Şimdi Ara

Yazıcı kartuşu (Sorun Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün birkaç kağıdın çıktısını alacağım sırada daha belge tam yazılmadan yarıda kesildi ve yazıcının kırmızı ışığı (kartuş) yanıp sönmeye başladı. Bende gidip siyah kartuşu 6 milyona doldurttum. Adam orada örnek baskı yaptı ve gerçekten çok kaliteliydi. Daha önceden de siyah kartuş bir kez doldurulmuştu. Şimdi kartuşu taktım ama kırmızı ışık hala yanıyor ve yazma başlamıyor. Orda denediği yazıcı benimkiyle aynı değildi. Onda kartuş seviyesini kontrol etmiyordu galiba. Orda bastı, benimkinde ışık yanıp sönüyor hala. Yazıcım, Hewlett Packard 940C. Renkli kartuş derseniz o da ağzına kadar dolu. 3-4 gün önce onu da doldurtmuştum. Onda sorun yok. Yazıcı bu kartuşların seviyesini nasıl kontrol ediyor ve ben nasıl kartuşun dolu olduğunu gösterebilirim yazıcıya? Birde yazıcı kapalıyken kartuşun girdiği yuvada siyah boya akmış. Onun sakıncası var mı? Doldurma kartuş diye mi öyle oldu bilmem ki. Kartuş temizlemeyi de denedim. Kartuşu temizliyor ama temizlemeden sonraki baskıyı yapmıyor. Yardım lütfen.







  • Yazıcıyı sistemden kaldırıp, restart sonrası driveriyla tekrar yuklersen duzelir sanırım. En azından bende böyle düzelmişti buna benzer bi durumda...
  • Hiç beklemiyordum ama sorun renkli kartuştaymış. Dediğim gibi 3-4 gün önce doldurttuğum renkli kartuşu doldururken bozmuşlar. Siyah kartuşu doldurttuğum yere makinayı alıp götürdüm. Başka bir renkli kartuş taktılar ve ışık söndü. Bende oradan 30 milyona bir renkli kartuş aldım. İlk günkü gibi basıyor. Hemde çok kaliteli. Bu doldurttuğum yer 1 kere kullanılmış renkli kartuşları büyük dükkanlardan toplayıp tekrar satıyormuş. Böylece kartuşu yeniledik. Demekki sorun her iki kartuşta da olabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız işi bilen bir dolumcuya götürmekte fayda var. Ben de HP'nin orjinal siyah kartuşundan almayı düşünüyordum... Teşekkürler.
  • ben bir yere götürdüm kartuşu sapasağlam kartuşu bozdular... elektronik devresine bir şey olmuşmuş... çok sinirlendim ama yapacak bir şey de yok ki.. giderken de arkamdan söylemeyi ihmal etmedi:
    boşuna yeni kartuş alma bende bir kere kullanılmışlar var, yarı fiyatına...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.