecinde olan oyunu satın alarak desteklemek için 20 dolar ödemeniz yeterli.
     
        Tamamen üç boyutlu bir şekilde PC, Mac ve Linux için geliştirilen Massive Chalice adına hazırlanan videoya aşağıdan, oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
     




  • Daha 27 günü var.460 bin dolar olmuş bile.Oyuncuların Double fine ekibine güveni tam.Bekleyip görelim nasıl bir şey çıkacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.