Şimdi Ara

delta-homes imternet sayfası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
119.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Google chrome'u açınca delta-homes diye bir arama motoru sayfası açılıyor, anasayfa kısmından sildim arama motorları kısmından sildim heryerden sildim ama hala açınca delta-homes sayfasına yönlendiriyor.

    bilgisi hatta fikri olan varsa söyleyebilirmi en azından denerim...
     delta-homes imternet sayfası hakkında
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • bende de aynı sorun vardı, ayarlardan hepsini kaldırdıktan sonra chrome kısayoluna sağ tıkla özellikler de, hedef satırının sonundaki chrome.exe" den sonrasını sil, orayı değiştirmiş ondan böyle oluyor.
  • bende de bugün peydah oldu, chrome u onun yüzünden kaldırdım, ie eklenti ayarlarını sildim, anasayfa değiştirme kutusunu sildim, masaüstündeki kısayolun özellikler penceresindeki adres kısmını sildim, regeditte bununla ilgili ne bulduysam sildim. ilk başlarda olmuş gibi görünüyordu bilgisayarı bi yeniden başlattım baktım yine gelmiş anti virüs bişi bulamadı(safe mode da da tarattım) çözebilen varsa paylaşsın lütfen.
  • Aynı sorun ben de var.SpyBot,Ad-Aware,MalwareBytes vs. bir çok programa tarattım ama sonuç hüsran.Lütfen yardım.
  • Arkadaşlar Chrome kullananlar Chromeyi kaldırın yeniden kurun sorun düzeliyor.Ancak İe için bir yol bulamadım varsa bilen paylaşırsa sevinirim.
  • Evet arkadaşlar aynı site benim de bilgisayarıma illet oldu.. Ne yaptımsa kaldıramadım. Forumdaki bu işi bilen arkadaşlardan acilen yardım istiyoruz. Tüm forumları araştırdım herşeyi denedim fakat olmadı. Size zahmet deneyip bu oldu derseniz özellikle de internet explorerde çok sevinirim. Şimdiden ilgi ve alakanızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim.
  • bu sorun için adaware'la malwarebytes'sla tarattım, seçeneklerden, araçlardan yaptım olmadı arkadaşlar. searchengine.exe diye de bir şey çalışıyor sanki arka planda onla bağlantısı da var mı bilmiyorum ama an itibariyle hiçbir şey bu zıkımı kaldıramıyor. çözüm öneren buyursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolantin -- 7 Temmuz 2013; 16:06:29 >
  • Bende de dün oldu. Önce nod32 ile tarattım ve "c:\program data"nın altında "esafe" diye bir klasör'ün içinde şüpheli dosyalar buldum ve klasörü olduğu gibi sildim. Sonra İnternet explorer'da giriş sayfasını değiştirdim. Yine İnternet Seçenekleri -Gelişmiş Menüsünden "Sıfırla" butonuna bastım ve "Kişisel ayarları sil" seçeneğini işaretleyerek Sıfırladım. Daha sonra İnternet Explorer'ın kısa yoluna delta-homes'un adresinin yazılmış olduğunu farkettim ve kısayol'dan iexplore.exe'den sonraki kısmı sildim. Ayrıca regedit'te "delta-homes"u arattım ve bulduğum register'ları sildim. Google chrome'da ise giriş sayfasını değiştirdim ve yine kısa yollardaki chrome.exe'den sonraki kısımları sildim. Windows Bar'ındaki kısa yolları sildim ve yeni kısayollar oluşturdum. Şu anda iki browser'da da sorun görünmüyor. Ayrıca bir ilgisi var mı bilmiyorum ama yüklenmiş programlara "program kaldır"dan baktığımda dün kendiliğinden Google Toolbar yüklenmiş olduğunu gördüm. Google görünümlü delta-homes olabileceğini düşündüğüm için bu programı da kaldırdım. Şimdilik bende sorun görünmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk_ergun -- 7 Temmuz 2013; 16:47:07 >




  • Çok teşekkür ediyorum cevap veren herkeze , viperciyes in yöntemi sorunumu çözdü , chrome kullanan diğer arkadaşlar için ayrıntılı olarak nasıl çözüldüğünün fotografını paylaşıyorum;
     delta-homes imternet sayfası hakkında
  • Arkadaşlar dün yazmıştım chrome'da sorunu silip tekrar yükleyerek çözdüm.fakat ie de ne yapsam düzelmedi.An itibariyle İe sorununu da çözdüm.

    ilk önce ie yi siztemimizden kaldırmamız gerekiyor.Bunun için

    Internet Explorer 10'u Windows 7'den kaldırma:

    Başlat düğmesini tıklatın, arama kutusuna Programlar ve Özellikler yazın ve ardından sol bölmede Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi seçin.
    Güncelleştirme kaldır altında Microsoft Windows bölümüne gidin.
    Internet Explorer 10'u sağ tıklatın, Kaldır'ı tıklatın ve kaldırmak isteyip istemediğiniz sorulduğunda Evet'i tıklatın.
    Şunlardan birini tıklatın:
    Şimdi yeniden başlat (Internet Explorer 10'u kaldırma işlemini tamamlamak ve önceki Internet Explorer sürümünü geri yüklemek için).
    Daha sonra yeniden başlat

    adımlarını izleyin.

    Daha sonra bu delta-homes illetini fark ettiğiniz tarihten önceki bir tarihe(ben şöyle düşündüm: -mmmm?maximum hafta önce olmuştur ya!)sistemi geri yükleyin.Hem kaldırmış olduğunuz İe(ben 10 kullanıyorum)sisteme geri gelecek hemde delta homesten kurtulacaksınız.
    Ben bu şekilde yaptım şuan sorun gözükmüyor.Ha ie yi kaldırmadan sistem geri yüklediğinizde sorun çözülebilir oda alternatif bir yol.
    Deneyen arkadaşlar olup da sorunları çözülürse söylesinler burdan yararlansınlar.




  • internet explorer, google chorme bunları kaldırmaya gerek yok.

    1- regedit ile delta-homes ile ilgili herşeyi temizleyin,
    2- google chrome ve internet explorer kısa yollarındaki özelliklere girin,
    3- hedef kısmında yazan adreste sadece "delta-homes" yazılı yerlere örneğin "google.com" yazın sorun çözülüyor.
  • teşekkürler viperciyes ;)
  • viperciyes V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ;)
  • Geçen bende de oldu binbir türlü yol denedim. Kaç programla temizledim, regeditten, özelliklerden sildim ama düzelmemişti. Ama silip tekrar yükleyince düzeldi. Hiçbir yol olmuyorsa bunu deneyin mecburen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: önce-saygı

    teşekkürler viperciyes ;)


    eyvallah.
  • masaüstünden kısayolları silip bidaha kısayol atmazsanız sorun çözülüyor :)
    (tarayıcı kısayollarını)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 11 Temmuz 2013; 5:03:01 >
  • Arkadaşlar hangi tarayıcıda sorununuz varsa imge üzerine sağ tıklayın Özelliklere girin Hedef yazan yerdeki "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" den sonra ne varsa silin. alta tamam deyin mozila İE Choreme hepsinde oluyor
  • arkadaşlar, o kısayolu silince olmuyor, geçici bir çözüm birkaç güne geri gelir. bunun nereden türediğini bulmalıyız. adwcleaner'a da combofix'e de yeni sürümü çıkmış diyor, çalıştırtmıyor, yeniden indirip çalıştırmak gerekiyor. zaten bu dediğiniz yöntemi kendisi de söylemiş altta uninstall diye bir kutucuk var delta-homes'da. ama işe yaramıyor geri geliyor sildikçe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citrine

    arkadaşlar, o kısayolu silince olmuyor, geçici bir çözüm birkaç güne geri gelir. bunun nereden türediğini bulmalıyız. adwcleaner'a da combofix'e de yeni sürümü çıkmış diyor, çalıştırtmıyor, yeniden indirip çalıştırmak gerekiyor. zaten bu dediğiniz yöntemi kendisi de söylemiş altta uninstall diye bir kutucuk var delta-homes'da. ama işe yaramıyor geri geliyor sildikçe.

    hocam masaüstüne kısayol atmıycaksınız virüsü bulup silene kadar
  • bu sorun hala çözüm bulmadı.olmuyor hiç bir yol
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.