Şimdi Ara

Lütfen Bir Bakın Yaaa.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ya iki günden beri internet cafedeki ağa bağlı bilgisayarlarda birşeyler olmaya başladı.daha bugün bir makinayı ağa bağladım bağladığım anda mpeg uzantılı görülen ama exe uzantılı olan dosyalar windows\system dizine yerleşmeye başladı kendini ekran koruyucu olarak gösteriyor.görüntü özelliklerindeki ekran koruyucu sekmesinde görünüyor.o ekran koruyucuyu açayım dedğiniz anda kendini başlangıca atıyor 4-5 kere başlangıçta çalışan yabancı bir program yok ama regeditte sürekli kendini başlangıca atıyor.adware ile tarattım yok fsecure ile tarattım kendini ekran korucu gibi gösterdiği için buamıyor birde.windows\system dizinine girdiğinizde dosyalardan eser yok var ama görünmüyor fsecure ile tararken taradığı görülüyor, ama normal windows ekranında yok.ayrıca kendi başka makinalarda atıyor.2 gün önce başka bir internet cafede bu programlardan türedi adam bütün makinalara format atmak zorunda kaldı.solcan gibi birşey sanıyorum .internet cafedeki bilgisayarların işletim sistemi winme 2 güne kadar hiçbir sorun yoktu..

    yardımcı olursanız Çoooookk Sevinirimmmm..



  • formmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttt aaaaaaaaaatttttttt[cop].internet explorer güvenliğini arttır.bide gizli dosyaları görünür hale getir ve C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk dosyasını salt okunur yap
  • ya ağda dialup nasıl işlesin ya.bir de format atmak çözüm değil.explolerın güvenliğini artırınca sorunun gececeğinide sanmıyorum.
    Ama genede sağol Fashist

    bana bir program önerebilirmisiniz..[akum]?
  • Bahsettiklerininz nimda virüsünü anımsatıyor yeni bir vryantı olabilir. Size önerim Temiz bir bilgisayarda hazırlanmış Açılış disketi ile açıp Norton ile tarattırmanız olacaktır. Büyük ihtimalle sorunununz çözülecek. Kolay gelsin.
  • bilgisayarıma norton 2003 antivirüs programı kurdum ama açılış disketiyle açtıktan sonra taratmayı nasıl yapıyoruz???
  • ad-aware programını tafsiye ederim. tabi guncelleme islemini yap. avg anti virus programınıda yukle. dialer temizleme işlemlerinide yapıyor. wındows/temp dizininin içinide iyi bi temizle. ve bilmediğin etmediğin .exe dosyalarını zaten isimilerini biliyorsundur. hem bilgisayardan hemde regedit ten temizle. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.