Şimdi Ara

Android 4.3'ün beraberinde getireceği yenilikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Herhangi bir telefonun fanı olmadığım için objektif bir yorum yapmak istiyorum.

    Arkadaş' ın iphone 5 de yüklü 100 küsür uygulama var. Tabi iphone 3gs den beri iphone kullanıyor ve market den bir şeyler ala ala bu kadar uygulama ve oyuna sahip olmuş, 100 küsür uygulama hali hazırda iphone 5 de kurulu ve telefon kasılmadan, kapanmadan, uygulamadan atmadan seri biçimde çalışıyor.

    Başka bir arkadaşta da Samsung' un amiral gemisi bir telefonu var ve bana, şuna biraz oyun indir dedi. En kalitelisinden 5-6 oyun ve birazda uygulama indirdim. Yaklaşık 20 uygulama falan kurdum. Telefon kasılmaya başladı. Oyun oynarken, oyundan atma falan olmadı ama telefonda bir şeye tıkladı mı açmak için bekletiyor. Rehber de gezmek zulüm oldu. Asıl amacı telefon olan bir cihazın telefon rehberi nasıl kasılır anlamadım. Takıla takıla aşağı kayma başladı. Sık sık arka planda çalışanları kapatıyorum, telefonu açıp kapatıyorum ama ~20 uygulama kurduktan sonra bu kasılma geçmedi. Yağ gibi çalışan o amiral gemisi Telefonun stabilitesi kayboldu, yerine sanki başka bir işletim sistemi geldi.

    Harbi harbi söylüyorum, her iki telefonun marketine hiç bulaşmadan, mağazadan alındığı gibi saf şekilde yan yana koyun. Android yüklü amiral gemisi telefon, IOS yüklü Iphone dan çok daha özelliğe sahip ve yağ gibi akarak stabil bir şekilde çalışıyor. Amiral gemisi android telefonun bilgisayardan farkı yok, hemen hemen her ihtiyacımızı karşılıyor.

    Amma işletim sisteminin marketine girip birazcık oyun ve uygulama indireyim dediğiniz zaman, android yüklü amiral gemisi telefonda marketten para verip indirdiğinize bin pişman oluyorsunuz. 20 uygulamaya yaklaştı mı telefon kasım kasım kasılıyor, şişiyor meme yapıyor.

    IOS yüklü telefon ise marketinden bir şey indirdi mi kasılmıyor. Dediğim gibi arkadaşın telefonda hali hazırda 100 küsür uygulama, oyun yüklü banamısın demiyor, ilk günkü hali gibi stabil bir biçimde yağ gibi kayarak çalışıyor. Amiral gemisi androidli bir telefona 100 küsür uygulama, oyun yüklesem ne olur acaba gerçekten merak ediyorum. Bilimsel araştırma olabilecek bir konu

    Dediğim gibi her ikisi marketine bulaşılmadan saf halde kullanılınca, androidli telefon IOS lu telefonu parçalar, ona katlar, fark atar. Bilgisayar gibi mubarek, ama iş marketten bir şeyler indirip kullanmaya geldi mi, her şey değişiyor işte, biri çöküyor diğeri yoluna devam ediyor.

    Sanırım biri açık kaynak işletim sistemi olmasının dezavantajı yaşarken diğeri kapalı kaynak işletim sistemi olmasının avantajını yaşıyor.

    Ama yinede şuan ki Türkiye şartlarında android yüklü bir telefon almak daha mantıklı gibi geliyor.

    Bu yazdıklarımda kimsenin kalbini kırma amacım yok, doğrudan yaşadıklarımı yazdım.



    Arkadaşın android li cihazını servise göndersin şu an Note 2 de 100 den fazla uygulama oyun var cihaz ilk aldığım gibi .. Her zaman cihazlarıma root yapıp rom atmama ragmen note 2 yi olduğu gibi kullanıyorum ve sadece Maşallah diyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Galaxy s4 kullanıyorum

    94 uygulama var.

    Ciddi söylüyorum takilmanin t si yok

    ancak galaxy note kullanırken arkadaşın dedikleri tamamen dogru idi

    samsungtan sogumustum resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg kadar androide destek veren firma görmedim. Optimus l5 Android 4.0 ile geldi 4.1 Ve 4.2 Güncellemesini aldı. Benim Kuzen Samsung S Advancesine 4.1 i daha yeni aldı :)

  • bir fark yok 4.2.2 den

  • Htc One, androide tek şuan, ayfon stabilitesine ve daha iyi malzemeye ekrana vs. sahip, samsung gibi asla takılmıyor ve markettten 100 uygulamada yükleseniz 10 tane baba oyunuda açsanız banamısın demiyor ve hala ayfon 5 ile aynı hız ve stabillikte, kısaca androidde son nokta budur, ayfonla kıyaslanmayacak tek alette budur, çünkü daha iyi, bu sefer htc işi kotarmış, inşallah geriside gelir...

  • Stabil çalışan 2 andro telefon var, Htc One ve Nexus4 ama One ezici olarak daha iyi ve ayfola en ufak farkıda yok, tabii stabillikte, geri kalan herşeyde daha iyi zaten :)

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.