Şimdi Ara

skystar2.6c ve sifre kirmaya karsi kilit ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni skystar revizyon 2.6c aldim ve tavsiye uzerine skyview programini kurdum ve malun freex ve benzeri birkac kanali direk cozdu kart arkasindan progdvb programini kurdum ve plug inlerini filan yukledim ve 1-2 saat sonra tekrar skyview e baktigimda artik freex i ve diger sifreli kanallari kiramadigini gordum
    bir yerde okumustum bu kartlarda sifreli kanallarin sifrelerini cozen programlara karsi bir kilit varmis (galiba...) ve bu zaman zmaan devreye giriyormus ??? benim kart normal kanallari gosteriyor fakat sifrelileri gostermez oldu size kartim kitlendi mi ? ne yapmam gerekiyor ?



  • Ya programda bi sorun vardır yada keyler değişmiştir.Bahsettiğiniz durum dvbviewer olsa gerek.Güncel softcam deneyin belki şifreler değişmiş olabilir.
  • bilgisayarda bi çalışıp bi çalışmamsı gibi bi durum genelde problemlerden dolayı çıkar. genel olamaz
  • forumun birinde okudum skynet.sys.repair.zip diye bir dosya indirdim onun icinde bir tane word dokumani cikti orda aynen yazdigi gibi yaptim duzeldi yani kart kitlenmis acildi simdi :)
  • princon +1.
    Ben de okudum.

    Şöyle birşey yazıyordu:

    SkyStar2 Kartının Kilitlenmesi:

    -TechniSat firmasının ürettiği SkyStar2 kartları bilindiği gibi şifre kırıcı programlarla çalışmakta ve birçok şifreli yayını bu yöntemle kırmaktadır. TechniSat firması illegal yazılımlarla şifreli kanalların izlenmesini engellemek amacı ile SkyStar2 kartlarda bir kilit sistemi kullanmaktadır. Bu kilit sistemi genellikle bilgisayara format çekilmesi veya yeni bir işletim sistemi kurulması durumlarında bazen aktif hale geçmektedir. Kilitlenmiş kartlarda kanal taraması yaparken, sinyal mevcuttur ancak tarama işleminde No PID Data yazısını görürsünüz ve doğal olarak SkyStar2 kartı kanal bulamaz ve kanal göstermez. Kart kilidini açmak ise çok basittir. “SkyStar2_Repair.zip” isimli dosyayı internetten download edin. Zipli Klasörün içinde iki adet dosya bulacaksınız, bunlardan biri word dokümanı diğeri ise “SkyNET.sys.repair“ dosyasıdır. XP veya NT işletim sisteminde yapmanız gerekenler adım adım gösterilmiştir.




  • sky view de nasıl hallettiğini malum makanlı bana pm den atabilir misin yani hangi versiyonu kurdun bunun iki tane özel dosyası var nette onları replace ettin mi sonra neleri kurdun kısaca bana pm atarsan sevinirim..

    Bir yerde duymuştum, skyview le izlemen için prog un kurulu olmaması lazımmış, bir de progu kaldırıp yeniden dene skyi olmazsa onu da sil baştan kur ama prog kurmadan tabi..
    Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.