Şimdi Ara

Massive Chalice - Yeni bir gün, yeni bir kickstarter!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Massive Chalice - Yeni bir gün, yeni bir kickstarter!


    Firmalar iyice benimsediler kickstarter olayını, canları sıkıldıkça oyun üretmeye başladılar. Benim gibi dinazorlar ve antika severler için gün doğuyor tabi bu durumda o yüzden gayet mutluyum
    Kickstarter kapısını açıp, fırtınayı başlayan Double Fine, bu sefer daha önce uğramadaığı sulara yelken açıyor.
    Massive Chalice RPG öğeleri ile bezenmiş bir taktiksel sıra tabanlı strateji (daha çok konuşmalarına gerek yoktu, ben burda verdim desteğimi )

    http://www.kickstarter.com/projects/doublefine/double-fines-massive-chalice?ref=search

    Oyunda ölümüsüz bir kral/kraliçe olarak amacımız ülkeyi tek bayrak altında toplamak, iblis istilasını önlemek vek oyuna adını veren "Devasa Kadehi"n parçalarını bulup birleştirmek.

    Oyun iki tabakadan oluşacak, birincisi olan strateji ekranında ülkemizi yönetiyoruz, soylular arasında evlilikleri ayarlıyoruz, araştırma/geliştirme yapıyoruz ve çok uzakları bile etkileyecek kararlar veriyoruz.
    İkinisi olan savaş ekranında ise küçük bir grup kahraman ile sıra tabanlı ve "brutal" savaşlarda krallığımızı korumaya çalışacağız.

    Ölüm kaçınılmaz son, kahramanlarımız bizim gibi ölümsüz değil en iyi ihtimal yaşlanıp ölüyorlar. En iyi kahramanlarımızı savaştırmak ile,onları emekliye ayırıp yenilerine tecrübe kazanmak arasında seçim yapmamız gerekecek.

    Randomizasyon büyük rol oynayacak, rogue tarzı oyunlardan ilham alarak içeriğin rastgele değişmesini sağlayacaklar her seferinde. Yanımıza gelen kahramanlarda değişik olacaklar ve farklı soylardan gelecekler her seferinde.

    Oyunun temel özellikleri:
    -Hikayemiz savaşlara katılıp görevleri tamamladıkça ve rastgele olaylara müdahele ettikçe ilerleyip dallanacak.
    -Takımımız güzel ve dinamik 3 boyutlu savaş alanını dolaşırken savaş sisi ve görüş alanın kısıtlamasından etkilenecek. Her köşe başında bir tehlike bekliyor olabilir.
    -Kahramanlar birbirinden değişik olacak ve seviye/yaş olarak ilerledikçe yakın dövüş, menzilli silahlar veya büyü üzerinde yoğunlaşabilecekler.
    -Müttefikler arası evlilikler ayarlayıp, kahramanlar arası kanbağını güçlendirmeye çalışacağız.
    -Kadim ve eşsiz Kanbağı eşyalarını kahramanlarımıza giydirerek, savaşta atalarımızdan yardım alabileceğiz. (Girişteki resimdeki gibi)
    -Kaynaklarımızı ar-ge için harcayıp daha kuvvetli silah ve zırhlar yapabileceğiz. Ayrıca kanbağlarını kirleterek tehlikeye atma riskini göze alırsak şeytani eşyalar üzerinde de araştırma yapabileceğiz.


    Oyun X-Com un fantastik dünyada geçen versiyonunu andırıyor şu hali ile biraz. Daha pek bir bilgi yok bunlar dışında ve DF den oyunlarını görmedik(gerçi gelen updateler çok iyiydi hep onlardan) Proje önceki oyunlara göre biraz yavaş ilerliyor ama ilk gün dolmadan yarıyı geçmiş durumdalar bile :) Hafta ilerledikçe yeni bilgiler gelir gibi.







  • çok hızlı çıkıyordum evden tam bakamadım ama kadroyu 5 6 kişi beklerken orda baya pknige gitmis bütün firma ahalisi vardı bi fotoda:D

    Büyük çaplı birşey gelebilir heralde insanlar ondan bu kadar daha 3 .gunden abanmıslardır diye dusundum:D
  • Cool! bu takımdan çok iyi bir iş çıkar.
  • Kickstarter yaralarıma merhem olmaya devam ediyor desenize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.