Şimdi Ara

FB nin gelecek sezon kadrosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • walla alex gelirse guzel olur veya orta sahaya top dagitici bir futbolcu ama 1 de sol bek e 1 yabanci lazm, bu 2 si cok onemli..
  • tomas gidiyormuş

    ne olursa olsun insan üzülüyor ya bu sene tüm kadroyu bağrımıza bastık
    aileden biri gibi oldular :(
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Heinrich Kemmler</i>
    <br />ezik nero siz once awrupaya gidin sonra millete bok atin hadi ordan... millete dilenmektan kurban derileri toplamaktan baska neyi becerirsiniz ?!! bu bayram sen gel al bizim derileri daha hos olur !!..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    hehe avrupaya gidin diyene bak. bu sene avrupada kimle oynadınız söylesene bana.bu arada biraz mantıklı olsan nerobianconun galatasaraylı değil Beşiktaşlı olduğunu anlarsın ama sağa sola sataşmaktan gereksiz gereksiz konuşmaktan başka yaptığın bişey yok
  • Bazı yorumları okudukça gülüyorum. Koskoca başbakan, ülkenin yönetimini, içinden çıkılmaz iç ve dış sorunlarını, her şeyini bırakacak, bir takımın şampiyonluğu için mücadele verecek ve ona şampiyonluğu getirecek. Bir şeyi yazarken, yazılan şeyleri önce bir gözden geçirip ondan sonra göndermenin gerekli olduğuna inanıyorum. Aksi taktirde böyle insanı güldüren mesajlara daha çok rastlarız.
  • Alex Fenerbahçe`de!
    03.06.2004

    Ve beklenen transfer gerçekleşti!.. Kulübümüz, Cruzeiro ve Brezilya Milli Takımı`nın yıldız oyuncusu Alex De Souza ile 3 yıllık anlaşmaya vardı...
    Asbaşkanımız Hakan Bilal Kutlualp, Brezilya`da görüştüğü Alex ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, yıldız oyuncunun Türkiye`ye geliş programı önümüzdeki hafta belli olacak.

    Kaynak:http://www.fenerbahce.org.tr/
    ------------------------------------------
    Hayırlı olsun.
  • Nobre ve Luciano 1 yıl daha Fenerbahçe`de
    04.06.2004

    Brezilya`da transfer çalışmalarını sürdüren Asbaşkanımız ve Dış İlişkiler Sorumlumuz Hakan Bilal Kutlualp, Marcio Nobre ve Fabio Luciano`nun sözleşmelerini satış opsiyonu Fenerbahçemiz`de olmak üzere 1 yıl süreyle uzattı.

    Kaynak:http://www.fenerbahce.org.tr/

    --------------------------------------
    Evet 6 yabancıdan dördü kesinleşti: Alex, PVH, Luciano, Nobre. Sizce diğer ikisi kim olmalı? Aurelio kalmalı mı? Yabancılardan biri kaleci için mi kullanılmalı? Bence kaleci olarak alınacak tek Türk Rüştü'dür.

    Eğer o olmuyorsa kaleye bir yabancı + sol kanat oyuncusu diyorum ben. Aslında Aurelio'nun da kalmasını istiyorum ama federasyon 6 yabancıda ısrarlı.




  • bence aurelio dan iyisi bulunmadıkça ona dokunulmamalı.. o yükü kaldırcak adam kolay kolay gelmez.. ve uyum sağladı adam.. sol kanada da zenden veya lizarazu gelse dokunmayın keyfime :))
  • Aurelio'nun yerine Alex geliyor,sonuçta Aurelio da boşa çıkıyor.Takımda Nobre,Luciano,PVH,Alex(haberlere göre kesin gibi)4 yabancı banko,bunun dışında Tomas bence kesinlikle kalmalı.Önümüzdeki sezon 6 yabancı oynayabilecek.Bu 5 kişinin dışında bitek Aurelio kalıyor ve bence gönderilip yerine sol kanada Zenden'i alsalar çok iyi olur.
  • Bunların dışında Gökdeniz,Serkan,Deniz ve İbrahim T. alınırsa çok sağlam bir kadro olur ve CL'de de iyi iş yapar.
  • abi gökdeniz yattı zaten.. aurelio ile alex i kıyaslamak yanlış bence.. çok farklı tipte oyuncular.. alex aurelionun yaptığı savunmayı hayatta yapamaz.. ümit zaten gol sewdalısı .. sağda serhat solda tuncay... savunma yükünü taşıcak bi aurelio war ortasahada.. onu da çıkarırsak çöker orta saha
  • Fabiano Lima Rodriguez Fenerbahçe`de
    30.06.2004

    Kulübümüz, Brezilyalı oyuncu Fabiano Lima Rodriguez ile satış opsiyonu Fenerbahçemiz`de olmak üzere 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.
    Asbaşkanımız ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticimiz Hakan Bilal Kutlualp, Kulübümüzün, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında İtalya`nın Perugia takımında kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncu Fabiano Lima Rodriguez ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladığını açıkladı.

    Rodriquez, Perugia`dan önce Brezilya`nın Sao Paulo takımında forma giyiyordu. Yeni transferimizin Türkiye`ye gelmek üzere yola çıktığı ve perşembe günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra takıma katılacağı bildirildi.

    Kaynak:www.fenerbahce.org.tr

    Hayırlı olsun, bi de artık şu kaleci işini halletseler iyi olacak. Artık yeni alacağımız kaleci de Türk olacak kesin. Bakalım kim gelecek?




  • Bir Fenerli olarak şu anki kadrodan gayet memnunum,tek memnun olmadığım kişi Christoph Daum,daha doğrusu ona pek güvenmiyorum.Adamın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor,geçen yılki taktiklerini ve takımın yaptığı basit hataları biliyoruz.Şampiyonlar Ligi için de kadroya güveniyorum ama içimde Daum yüzünden tereddüt var.

    Mesela geçen sezon yetenekli oyuncular olduğu halde FB hiç ayağa top oynamıyordu,derbi maçlar hariç ki zaten derbilerde her zamankinden iyi oynadıkları için mağlubiyetleri yok.

    2-2 biten BJK maçında da iki şey dikkatimi çekti,birincisi FB'li futbolcular birebirde adam geçemiyorlardı,belki de riske girmek istemiyorlardı.BJK'li futbolcular ise takır takır çalım atıyorlardı.İkincisi de ki bunu çok gördüm,biri uzun pas attığı zaman veya top şişirdiği zaman topu hep rakibin arkasında bekliyorlardı,ve genellikle de kaybediyorlardı.Bunu şöyle anlayabilirim,eğer rakip topu ıska geçerse adam topu alıp rakibi arkasında bırakarak top götürebilir,bence bu yanlış bir şey.




  • Fener bahçe bikere Kezman'ı bjk'ye versin sonra Nobre'yi alsın adam mükenmel
  • hortlatmışşın topici murats123 2 yıl vay anasını
  • o şimdiki kadro
  • Yalan kadro bu! Alex ve Volkan dışında diğerleri yok ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 8 Eylül 2012; 20:48:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.