Şimdi Ara

xbox one'a gelecek oyunlarda türkçe dil desteği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2011 den beri yilda 1 tane turkce oyun cikiyor marifet sayiyorlar fanboylar, pc butun oyunlar turkce

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    2011 den beri yilda 1 tane turkce oyun cikiyor marifet sayiyorlar fanboylar, pc butun oyunlar turkce

    valla yukarıda saydım 200 e yakın oyun var işte hepicide ps3 ex hepside türkçe oynuyorum oh mis.
  • Sonuçta geçtiğimiz neslin en mükemmel birkaç oyununu Türkçe oynadık Uncharted 3 dublaj muhteşemdi last of us tr altyazılı bu iki oyun oynadığım en muhteşem 10 oyun arasında o yüzden hakkını yemeyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of war 3 türkçemiymiş aa çok şaşırdım ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

    God of war 3 türkçemiymiş aa çok şaşırdım ya

    La adam makara yapiyo yok ole birsey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbx için Türkçe dublaj konusu bence tam traşşş olsaydı 360 da olurdu
  • Türkce dil destegi bulunmayan yazilim ve donanim ürünleri türkiyede yasal satisi yasaklanmali tehlike arz ediyorlar dilime tarihime dinime küfür iceriyor olabilir bilinc alti mesajlar icriyorl ola bilir devlet yetiklilerine sesleniyorum
  • sezgin87 S kullanıcısına yanıt
    En sevmediğim fakat buraya tam uyan bir ifade: NE ALAKA?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezgin87

    Türkce dil destegi bulunmayan yazilim ve donanim ürünleri türkiyede yasal satisi yasaklanmali tehlike arz ediyorlar dilime tarihime dinime küfür iceriyor olabilir bilinc alti mesajlar icriyorl ola bilir devlet yetiklilerine sesleniyorum
    Bence önce uyuşturucu içmek yasaklansin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jony___

    Açık söylüyorum çok beklersiniz
    Türkiyede çoğu kişi xbox i korsan için kullanıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W

    Bence önce uyuşturucu içmek yasaklansin

    Alıntıları Göster
    sen yorma kafani paran varmi icecek hayatinda meyva suyundan baska ne ictin ki
  • şu türkçe dil olayının olmaması tamamen microsoft türkiye veya xbox türkiye artık hangisi bu işi yönetiyorsa onun iş bilmez ve beceriksiz olmasının sonucu. ya bakın seslendirmeyi bir yere kadar anlıyorum ama altyazı işini nasıl yapamıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

    ülkemizde çeviri fiyatları neredeyse bedava. sayfa ya da karakter sayısıyla yapılıyor. 1 sayfa/1000 karakter çeviri ücreti için iyi çevirmenler 9-10 lira alıyor. en kral oyunda ne kadar diyalog olabilir. tutsun 1000 lira. 2 oyun parası. sırf türkçe olmadığı için almayan 10 kişi oyun alsa kardasın. bak 10 bin demiyorum. 10 diyorum. sırf türkçe olduğu için oyunun ne olduğuna bakmadan alacak 1000 kişi çıkar üstelik. daha da ileri götüreyim, sen ingilizce metinleri ver, gönüllü ekipler bedava bile yapar bu işi. yıllardır 5 kuruş almadan yabancı dizileri gününde ve televizyonların ücretli çevirmenlerinden çok daha iyi çeviren ne eşekherifler gördü bu ülke. 360 zamanında crackli versiyonlarda bir çok oyun yama ile türkçe oynandı. üstelik o yamaları yapmak sadece çevirmek değildi. baya uğraşlı işlerdi. sırf bu yüzden cihazını kırdıran insanlar oldu. benim cihazım istediğim zaman crackli istediğim zaman cracksiz olabiliyordu bir şalterle. bazı sahip olduğum oyunların hikaye modlarını sırf türkçe altyazı için crackli tarafta oynadım.

    yukarıda seslendirmeyi anlıyorum dedim ama aslında onu da anlamıyorum. altyazı için 1000 kişi alacaksa seslendirme için 10 bin kişi alır. nitekim de bir sürü insan ps4 aldı oyunları türkçe seslendirmeli oynamak için. bakın o oyunlardan ettiği karları geçtim. sadece o oyun için cihaz alan kişilerin fifa 19'u psn yerine xbox store'dan aldığını düşünün. ne kadar büyük kar.

    bakın bu kadar yazdım. ben 3 yıl almanyada yaşadım, döndükten sonra yurtdışında çeşitli ülkelerde bir çok ingilizce projede yer aldım. şu anda da almanyaya dönmek üzereyim ve almancamı korumak için oyunları özellikle almanca oynuyorum. bana bile bu kadar koyuyor durum, hiç dili olmayan adama ne kadar koyuyordur.

    bunları düşünemeyen, memur kafasıyla iş yapan adamlarla bu kadar oluyor. bir ara ışık gözüktü; fiyat konusunda efsane hareketler yaptılar, forza 4 türkçe seslendirme olacak vs. dediler ama sonra yine özlerine döndüler.
  • La gardas bura turkiye ne beklion

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iam.eren İ kullanıcısına yanıt
    Playststion Türkiye hollanda'da mı? Adamlar çatır çatır dublajlı oyun sürüyor piyasaya. Psn yıllık abonelik 180 lira. Xboxta ise bir çok oyunun altyazısı bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısınız dediklerinizin hepsi doğru . Bunların Türkçe altyazı çıkarmama sebebi bizim milletimizin dilini değerli görmemesi bizden gelecek parayı umursamamalarındandır başka hiçbir açıklaması yoktur . Bunu Microsoft özelinde söylemiyorum tüm oyun yapımcıları firmaları için söylüyorum hepsi aynısını yapıyor . Oyunlardan elde ettikleri gelirler diğer ülkeler yeterli geliyor ondan bizim milletin parası pek umurlarında olmuyor ister alsın oynasınlar isterlerse oynamasınlar diyorlar durum ondan kaynaklanıyor .

    Ancak ülkede tüm oyuncular birlik olup konsolları ve oyunları Türkçe çıkmadığı sürece oynamayacağını ses getirecek toplu boykot olursa firmalarda bir utanma olacağından böyle getirilebilir . Başka türlü hiçbir şans yok onların keyfine göre bu süreç devam eder .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.