Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless kulaklık çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless kulaklık aldım bilgisayara taktım çok güzel çalıştı. Sonra Firmwareyi güncellemeyi düşündüm ve sitesindeki talimatlara uyarak güncelledim. Güncelledikten sonra kulaklık açılıyor ama ses gelmiyor. Ne yapmam gerek acaba..



  • Kardeş benimde başıma aynı şey geldi, ürünü yeni aldım eve geldim ve bahsettiğin gibi firmware yi yükleim şimdi çalışmıyor. Siz ne yaptınız acaba ?
  • Kutusunda çıkan teknik servis no arayın onlar yardımcı olur ben biliyordum unuttum valla nasıl oldugunu
  • Yıl olmuş 2014 sorunun çözümü bulduysan bizlede paylaş bre insafsız ! Binbir heves gittik kulaklık aldık ilk taktım çalıştı driverlardan sonra çalışmıyor dizüstünde denedim çalışmıyor ne b.kuma yarıyor o zaman bu driverlar çalışan aletide çalışmaz etti ? Götürüp verecem valla gece 1 buçuk sinirden daha uyumadım
  • Öncelikle bilgisayara kulaklığın ses kartını tak . Bilgisayarı çalıştır , sonra ses kartındaki düğmeye uzun süre basılı tut . Işığın yanma sönme sıklığı değişsin yani . Ondan sonra kulaklığı açma kapama düğmesinden çalıştır ve son olarak ta kulaklığın mikrofonunun sesini açma kapama düğmesi var , o düğmeye uzun süre basılı tutup bırak ( 10 sn gibi ) , sonra ses gelir .
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    2 gündür kendimi paraladığıma değermiymiş siz neredeydiniz hocam Allah razı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckaracar

    Öncelikle bilgisayara kulaklığın ses kartını tak . Bilgisayarı çalıştır , sonra ses kartındaki düğmeye uzun süre basılı tut . Işığın yanma sönme sıklığı değişsin yani . Ondan sonra kulaklığı açma kapama düğmesinden çalıştır ve son olarak ta kulaklığın mikrofonunun sesini açma kapama düğmesi var , o düğmeye uzun süre basılı tutup bırak ( 10 sn gibi ) , sonra ses gelir .

    Allah razı olsun hocam, aynı kulaklık şarj almamaya başladı iki kere servise götürdüm yenisini verdiler bu da hata verince az kala kırıyordum sinirden :))
  • Önemli deil ama keşke almasaydiniz ben 3 kere degisimden sonra iade ettim wireless de çok kesilmeler oluyor. Kulakliktan ditttt diye ses cikiyor arada kisacasi sıkıntılı kulaklık firmware güncellemeside işe yaramıyor. Alacak olanlar tavsiye etmem açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam kulaklık sıparısı verıyordum.. Yorumları okudum nefret ettım kulaklıktan
  • hocam bunu şarj edebilen biri varmı yıl 2016 2 gündür araştırmadığım şey kalmadı yarın bende aldığım yere götüreceğim olmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckaracar

    Önemli deil ama keşke almasaydiniz ben 3 kere degisimden sonra iade ettim wireless de çok kesilmeler oluyor. Kulakliktan ditttt diye ses cikiyor arada kisacasi sıkıntılı kulaklık firmware güncellemeside işe yaramıyor. Alacak olanlar tavsiye etmem açıkçası.

    o dıt sesi pil azalıyor demek , bitmek üzere demek , kulaklık çok güzel sadece kullanıcılar sıkıntılı bence :D inanılmaz bir eq ayarı var , pc ye bağlayınca ışıklarını kapatınca pili inanılmaz uzun gidiyor. ve mutlaka programını indirip yükleyin. ses çok berrak. basslar yeterli
  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    v2 si var onu almayı düşünüyorum. alınır mı önerir misiniz? genelde kullanım amacım oyunlar zaten WoW ve pubg gibi bf1 ve yeni gelecek 5 için düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.