Şimdi Ara

Nba Finali (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • walla arkadaşlar maçın sonucu şu:eşşekliklerine doymasınlar!!tabii ki detroit ten bahsediyorum..tunasillah ın da dediği gibi 11 saniye var ve faul yapsalar 2 serbest atış ve fark 1 e inecek..ve bu arada hatırlatayım lakers ın molası da yok!!yani faul yapsalar,detroit 2 sini de kaçırsa dahi topu karşı sahaya geçirmek için süreleri falan kalmayacak,kalsa bile kobe nin ki gibi düzgün bi şut bulamayacaklar...bu arada şunu da belirteyim kobe nin şutu hiç öyle olağanüstü falan değildi..tamam zor du,herkes atamaz falan ama san antonio serisinde fisher ın attığı basket i düşünürsek bu çok kolay görünüyo..onu da geçtim ya kobe yi neden rip tutar??!!prince rip den çok daha iyi bi savunmacı ve boyu da kobe den yaklaşık 5 cm uzun+kolları da uzun..üüüffff sinir oldum şu maçı alsalar iş bitecekti yaa!!!larry brown nasıl böyle bi hataya düştü onu da anlamak mümkün deil!!!
  • +1 malgache

    bence larry heyecandan n'apcagini sasirdi, ilk kez bir sampiyonluga bu kadar yakin eleman, oyle ki jackson bile onun ogrencisi olmaya calismis, asistan olarak, o zamanlar larry kabul etmemis.
    Simdi jackson'un basarilarindan sonra onu kafasinda cok buyutmus olmaliki bu kadar hata ustune hata yapti eleman.
  • http://www.basketbolseverler.com

    Larry korkakligini acikladi:
    Faul yapsaydik kopy hem 3luk atardi hemde fauldan bir sayi atardi, boyle ce maci hemen kaybetmis olurduk dedi.
  • @tunasilah

    walla abi maci cok heyecanli anlatmisin, bircok sunucuya tas cikarirsin ;)

    kardes galiba maci yalniz seyrettin ve heyecanini paylasacak birini bulamadin, birdahakine buyur gel bize, biz burda heyecanla oplaya ziplaya izliyoruz arkadaslarla ;)
  • SemiSe ben de gelebilir miyim ama lakerslıyım eve alır mısın?
  • ooo neden olmasin xander23!
    dalga gecmeye, ugrasmaya adama da ihtiyacimiz var :)

    ;)
  • cuma sabahı oynanan maçı detroit kazandı ve seride durum 2-1 oldu..ben lakers ı uzun süredir bu kadar çaresiz ve ne yapacağını bilmeyen bi halde görmemiştim..lakers taraftarları alınmasın ama detroit adeta duman etti son maçta lakers ı..seri başlamadan önce de söylemiştim gerçi lakers ın işi zor olacak diye,ve tüm basketbol yazarları dahil herkes lakers cephesinden olaya bakıp yorum yaptılar ki ben de dahilim buna..ama artık işler değişti..dizginler detroit in elinde..onlar kötü oynarsa lakers ın şansı olabilir ancak..adamlar muazzam bir savunma yapıyorlar ve 48 dk boyunca mücadeleyi bırakmıyorlar..şapka çıkartıyorum..
  • phill biseyler dusunur sen merak etme:)
  • arkadaşlar lakers ın öle adam gibi aldığı bi maç sölermisiniz ? yok ki yaa bundan önceki seridede öle son 0,4 saniye hopppa fisher topu tiplio inanılmaz bi şekilde girio. ulen o yetmio kobe kaç maçı böle son saniyelerde çevirio var yaa nası uyuz oluyorum anlatamam yaa. ulen adakmı adamış ipneler yaa böle son saniyelerde zaten top lakers taysa ahanda diyorum gitti maç. gerçi son maçta kobe a at die yalvardılar yani.ulen 3 sayı öndesin kobe alır almaz çaksana kafasına yokkkk yaa atamassa die dua ediosun olur mu kardeşim adam aşmış olayı 4 kaçırırım ama 1 atarım dedi yolladı..
    ulen ne sinirlenmişim olaya beee :)
  • +1 uleynn!!
  • yaw abi bu memet ne kadar heyecanlı hucum yapıo , topu eline bi alıo "lam diom bi smaç falan kosa şölee shaq in üstünden bizde coşsak , uykumuz[zzz] açılsa biraz " ama nerdee hopbala top kaybı[wand] neyse en azından shaq i ii savunuo walla [sumo], [8]kobe hastası olmama rağmen inşallah detroit alır[vkng] en azından bi türk ün yüzüğü olur:)ee yüzüklerin efendiside tabi ki
    BeN WaLLaCe [afro] abi adam ne dağıtıo ortalı yaw , o adamla rebounda çıkmak biraz tırsınç olurdu herhal[oo] bu arada seride durum detroit [baris] lakers [dont] bakalım ne olcek , gerçi son maçtan sonra bad boys süpürür gibi..[drknrd]
    neyse tüm basketball sever arklara sewgiler , saygılar benden..haftaya finaller bitio , bi ara gelin kapışalım [clps]
  • şu an durum kaç kaç ya
    2-1 di en son ondan sonra maç oynanmadımı hiç
  • hala durum 2-1 zira 4. maç bu sabaha karşı,hatta yaklaşık 2 saat 20 dk sonra oynanacak:)detroit de olacak maç..gönlümüz mehmet den yana..
  • lakers a geçmişşş olsun dileklerimi iletirken , bi gece daha uykusuz kalmanın beyin döngüsünü yaşamakla mükellef olup , hissiyatımı sizlerle paylaşma şerefine nail oldum..
    3 - 1 [bgdnc2]
  • Detroit 3'ledi bu saaten sonra umarım treni kacırmazlar wallace'ler cosssttttuuuuu bu arada daha ilginci shaq ikinci periyot bitmeden double-double yaptı....
  • iyi olmuş bedün izleyemedim maçı diğer maç sanırım yarın sabaha karşıdır kaçırmamak lazım detroitin şampiyonluğunu
  • ewt arkadaşlar pazartesi oynana serinin 4. maçını da detroit aldı ve durumu 3-1 e getirip kendi evinde oynayacağı son maça şampiyonluk için çıkacak.play-off lar başladığından beri sahada ayakta durmayı beceren nadir oyunculardan biri olan shaq bu maçta da bu geleneği sürdürdü ve takımının sayılarının nerdeyse yarısını tek başına attı.kobe de geleneği bozmadı ama olumsuz yönde..final serisinde her maçta daha da kötüye gider gibi bir hali var..bundan önceki maçtan sonra ancak detroit kötü oynarsa,hücumda etkili olamazsa lakers ın şansı olabilir demiştim ve seri boyunca ellerine ilk defa bu maçta bu fırsat geçti ama bunu shaq dan başka değerlendirmek isteyen çıkmayınca,detroit de 3. çeyreğin sonunda %30 olan şut yüzdesini maç bitiminde %43 e taşıyınca yine aynı senaryoyu yaşadık...walla bu saatten sonra phil jackson ın da yapacağı çok şey olduğunu sanmıyorum,hele detroit shaq ı biraz yavaşlatmayı başarırsa çok rahat kazanırlar gibi geliyo bana..
  • ver shaq e memedi , hoplaygn zıplayıgn blogglaygn yapsin[elvis]
  • bu sabah 04:00 teki maçı eğer detroit yenerse şampiyon olacak ve en iyisi de (anti-lakers lardanım) darko 'the god ' milicic in payton ve malone dan 1 tane fazla yüzüğü olcak !!
  • arkadaşlar gördüğünüz üzere şampiyon da belli ikinci de Ş:Pistons İ:Lakers Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.