Şimdi Ara

Araç içi gizli kamera yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, aracıma 1 yıl içerisinde 5 defa hırsız girdi ve teyp vs. çalındı. artık kasti mi yapılıyor bilmiyorum ancak bunları bi şekilde aracın içine ve dışına 1-2 gizli ufak kamera koyarak kimlerin yaptığını görmek istiyorum.. bunun için düşündüğüm şey. 2-3 adet ufak kameralar ile gizli yere koyulacak bir usb veya hdd e kaydetme olarak.

    ancak bu konuda hiçbir bilgim yok. nasıl yapabilirim. lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz.

    teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuyuff

    Arkadaşlar merhaba, aracıma 1 yıl içerisinde 5 defa hırsız girdi ve teyp vs. çalındı. artık kasti mi yapılıyor bilmiyorum ancak bunları bi şekilde aracın içine ve dışına 1-2 gizli ufak kamera koyarak kimlerin yaptığını görmek istiyorum.. bunun için düşündüğüm şey. 2-3 adet ufak kameralar ile gizli yere koyulacak bir usb veya hdd e kaydetme olarak.

    ancak bu konuda hiçbir bilgim yok. nasıl yapabilirim. lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz.

    teşekkürler.

    Anlattıkalrına göre o kişi senin gizli kameranı da söküp götürmez inşallah.
    SAna şu tarz bişe önerebilirim;

    />




  • götürseler bile kayıt cihazının yerini bulamazlar diye düşünüyorum. o resimdeki aletten var ancak hiçbir işe yaramıyor o alet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuyuff

    götürseler bile kayıt cihazının yerini bulamazlar diye düşünüyorum. o resimdeki aletten var ancak hiçbir işe yaramıyor o alet.

    kamerayı bir şekilde arabadan elektrik verseniz yani 24 saat çalışıcak.
    Alıcısını da zaten evde fişe takıcaksınız ve alıcının video çıkışını sürekli kayıtta tumanız lazım. DVR kayıt cihanızının olmadığını düşünerek;
    Size USB to DVR cihazı satın almnızı tavsiye ediyorum.

     Araç içi gizli kamera yapımı


    Bu cihazı aldıktan sonra alıcıyı da bu cihaza bağlayıp PC den 24 saat kayıt yapabilirsiniz, Hızsız kamerayı farkedip sökse bile kayıt sizin elinizde olcak.




  • çok teşekkür ediyorum ilginize. ancak ben evde kayıt değilde bir hdd de kayıt yaparsam benim için daha iyi olacak diye düşünüyorum. çünkü araç sürekli evde kalmıyor..
  • Ben arabamda aşağıdaki cihazı araç ön kamerasına bağlayarak kullanıyorum Bir senedir 8 gb Micro sd ye kayıt yapıyor ve hala kayda devam ediyor tek kusuru saniyede 2 veya 1 resim olarak kayıt ediyor.Bu şekilde günlerce hatta aylarca kayıt yapabiliyor.
     Araç içi gizli kamera yapımı


    Diğer bir önerimde aşağıdaki cihazdan edinip bir şekilde içindeki kamerayı çıkarıp gizli yapman.Bu kameranın ve yukarıda verdiğim kayıt cihazının motion dedector özelliği var yani hareket algılarsa kayıt eder ve hafıza dolarsa en eskiden başlayarak üzerine kayıt yapar.
     Araç içi gizli kamera yapımı




  • çok teşekkür ederim. şimdi bana elektronikçi bu işi severek yapan birini bulmak kaldı sadece :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.