Şimdi Ara

new!!! casioA5406CA{3,2mpiksel}cep telefonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben nokia dusmani degilim. sadece cep telşefonu pazarina yenilikler sunmadigindan ve alisilagelmis teknolojiyi ederinin uzerinde kakaladigindan biraz kicigim. normalde ben nokiayaida yazdim. 2 adet topicigim varidi. 7650 ve 3310 daki basarilari tekrarlamadi. soylermisin 2-3 yil once satisa sunulan 7650 ile 6220'nin ne farki var. yeni siradanligin uzerine gecebilmismi. su benim teknoljim diyebiliyor ve onlari diger firmalara satabiliyormu. tv yayaini mi(sanyo-toshiba), radyo yayinimi(sagem), symbian mi(s.ericsson), gprs'mi(motorola-sagem), hi-fi melodilermi(dbtel-sagem), tasarim mi(siemens-lg-samsung), hangisi nokianin diger firmalara satmis oldugu teknoloji.
    tamam daha onceleri birkac yenilikjleri varidi. simdi sunu kabul ewtmek gerekiyoki, nokia moronlasti.
  • Sana nokia düşmanı demedim ki(eğer bnm yazıyı kastetmediysen hiç okuma:)) Sdc Antinokiacı dedim yani artık nokia dan bıkmış, nokiaya karşı bi şelere yapması gerektiğine inanan insan tipi (amma janjanlı cümle oldu be)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Janjan</i>
    <br />Çok doğru söylemşin de bu forumda epey Antinokia cı insan war, örnek:Ben, infinite, tlefonumabak, imanpower745, fanciful(sen:)), melih ve t630 kullanan biri wardı vs. Ayrıca emin ol imkanı olsa herkes P900 alırdı:=)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    lem bana nooldu?!?! :D
  • seni nasil unutmuslar hemso
  • Düzelttim abi kusra baqma malum sayımız epey fazla(antiNokiacıların)
  • yanılgılar icindesiniz su anda diger butun markalar (yani nokia dısındaki) nokia ya karsı kozlarını one suruolar mesela bu ornekte oldugu gibi 3 mp kamera nokia istese koyamazmı bunu telefonlarına tabiki koyar ama koymuo
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=98051
    burada nokianın kullandıgı stratejiden bahsettim sonucta nokia hep daha fazla telefon cıkarıp her seferindede daha az ozellik katarak maksimum sayıda telefon satmayı hedeflio ve basarıoda yani 7700 normalde q2de yani ikinci ceyrekte cıkıcaktı ama 3.ceyrege attılar neden? cunku araya daha cok model sıkıstırıp daha cok telefon cıkarıcak bu arada 7700 u insanlar daha cok merak edicek ve onu beklemektense diger telefonları da alıcak.. 7700 ustunde dijital tv receiver barındıran bi telefon edge i var ve cok cok ii bi telefon ama onun da kesin ve kesin bi eksigi olucak ki nokia da o eksigin bi kısmını kapatıp yeni telefon cıkarsın ... eger yakın zamanda nokia 2.3 mp cıkarırsa sasmaın 3.3 cıkarmazda hemen 2.3 cıkarır..

    ha bu arada benim telefonum 3650 ve kullaklıgımı takıp otobuslerde south parkımı izleyebiliorum gayet guzel yani zaten var olan bisey ...




  • janjan ne alakası var?
    adam görüşlerini iletmiş size.senin yaran mı var ki bu konuda üstüne alınıyosun?
    ortamı kızıştırmayı bırak gözüm üstünde bu ara...
  • arkadaşlar mesajım wardı da nebiforeverınkinin üstünde sildim hani waxxi nin mesajıyla ne alaka?? demeyin de o açıdan.. Nebiforever uyarının farkındayım ama attığım postlarda gerçekten ilginç durumlar vardı. Hele bi tanesi bana PM2den artistlik taslıordu yok sen bnm kim olduumu bilmiosun bilmesen iyi olur.. tipinden nese alışığız bunlara senden de gene özür dileyecem napalım??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.