Şimdi Ara

win2003 yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Win2003'ü kurduktan belli zaman sonra (2-3 saat) media player'ı açamımıyorum ve herhangi bir dosyayı bir yerden başka bir yere taşıyamıyorum[locked] , bu win2003ü her açılışından sonra tekrarlanıyor.Bu problem win2000 dede vardı.Bu sorun hakkında bana yardımcı olabilecel kimse varmı ?[help]



  • Nasıl Yani Makine kilitleniyor mu? Mouse da mı bi sorun var, hata mesajı alıyormusunuz?
  • yok ben anlatamadım herhalde.Belli bir zaman sonra film açamıyorum wmediaplayer'da ve kopyalama (dosya taşıma)yapamıyorum.Bu ikisi berarber oluyor.Sadece bu iki sorun var.[dntw]
  • evet bu sorunu biliyorum benide cileden cıkarttı kac sefer... eger bulabilen varsa yazsın please!!!..!!!!
  • makinanın konfigürasyonu ne. konfigürasyon ile ilgili olabilir. 2003 düşük konfigürasyonlarda problem çıkartıyor.
  • arkadaşlar birde bazen çıldırtan sorun (2000) dede vardı. makine hiç bir şekilde Copy/paste yapmıyor.. bir yerden bir yere bişi KOPYALAYAMIYORSUNUZ... kısacası clipboard yoq oluyor.. bunun sebebini bulabilen birileri varmı?
    bu arada bu arıza karşıma 2000 de ilk cıktığında (2000 server) hemen service pack 4 u yukledim fakat sorun duzelmedi.. 2000 de cogunlukla kalıcı kalıyor.
    acaba diyorum regeditte bir değer 0 mı oluyor?
  • Blaster zamanlarında copy-paste olayını engelleyen birşeyler daha vardı, tam hatırlayamıyorum. Bir çeşit worm olabilir kanısındayım. Tüm kritik güncellemeleri yüklemeyi deneyin bakalım ne olacak? Bir de online tarama yapan virus programları ile sistemi taratırsınız. Panda ve Symantec online tarama yapıyor.
  • kopya yazılım kullanmayın.[dont]

    bence sorununuz orada arkadaşlar.
  • yazılım kopya değil zaten arkadaşlar. ayrıca bu cihaz bizi IIS sorunlarıylada çileden çıkarttı. MS le yapılan gorusmeler bi işe yaramadı. sonuc itibariyle sistemi kurmak zorunda kaldık en basından... ayrıca 2003 de de RPC olayına bizzat şahit oldum ve bu yuzdende sistemi bir daha kurmak zorunda kaldık. tam oturmadımı ne..!
    sistem
    p4 2.8
    2 GB ram
    40 GB disk Seagate
    36 GB SCSI ,, ,,
    Gigabyt (tam modelini bilmiyorum)
    8MB S3
  • Yazılım kopya olsa ne olur olmasa ne olur.Hata her yerde geçerlidir.
    Sasser özeliikle bana çok para kazandırdı.Ama bir o kadarda iş kaybına neden oldu.Bildiğim ve gördüğüm 4 farklı versiyonu var.Kullanıcı yapılandırmasını devre dışı bıraktığı için özellikle ntfs disklerde yetkilendirmeden dolayı kopyala-yapıştır dahil bir çok işlem yapılamıyor.
    HA bu hata yeni kurulan local çalışan makinada gerçekleşiyorsa bilgim dışında.Sasser'ı her kim yazdıysa bilgisinden dolayı önce tebrik etmek sonra boğazını sıkmak isterdim
  • arkadaşlar sıfır kurduğunuz 2000 veya 2003 server'da hiç bir sürücü yüklemeden de bu sorunu yaşıyor musunuz? Yaşamıyorsanız, bilin ki sürücülerden kaynaklanıyordur.Benim bugüne kadar hiç başıma gelmedi.Dolayısıyla sizden farkım donanım aygıtlarında ve kullandığım sürücülerde.Seçtiğiniz donanımlarda bir sorun olacağını zannetmiyorum..Geriye kalıyor sürücüler..Eğer sıfır windows'ta da sorun varsa o zaman donanımdadır diyebiliriz.
    Bu arada Sasser'i yazan 18 yaşındaki liseli bir genç ve geçen günlerde serbest bırakıldı.
    Tam 4 versiyonu mevcut:
    Sasser.A
    Sasser.B
    Sasser.C
    Sasser.D
  • merhaba arkadasım bendede aynı problemler vardı bu soylediklerin ozellikle internete girdikten sonra oluyor copyalama yapamıyorsun ve media player calısmıyor vs... bunun nedeni bence kazaaa ve benzeri programlarla gelen virusler sana tavsiyem Tinny firewall 5.5 kur ve p2p ile ilgi baglatılara always deny de ve bu sorundan kurtul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.