Şimdi Ara

Go Home Luce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oh be istifa etmiş sonunda. shaktar donesk midir nedir oraya gitmiş.büyük bir yük kalktı üstümüzden bence



  • kaynak nedir? hiçbiryerde yazmıyo
  • habertürkde izledim. yurtdışından yönetime faks çekmiş
  • ha ok. srry

    faksla istifa ediyor ha, ilginç ; yönetimle karşı karşıya gelmek istemiyor heralde
  • gitmesi gereken en son kişilerden biri Lucescu idi. Fb li ve gs li arkadaşlar, Luce yi iyi tanır zaten. Herkes gittiğine göre o da gitti artık...
  • sinanı,okanı,ümiti,gökhanı harcadı ya zaten gıcık alırdım şimdi hiç sevmiyorum
  • futbolun nankörlüğü asla istifa etmez...
  • lucescu gs ı şampiyon yaptığı sene , diğer takımlar kötü oynuyordu, bjk yi şampiyon yaptığı sene, yine diğer takımlar kötü oynuyordu.Yani Lucescu zor bir şampiyonluk kazanmadı.BJK de şampiyon oldu çünkü tüm futbolcularda 100. yıl için bi çaba vardı,oda artık bitti
  • geçen sene fenerbahce ve GS ın ne durumda olduğunu herkes biliyor
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by evildead5502</i>
    <br />lucescu gs ı şampiyon yaptığı sene , diğer takımlar kötü oynuyordu, bjk yi şampiyon yaptığı sene, yine diğer takımlar kötü oynuyordu.Yani Lucescu zor bir şampiyonluk kazanmadı.BJK de şampiyon oldu çünkü tüm futbolcularda 100. yıl için bi çaba vardı,oda artık bitti
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Bırakın Allah aşkına yav! hepsi tesadüfse, GS ve BJK ile Avr. da hiçbir hocanın yapamadıklarını yapması da mı diğer takımların zayıflığındandı. Burda Ş.L. takımlarından bahsediyoruz...
  • Lucescu ne yapmış avrupada? GS ile Avrupada oynattığı futbolun ben ..... neyse burada söylenecek laflar değil.O meşhur Barcelona maçını hangi GS lı unutmuştur.BJK nin avrupada kazandığı maçlar?Oynadığı takımlar hep yıldızlarından yoksundu
  • ii olmus, bJk kurtuldu cingene luce den !!
  • Ya şöyle konuşmuyor musunuz oynadığı takımlar yıldızlarından yoksundu falan diye..
  • Crespo ??? SAnırım yeterli cevap
  • türk futbolu eğer doğru işleri yapsa bile uzun yıllar lucescuyu arayacak.
    türk futbolu eğer doğru işleri yapamazsa ilelebet lucescuyu arayacak.

    sizlerin büyük bir kısmınızın anlayamadığı gerçek türk futbolunun aslında bulunduğu nokta.

    siz medyanın gazı ile zannediyorsunuzki Türk futbolu geldiği yeri haketmiyor. çok daha yüksekleri hakediyor. teknik direktörler yüzünden daha ileriye gidemiyoruz.
    bu inançla şenol güneş dünya üçüncüsü yapıyor, beğenmiyorsunuz bu kadro dünya şampiyonu olacaktı ama güneş güzünden üçüncülükle yetindik zannediyorsunuz.
    bu inançla lucescu BŞK'ı uefada çeyrek finale çıkarıyor, beğenmiyorsunuz UEFA yı alacaktık ama luce yüzünden çeyrek finalde elendik zannediyorsunuz.

    ama büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Türk futbolu tahmin ettiğiniz kadar hayal kurduğunuz kadar ilerlemedi. sadece bazı teknik direktörlerimiz ilerledi. ve bazen başkanlarımız doğru teknik direktörleri transfer etti. o kadar.

    şimdi yukarıdaki gibi inanan arkadaşlara bazı sorular soracağım:
    soru: türkiyede ilk defa A.Ş.L. de 7 puan alan FB niye daha sonra bu başarıyı tekrarlayamadı? tam tersine sıfır puan çekerek tersten rekor kırdı?
    cevap: çünkü 7 puan alması türk futbolunun ya da türk futbolcusunun eseri değildi. C. A. Parreiranın kurduğu sistemin sonucu idi. ama bunu göremeyen FB yönetimi oğuzu aykutu fazla ahlaklı bularak göndermek suretiyle hocayı küstürdü. ve istifa etmesine sebep oldu. bir daha da avrupada belini doğrultamadı.

    soru: 2002 dünya şampiyonasında 30 yaşındaki hakan şükürün son maça kadar neredeyse takımı 10 kişi oynatmasına rağmen takım nasıl dünya üçüncüsü oldu?
    cevap : çünkü şenol güneş parreiradan ve terimden öğrendiği defans ağırlıklı sistemi milli takımda çok iyi uyguluyordu. güçlü bir orta sahamız ile kolayca yenemesek de çok zor yenilen bir takımımız vardı. Scolari nin turnuvada yenmekte en çok zorlandığımız takım türkiye idi demesinin ve fifanın 2002 nin en başarılı teknik direktörü olarak güneşi seçmesinin altında yatan sebep bu sistemdi.

    soru : 2000 avrupa şampiyonasında aynı oyuncular 2 yaş daha genç olmasına, GSın, uefayı yeni alması sebebiyle tüm GS lı oyuncuların formlarının zirvesinde olmasına rağmen biz şampiyonayı niye tek galibiyetle kapattık. (hakan şükürün neredeyse tek başına maçı aldığı belçika maçında tek galibiyetimizi almıştık)
    cevap: çünkü teknik direktör Denizli türkiyeye uyan en uygun sistemden bihaberdi. sizin çok hoşandığınız ama türkiyeye o yıllarda uymayan hücüm futbolunu oynatıyordu. futbolcuların en formda olduğu zaman dahi tek galibiyet- uefa tarafından turnuvanın en sıkıcı maçı ödülü (türkiye-isveç maçı) ile dönmüştük.

    soru: 101 senelik BŞK tarihinde (Rasim kara dönemi hariç - onuda bşk aynı sezon gönderdi zaten-) sadece 1 kez avrupada tur atlanmışken (arnavutluğun tiran takımını geçmişti) son iki senedir beşiktaş seyircisi niye avrupa maçlarını kazanma ümidiyle seyrediyor. uefada final ayali kuruyor? şampiyonlar liginde ikinci turu şike kokan bir sond akika goluyle kaybediyor?
    cevap : çünkü son iki sezondur başında türk futbolunu çok iyi tanıyan ve elindeki kadroyu maksimum verimle kullanabilen bir hocası var.

    şimdi bu sorularımın hepsine hayır hocaların etkisi yoktu. futbolcular yaptı diyebilirsiniz. ama göreceğiz bakalım.
    demirören seneye matheusu getirecekmiş.
    seneye beşiktaşla iyi hüsranlar. uefa da kaç tur geçeceklerini hep beraber göreceğiz.
    daum efendi milyonlarca transfere doymamış hala daha transfer istiyormuş.
    seneye fenere de iyi hüsranlar. Ş.L.nde kaç puan alacaklarını hep beraber göreceğiz.
    ersun yanal sistem olarak parreira-terim-güneşin sistemini devam ettiriyor. o sebple millilerden hala ümitliyim. ama daha 3 maç yaptılar yanal hoca başarılarına güvenip sistemi bozarsa o zaman fikrimi değiştirebilirim. şimdilik milli takımın başarılarını görmeye devam edeceğiz diye düşünüyorum.
  • Malcolm +1

    daha önceki temennimi yineleyeyim: Umarım Lucescu lu günleri aramayız.
    Yalnız Matheus konusunda gerçekten merak içindeyim. Partizan da yanılmıyorsam Ş.L. nde güzel işler yapmıştı. O yüzden Malcolm kadar kötümser değilim. Ama keşke Fransız lardan biri olsaydı. Adamlar resmen oyun felsefeleriyle Avr. futboluna hükmediyor. Hayırlısı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.