Şimdi Ara

TAYLAND TATİLİ PLANI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Ben ve arkadaşım tayland bangkok'a gitmek istiyoruz. internette tatmin edici bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan ve yardım edebilecek birisi varsa merak ettiğimiz şeyler şunlar;

    - Uçak biletlerini gidiş geliş Hangi firmadan Ne kadar fiyata alabiliriz?
    - 5 yada 10 gün için kişisel harcamamız tahmini nedir?
    - TUR'la gitmeyeceğimiz için Konaklama ve yiyecek içecek Masrafları pahalı olur mu?
    - Pasaport için gerekli masraflar nelerdir?

    Konuyla bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler...



  • sondan başlayalım;
    ortalama iki senelik pasaport çıkartırsanız defter bedeliyle beraber, 300 lira civarındadır.
    konakalama ve yiyecek içecek masrafları çok ucu açık bir tanım, standartlarınız ve ekonomik durumunuz nedir.sadece bangkok'da mı kalacaksınız. phuket'e pattaya'ya gidecekmisiniz.ayuthaya, yüzen çarşıya gidecekmisiniz.tay yemegi yermisiniz yoksa annenizin kurufasulyesini mercimek çorbasını mı ararsınız.ayrıca yol 9 saat sürüyor.beş günlüğüne gelecekseniz hiç gelmeyin.
    soru bir yabancının istanbulda kaç para harcarım sorusuna benziyor.hiltonda mı kalacaksın sirkecideki bitli palas otelinde mi.taksiyle mi dolaşacaksınız, yürüyecekmisiniz.
    ortalama bir otel odası--otelden bahsediyorum hostel, guesthouseden değil.--35 ila elli dolar arasıdır.yemekleri de, tay yemeklerine, alışmadığınız için mc donalds pizzacı dükkanlarında yiyeceğinizi düşünürsek hemen hemen türkiyeyle aynı fiyattır.
    uçak için de fiyatlar aktarmalılarda uçuş tarihiniz esnekse 1200 tl den başlayan fiyatlardan bulabilirsiniz.üstü sınırsızdır.türkmenistan en ucuzudur.googlede ist-bangkok uçak bileti yazıp aratırsanız değişik fiyatlar çıkar.tarihiniz esnekse değişik fiyatlar bulursunuz.
    bence ya turla gidin-- çok ucuz turlar var--ya da biraz ders çalışın.tayland üzerine gerek donanım haberde gerek google de toplamda binlerce sayfa bilgi var.notlar alıp bilinçli giderseniz çok daha rahat edersiniz.bütçenizi, standartlarınzı diğer ayrıntıları yazarsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
    öncelikle burayı baştan sona okuyun.

    http://forum.donanimhaber.com/m_69994704/tm.htm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.