Şimdi Ara

DARKHARDWARE forumları bir harika! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • darkhardwareın izlediği politikaya hayran kaldım milleti forumlarından uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapıyolar kendilerini büyük alkışlıyorum. donanim haber ve pclabs gibisi yok arkadaşlar forumunuzun değerini bilin!!



  • tasan olmasın o konuda...bu forumda herkes(istisnalar kaideyi bozmaz) birbirini kollar.
  • eywallah sende olmasan
    ?!
  • Evet ama orada kemikleşmiş bir kitle var...Yeni gelenler lamerliklşeriyle ortamı bozuyor...Birbirini tanıyan kuralları bilen adamlar var orada...
  • burdada birbirini tanıyan ve kuralları bilenler varda her ortama böyle dallamalar girebiliyo bazen
  • her yerde her tip insan her zaman bulunabilir
    kavun değil ki bi tarafından anlayasın
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i>
    <br />burdada birbirini tanıyan ve kuralları bilenler varda her ortama böyle dallamalar girebiliyo bazen
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Zauhahaua başka ülkelerden meselaa
  • arkadaşlar benim demek istediğim darkhardware da satılıklar bölümünü bir açın ve kaç tane konunun kitli olduğunu görün hele.. yeni uygulanan kurallara göre 1 gün içerisinde açtığın konuya başkası cvp yazmadan bişey yazamıyosun yoksa konu kitleniyor. darkhardware da 125 tane msj ım var eskiden beri takılıyorum ama her ne hikmetse 2 hafta önceden böyle bir uygulamaya başladılar. buna dikkatinizi çekmeye çalıştım bu konuyu açarken ama millet nasıl anladıysa artık.. bence fikirleri mükemmel.hayran kaldım çok zekice.siz ne diyorsunuz bu olaya..
  • Bence forum SAĞLAM kitlesi kaldıkça sorun yok . Bazen bende burası için kurallar düşünüyorum . Millet şu gönder'e 3 kez tıklamasın ( ne kadar yanlışlıkla basılır oda tartışma konusu ) diye üst üste aynı başlığa 2 msj yasak olucak . Eklemek istediğin bir şey mi var . Kuzu kuzu "edit" yazılı bölümden ekleyecek yanlışlarını sileceksin .
    -
    Şu da bir gerçek ki insanlar serbest bırakıldıklarında , kurallar altında olmadıkça en zararlı canlıdır . Her konuya çekebilirsin bunu .
    -

    Birde ikinci el forumlarında günde 1 mesaj atabilme . Daha sonra başlıklar altında "Evet bu arkadaş süper birisi kesin güvenlidir , ürünüde temiz kullanır ben biliyorum . Ama arkadaşı tanıdığımdan değil , bildiğim için " gibi ürünü satmaya teşvik eden yalakalanma cümleleri yerine her kişide bir rating ( bir nevi güvenilirlik seviyesi ) tuşu olsada ona güvenenler tıklasa . Bir nevi ebay sistemi yani . Her ne kadar millet gene arkadaşına tıklasada sonuçta binlerce kişi var . Bir insan zaten forumda 1000'lerce kişi arkadaşıysa ve de tıklamışsa o adam güvenilirdir . Yani kazık atçak kişiyi 50 kişi tıklasa ne olur olmasa ne olur . Bu imkansız bir olay ama düşüncemdir açıklayım dedim .
    -
    Not : Kural derken sonuçta bu forum bir yetkim yok ama gün gelicek burayı seviyesiz insanlar saracak , sarıyor olabilirde . O yüzden sevdiğim bu mekan hakkında bir şey düşünmem en doğal hakkım gibi geliyor .




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by shaddack</i>
    <br />arkadaşlar benim demek istediğim darkhardware da satılıklar bölümünü bir açın ve kaç tane konunun kitli olduğunu görün hele.. yeni uygulanan kurallara göre 1 gün içerisinde açtığın konuya başkası cvp yazmadan bişey yazamıyosun yoksa konu kitleniyor. darkhardware da 125 tane msj ım var eskiden beri takılıyorum ama her ne hikmetse 2 hafta önceden böyle bir uygulamaya başladılar. buna dikkatinizi çekmeye çalıştım bu konuyu açarken ama millet nasıl anladıysa artık.. bence fikirleri mükemmel.hayran kaldım çok zekice.siz ne diyorsunuz bu olaya..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    :))) Sen bu açıklamayı yazmadan ne niyetle yazdığını tahmin etmiştim zaten:))) Bildiğim kadarıyla öteki forumlarda da, bu forumda da mazin 1-2 aylık.

    DW'nin yaptığı takdirle karşılıyorum. Kendini bilmez şahısların birden fazla nickle girip topicler açması, piyasayı öldürmesi, kendi mallarını övmesi gibi sürkülasyonlar yapıp sözde uyanıklık yapıyorlar. Bu tarz amele insanlara iyi oldu.

    Topic'lerin 2 güne bir ref'lenmeside bence çok güzel bir fikir. Ne o öyle adam her gün aynı topic'i açıyor. Yada bi bakıyorum adam sabah topic açmış akşam olana kadar 10 tane "up" çekmiş. Milletin en uyanığı bu işleri yapan kişiler mi yada senin gibiler mi? Sen başkasına saygı duyarsan, başkası da sana saygı duyar. Bu kural çok basittir. O veya diğer forumlar sadece size mi tahsiz edildi ki? Ben isterim ki aynı uygulama burada da gelsin. Ondan sonra "satıcı" ile "satıcı"yı görürüz.

    Eğer aynı uygulamayı burası yapsaydı sen gider DW'de aynı başlıkla topic açardın:)))))) Hadi kardeş kurallara uyarak satış yapmasını öğrenin. Sen o forumda da, bu forumda da her gün "3 tane 2500+ sistem" diye topic açtın. Topic'lerin kilitlendi diye üzüldün mü? Yazıkk! O zaman kurallara uyacaksın kitlenmeyecek.




  • ne var ki kardeşim bunda hergün 3 tane satılık sistem yazmamda ne var yani..
    satmak istiyorum o yüzden buraya yazıyorum arkadaşım ne yapıyım yani. ben ne farklı nicklerle girip kendi sitemimi övdüm ne de başkasına yaptırtıyorum insan gibi satılıklar bölümüne ilan veriyorum. up çekmenin uyanıklıkla ne alakası var nedir yani ben anlamadım seni. up çekiyorsa adam açtığı konu aşşalardadır veya dier sayfaya geçmiştir o yüzden up çekiyordur bunun uyanıklıkla ne alakası var?? ayrıca darkhardware ın yaptıgı bu kitleme olayı 2 hafta öncesine kadar yoktu daha yeni başladı ve niye başlattılar onu anlamaya çalışıyorum.. sen niye bu kadar heycan yaptın ki??
  • Heycan yapmamış ki?? Uyarmış sdc nese bnm bu konuda söeyeceim tek şey DW'nin izlediği yolun mantıklı yanları olduudur. Olumsuz yanlarına gelince.. Bilmem??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.