Şimdi Ara

SİNAN ENGİN KOVULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş, Sinan Engin ile ilişkilerini kesti

    Beşiktaş Spor Kulübü, futbol takımı menajeri Sinan Engin ile ilişkilerini kestiklerini açıkladı


    Beşiktaş Spor kulübünden Alaattin Çakıcı'nın vize olayına ilişkin bir açıklama geldi. Yapılan yazılı açıklamada, "Sinan Engin ile ilişkimiz kesilmiştir" denildi ve soruşturma esnasında elde edilen bilgilerin Devlet Güvenlik Mahkemesi savcılığına iletildiği de vurgulandı.

    Yeni açıklama gerekliliği
    Siyah-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, konunun medyadan öğrenilmesinin ardından kulüp bünyesinde iç soruşturma başlatıldığı ve soruşturma sırasında elde edilen bilgilerin adli soruşturmayı yürüten Devlet Güvenlik Mahkemesi Savcılığı'na iletildiği belirtilerek, gazetelerde yer almaya devam eden ''vize olayı''yla ilgili olarak yeni bir açıklama yapma gereğinin duyulduğu belirtildi.

    İç soruşturma başlatıldı
    Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Olayı gazetelerden öğrenmemiz üzerine iç soruşturma yapılmaya başlanmıştır. Bu soruşturma esnasında elde ettiğimiz bilgiler adli soruşturmayı yürüten Devlet Güvenlik Mahkemesi Savcılığı'na başkanlığımız düzeyinde iletilerek, yapmamız gerekenler konusunda talimat beklediğimiz arz edilmiştir.

    'Sessiz kalın'
    Devlet Güvenlik Mahkemesi Savcılığı tarafımıza çok yönlü olarak ve hassas bir biçimde soruşturmanın yürütüldüğü bildirilerek, sessiz kalmamızı ve gerektiğinde uyarıda bulunulacağını emretmişlerdir. Zarureten bugüne kadar genel anlamda açıklamalarla yetinmiş bulunmaktayız.

    'Gazetelerden öğrendik'
    Olay tarafımızca gazetelerden öğrenilmiştir. Sözlü ve yazılı yayın organlarında yer alan olaylar, işlemler ve tüm tasarruflarla uzaktan, yakından ve en ufak bir şekilde Beşiktaş Kulübü'nün ilgisi ve bilgisi bulunmamaktadır. Bilgisi dahi bulunmayan olaylarda bir tasarrufun da bulunması kesinlikle mümkün değildir.

    'Birim sorumlusu işten çıkarıldı'
    İç soruşturma çalışmalarımız devam ederken konuyla ilgili birimin sorumlusu çalışanımız Kerem Eymür'ün iş akdi sona erdirilmiştir.

    Engin'le ilişki kesildi
    Gazetelerde adı sıkça geçen menajer Sinan Engin'in görevi bıraktığını deklare etmesi herkesin malumudur. Kulüpçe de Sinan Engin ile ilişkilerimiz kesilmiştir.

    Medyada yer alan haberler, kulübümüzü aşırı ve haketmediği bir şekilde yıpratmaktadır. Yasal olmadığı iddia edilen yollarla bilgimiz dışındaki işlemlerden gerek kulüp ve gerekse başkanlık makamı olarak sorumlu tutulmamız ve adeta hedef gösterilmemiz adaletli değildir."

    Çakıcı-Engin görüşmelerine soruşturma
    Emniyet Müdürü Ramazan Er, yaptığı basın toplantısında Alaattin Çakıcı'nın Sinan Engin ile telefon konuşmalarının basına sızmasıyla ilgili olarak, "konu İstanbul DGM'ye sevkedildi. Savcı gerekli soruşturmayı başlattı. Soruşturma kapsamı içinde olduğu için daha fazla konuşmaya gerek yok" demişti.

    Telefon kayıtlarının mahkeme kararıyla dinlendiğini belirten Er, "dinlemeyle ilgili tutanaklar adli mahkemelere intikal ettirilmiştir" ifadelerini kullandı.







  • yaw istifa eden bir adam aynı zamanda nasıl kovulurki
  • yolsuzluk yaparsa olacağı bu
  • sinan engin istifa etmediki daha perşembe günü kovuldu.......

    yapmıyacaktı beşiktaşın adını lekeliyor..!!
  • ne alaka yolsuzlukla
  • kimlerin nasil ittirme sampiom oldugu ortaya cikiyor alo cakici acikca gecen sene bJk yi ite ite sampion yaptim diyor...
  • geldi gene...
  • yav ne adamlar var memlekette. kesin bu tipler sadece gastelerle futbolu takip ediyodur. Şimdi anlamadığım, Çakıcı nın bize kıyağı olacaksa bu sezon böyle şampiyonluk kaybedilir miydi?

    bırakın bu işleri. Kimlerin kara para aklayıp transfer bombaları patlattığını, kimlerin mafyayla siyasetle iç içe olduğunu futbolu biraz takip eden bilir...
  • sizde 6s gibi adama dilenmissinizdir oda kiramamistir karsilinida almisitr gecmis olsun bJk...
  • ne diyo bu ya?
    ben bu adamın dediklerinden bisey anlamıyorum.Allah rızası icin biri simultane tercume yapsın...
    kim neyi dilenmis kime?kim kimi kıramamıs,niye gecmis olsun?
  • abi sen eniyisi okurken bunun dediğini atla çünkü genelde(%99.99) saçmalıyo.şimdi gelir başlar gene ağladıkça ezikler falan filan demeye adam ezile ezile ağzına sakız olmuş,ittirme şampiyon ediği takımda geçen sene kendi takımına 35 puan takmış
  • olm olay cok acikta sen anlayamiosun !! gecen sene sampion olabilmek icin mafayayi bile isin icine soktunuz onlarda size gerek yardimi yaptilar we istedikleri seyide sizden(sinan engin we bJk) aldilar. bukadar basit !...
  • Sala zaten işe yaramaz adamdı
  • Doğru vurdu kırdı ile bir şey olmayacağı zaten belliydi.[dry]
  • şu çürük elmalara yanıt verip topiğin düzeyini düşürmeyin... Neyin ne olduğunu sadece yaşayanlar bilebilir.. Bize her şey karanlık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.