Şimdi Ara

Home Office ve E-ticaret konusunda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar home office ve e-ticaret konusunda bir kaç sorum olacaktı.

    Home office kurduğumuzu yani kişisel işlerimizi/satışlarımızı yasallaştırdığımızı düşünürsek açacağımız bir e-ticaret sitesindeki ürünleri nasıl temin edebiliriz?

    Hepsiburada veya hilizal gibi geniş çeşitli siteleri düşünürse 10larca kategoride 100lerce marka var. Bunların ürünlerini nasıl resmi olarak satabilirim?

    Gittik samsunga arkadaş benim şöyle bir şirketim şöyle bir sitem var ben senin bilgisayarını telefonunu televizyonunu satmak istiyorum dediğimizde nasıl bir yol gözükür bize?

    İlk önce samsungdan alır sonra mı satarız yoksa satışı yaptıktan sonra (herkesin başına gelmiştir) sitemizde "üretici firmadan ürün bekleniyor" yazısını koyup samsungla iletişime mi geçeriz?

    Ticaret aklı az çok var fakat günümüze ve yeniliklere ayak uydurmak gerekir. n11 diye bir site çıktı yeryerinden oynadı resmen.

    Ayrıca anlamadığım bir başka konuda yine örnekten gidersek samsung ürünlerini satan 2 ayrı siteyede aynı yerden yani distrübitörlerden ürün geliyor fakat fiyatlar biribirini tutumuyor. Bir site nasıl oluyorda o ürüne %20-%30 indirim yapabiliyor?

    Son bir soru olarak ticaretle ilgli bu dalavereleri danışabileceğimiz bir meslek erbabı var mıdır? (Avukat, SMMM vb. gibi)







  • Forumun 2.el kısmında bir arkadaş tedarikçilerin rehberini satıyordu.R10 da da takılın bence orda daha net bilgiler elde edersiniz.
  • R10 hesabım yok maalesef yalnızca var olan bilgilere ulaşabilirim teşekkürler yinede

    başka yardım edecek biri var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.