Şimdi Ara

Adim Adim Pc'mi Upgrade Etmek Istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaslar aranizda yeniyim.ben bilgisayari toplarken bu donanim olayindan cok az anliodum parayida veren babam oldugu icin bilgisayarim aldigim yerdeki teknik servisin insafina kalmisti biraz.Ama yawas yawas anlamaya okumaya basladiktan sonra.Hay a.q ben napmisim demeye basladim[dntw]Simdi genede sistemim cokta kotu olmasada yawas yawas upgrade etmek istiyorum.Herkez piyat/performans olarak en ii olanlari yazarsa sevinirim.
    P4 1.8 256Mb
    Twinmos DDR 333
    MSI Nvidia FX5600XT-TD 128 MB
    Seagate 40 Gb harddisk
    LG 52x ve 52x24x52 cd writer.
    17' Philips 107T5
    Gigabyte iste agp4x uyumlu 1 kart toplanirken basinda deildim ve adam kutusunu felen vermedi..[wand]
    (simdi icinizden ulan ne mal adamsin diyenler vardir kesin)
    iste sistemin 3 asagi 5 yukari bole bisi
    bide anakartin harfi harfine modelini ogrenmem icin napmam lazim yazarsaniz sevinirim..Bide AMD ye gecmem bana tuzluyami patlar?







  • Anakart modeli için "everest home edition" isimli prog.u kullan.Eğer çok hızlı internet yoksa hdd idare eder.Hatta bence sistem genelinde endişe edecek bişi yok.AMD'ye geçeceksen işlemciyle anakart deiştirmen yeterli ikisin 200$'a alırsın, eski parçaları dawww.uraniumpc.com sitesinden kaça satabileceğini öğrenebilirsin
  • [quote eski parçaları dawww.uraniumpc.com sitesinden kaça satabileceğini öğrenebilirsin

    sakın uğrama oraya kazığın önde gideni onlar.ben yedim ordan biliyorum[cons]
  • Merhaba Bence sistemin hiçde kötü değil işlemcini yükseltebilirsin,ram desteği yapabilirsin birde agp 8x destekli bir kart aldınmı tamamdır bu iş.Yani moralini bu derece bozmana değecek birşey yok sistemin kötü değil.Amd ye geçmek istiyorsan senin cpu ve anakartı 150$ civarına satıp bu paraya küçük bir ekleme yapıp 2500+ ve orta düzey bir anakart alabilirsin.
    Saygılarımla,
  • bende amd 2500+ diyen arkadaşlara katılıyorum. anakart olarak da abit nf7-s alırsın. ohhhh tadından yenmez. sistemin geri kalanı iyi.
  • Şu anda bi RAM takviyesi yapman yeterli.6ay 1 sene aralığında AMD ye geçiş yaparak yapacağın upgrade hem ekonomik olur hemde performans zıplaması yaparsın.Burdan sonra intel le devam etme yoluna..Tavsiyem budur...
  • Acele bi upgrade e ihtiyacın yok. Ama zaman içinde anakart ve işlemciyi değiştirerek upgrade yapabilirsin. AMD ye dönersen öncelike ankart ve işlemci yi değiştirmen yeterli olacaktır. ama intelde C veya E serisine upgrade yapmak istersen ramleride değiştirmen gerekecek. benim fikrim elindeki işlemci ve anakrtın fiyatı düşmeden upgrade yapmandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.