Şimdi Ara

Abd'de DSL ve Kablo Bağlantıları 3 ayda 2.3 Milyon arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekonominin düzelmesi ve Internet bağlantılarının öneminin gitgide artması sayesinde ABD'de 3 ayda hızlı internet bağlantısına sahip kullanıcıların sayısı %10 oranında arttı. Toplam sayı ise 26.9 Milyon gibi inanılmaz bir rakama ulaştı. Bu rakamdaki bir önemli bir gelişme de önceki yılın aynı zaman dilimine göre %20'lik bir yeni üye artışının olması.

    Bir başka gelişme ise ilk defa olarak DSL teknolojisi ile abone olanların Kablo Internet teknolojisi ile abone olanlara göre eşitlenmiş olması. DSL'in yayılma hızı ve kapsama alanı daha hızlı arttığından ilerde bu ilk eşitlenmenin DSL yönüne dahada ilerlemesi büyük ihtimal. Fakat kablo teknolojisi kullananların hız sınırları bir süre daha teknoloji farkı nedeniyle daha yüksek kalacak.

    Yurt dışında aylık 35$ civarına 3 Mbit bağlantı alabilmek kablo teknolojisi ile şu sıralar mümkün. Özellikle yenilenen İnternet üzerinden vergi alınmaması yönündeki 4 yıllık kanun bu gelişmeye büyük ön ayak oldu diye düşünülebilir. Umarız yakında bizim ülkemizde de İnternet firmalarının hızlıca gelişmesi için vergi alınmama yönünde bir gelişme olur.


    Sayfanın Linki : http://www.leichtmanresearch.com/press/051104release.html








  • Lütfen böyle haberler yazmayın. Okudukça moralimiz bozuluyor. Biz hem daha az bağlantı alıyor ve daha yüksek para ödüyoruz. Yetmiyormuş gibi bizden kaynaklanmayan sorunları yetkililere bildirince bir de çocuklar gibi siz bilmiyorsunuz siz anlamıyorsunuz bilgisayarınız bozuk gibi fırça yiyoruz. inşallah iyi haberleri de okumak istiyoruz.
  • haklısın dostum
    biz türkiyede ADSL yeni yeni geçerken adamlar bizim ödediğimiz para ile T3 olarak bağlanıyorlar biz burda [wand][wand][wand][wand] bir hal olduk
    [spam] banane ABDden kardeşim siz TÜRKİYEDEN haber verin
  • İnşallah yakında Türkiyedende böyle iyi haberler duymaya başlarız.Bir gün bir gün elbet...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.