Şimdi Ara

Direksiyonu çevirence gelen ses

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 model volkswagen polo 1.6 TDI aracımın içeriden herhangi ses olmamasına rağmen dışarıdan direksiyonu sağa sola çevirinde cızzz sesi geliyor sanki böyle robotlar hareket ederken bi ses geliyor aynı o şekilde bu ses normal mi ? yoksa hidrolik direksiyonda bi problem mi var yardımlarınızı bekliyorum



  • Hidrolik degil araciniz servo motorla direksiyon hareketi sagliyor. Bu duydugunuz servo motorun sesi.
    Merak etmeyin hicbir problem yok aracinizi gule gule kullanin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yıllardır bu direksiyon sistemine sahip jetta kullanıyorum. Hiç böyle bir ses duymadım. Pololara has bir durumsa onu bilemem. Yalnız bizim araçlarda böyle bir ses yok. Bence araç hala garanti kapsamındayken servise gösterin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autotechvw


    Ben de yıllardır bu direksiyon sistemine sahip jetta kullanıyorum. Hiç böyle bir ses duymadım. Pololara has bir durumsa onu bilemem. Yalnız bizim araçlarda böyle bir ses yok. Bence araç hala garanti kapsamındayken servise gösterin.

    Benim golfte de ses yok ama pololarda duyuyorum bu sesi. Servise gosterilebilir elbette ama verilecek cevap elektroservo motorun sesi oldugudur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile kısmen alakalı bir bilgi paylaşayım: Elektromekanik servo direksiyonun uzun ömürlü olmasını istiyorsanız araç çalışırken tam sağ yada tam sola çevirdiğinizde 10 - 15 saniyeden fazla bu konumda bırakmayın. Sisteme zarar verirsiniz.

    Araç çalışır vaziyette bekleme yapacaksanız direksiyonu tam sağa yada tam sola çevirmeyin. Dönmek için direksiyonu tam kırdığınızda (örneğin karşıdan araç geliyor ve beklemek zorundasınız) direksiyonu ters yöne doğru biraz gevşeterek bekleyin. Hareket ettiğiniz anda direksiyonu tam kırın.

    İyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.