Şimdi Ara

.....!!! yardım !!!....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aga benim pcde pc cillin antivirüs programı kurulu.. benim problemim netteyken pc cillin update etmek gerektiğini söylüyor.. tamama tıkladıktan sonra program netten update dereken bilgisayar sanki elektriği kesilmiş gibi anında hiçbir uyarı vermeden kapanıyor ve tekrar açılıyor.. bilgisayar açıldıktan sonrada 'sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı' diye bi uyarı mesajı geliyor..
    nedeni ne olabilir.. sorun pc cillin demi yoksa bir virüsmü var pcde.. yada donanımla ilgili bir hatamı var..
    yardımlarınız için teşekkürler...



  • Bende de Pc cilin programını kullanıyorum ve öyle bir sorunum yok. Ama dediğin hata benim de şöyle başıma gelmişti. Windows media player'ı açıyordum, müzik dinleniyordu ama bir klip veya film izlemeye kalkarsam dediğin gibi makine kendine reset atıp kapanıyordu. TV kartını açınca da aynı şey oluyordu. Ben de normal olarak ekran kartı sürücülerinde bir sorun olduğunu düşünmüştüm ve hepsini yeniden yüklemiştim ama sorun çözülmemişti. sonra sorunun neyi yükledikten sonra çıktığını düşünmeye başladım. Bende Quake multimedya klavye var. Onun multimedya özelliklerini kullanmak için bi yazılım yüklemen gerekiyor. Onu yükledikten sonra olduğunu farkettim. Alakasız görünüyor(hala da anlamış değilim) ama o driver'ı silince sorun düzelmişti. En son öyle yüklediğin bir driver var mı bi düşün. Umarım yardımcı olur. Kolay gelsin.
  • Makineni temiz bi formatla birde bazı anakartlar pccillini update etmiyor 10 a göre
  • Aynı olay benimde başıma geldi ama benimki biraz daha farklı. Counter oynarken yada clip divx film bakarlen makine restart atıyodu. Sorunun ne olduğunu anlıyamadım (birsürü şey denedim format drşver kurulumu) En son boardın özellişklerinden hallettim ekran kartıyla alakalı bi sorundu benimkisi. ama seninkisi tahmini olarak donanımsaldır diye düşünüyorum. Pc Cilin ile alakalı değil.
  • Pc CliEn SeTings PeRSoNeL FiREWaLL DiSaßLE -> Çözüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.