Şimdi Ara

Y-Card da çalışıyorum soruları alayım ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Y Card Nedir ...

    Y Card, İstanbul’un en popüler yeme-içme noktalarında %25’e varan avantajlar sunuyor. 100'lerce seçkin restoran ve eğlence mekanında avantajlar sağlayan Y Card stickerlarını çevrenizdeki restoranlarda görmeye başlayabilirsiniz.
    --------------------------
    Y Card ekstra faydalarına Türkiye’nin tek online ve telefonla sipariş verilebilen kuru temizleme şirketi olan Dry Istanbul’u da ekledi. Y Card sahipleri üyelikleri boyunca kendi kart seçeneklerinde yüklü bulunan oranda Dry Istanbul kuru temizleme hizmetini ücretsiz olarak kullanabilecekler. Dry Istanbul, siparişleri belirtilen adresten teslim alıyor ve yine belirtilen adrese 48 saat içerisinde teslim ediyor.

    ------------------------
    Daha bitmedi

    Y Card

    Y Card; avantajlarından ve ekstra faydalarından herkesin yararlanabilmesi için tasarlanan en uygun fiyatlı üyelik seçeneğidir. Y Card deneyimini yaşamak ve Y Card Dünyası ile tanışmak isteyen herkes için uygun bir alternatif ve en uygun fiyatlı hediye alternatifidir. Y Card sahipleri Y Card avantajlarının tamamından faydalanırlar..

    4 Sinema bileti (cinemaximum) 100 tl kuru temizleme..
    -----------------------------
    Y Card Select

    Y Card Select; Y Card avantajlarının yanı sıra ekstra faydaları bakımından da zengin ve sürprizli bir üyelik seçeneğidir. Y Card Select aynı zamanda, sevdiklerinin hayatını kolaylaştırmak ve onları Y Card Dünyası’nın avantajları ile tanıştırmak isteyen herkes için şık bir hediye alternatifidir. Y Card Select sahipleri Y Card avantajlarının tamamından faydalanırlar.

    10 sinema bileti (cinemaximum) 200 tl kuru temizleme + 2 hava limanı transfer + 1 doğum günü pastası..
    -----------------------------
    Y Card Club

    Y Card Club en çok kazandıran üyelik seçeneğidir. Y Card Club kartı, siz ve seçeceğiniz 3 kişi için toplam 4 adet olarak gönderilir. Y Card’ın teknolojik alt yapısı ile tüm kartlar, içlerinde ekstra faydalar yüklü olarak size ulaşır. Y Card Club sahipleri, Y Card Dünyası’nın avantajlarına ve kartlarda yüklü bulunan ekstra faydaların tamamına sahip olacakları gibi, seçecekleri üç kişinin de Y Card avantajlarına ve ek kartlarda yüklü bulunan ekstra faydalara ulaşmasını sağlar, Y Card Dünyası’nı aileleri ve sevdikleri ile paylaşabilirler.

    10 sinema bileti (cinemaximum) + 200 tl kuru temizleme + 2 hava limanı transfer + 1 doğum günü pastası..
    ------------------------
     Y-Card da çalışıyorum soruları alayım ...
     Y-Card da çalışıyorum soruları alayım ...
     Y-Card da çalışıyorum soruları alayım ...



  • Hey Doctor! What is this?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y Card aldığıma çok pişmanım hiç ilgilenmiyorlar, güvenilir birşey değil herkesin almadan önce 1 değil 1000 kere düşünmeleri gerekiyor.
  • Kesinlikle üye olmayın. Kandırmacdan başka bişey değil zaten bütün şikayet sitlerinde onlarca şikayet var. Hiçbir dediklerine inamayın. Satış yapana kadar herşey sonra ne telefona cevap veren var ne hizmeti kullanmak istediğinizde kullabiliyorsunuz. Bu tarz firmalar hala var maalesef...
  • Beni de aradılar. Baya uzun dil dökme. Ayıp olmasın diye dinliyorum tamam araştıracağım. Hiç duymadım isminizi falan diyorum. Israrla satmaya çalışıyor.

    Aradım üye işyerlerini. Birisi anlaşmamız yok dedi. Öbürü sadece hafta içi geçerli dedi. Başkası sadece gıdada geçerli dedi. Yani çok iyi araştırıp girmek lazım. Benim aklıma yatmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.