Şimdi Ara

ŞİİR EZBERLEMEK ARTIK ZORUNLU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erzurum Lisesi Kültür Merkezi'nde, Türk Dili ve Edebiyatı ile Türkçe öğretmenlerine yönelik hizmetiçi eğitim semineri düzenlendi. Seminerde konuşan Müsteşar Birinci, Türkçenin iyi öğrenilmesi ve öğretilmesi gerektiğine işaret etti. Dilin iyi öğretilmesinde şiirin önemini vurgulayan Birinci, Avrupa'da bu olgunun iyi kullanıldığını söyledi. Kendilerinin de öğrencilere bu yeteneği kazandırmak istediklerini ifade eden Birinci, yeni hazırlanacak müfredatla, her öğrenciye mutlaka ayda bir şiir ezberletileceğini belirtti. Bunun, öğrencilere, kendini iyi ifade etme yeteneği de kazandıracağını ifade eden Birinci, sözcük dağarcığının artırılmasında da şiirin etkili olacağını kaydetti.

    Vay be! "Meteor Yağmuru" bir anda amma popüler olacak![evlol][evlol]



  • Zaten aşıksan mutlaka 1-2 şiir ezberkelemek gerekirdi hala gerekio mu bilmem??
  • Evet o seminerin yazısı bizim okula da geldi. Tüm Türk Dili ve Edebiyat ile Türkçe öğretmenlerinin katılması zorunluydu.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i>
    <br />Evet o seminerin yazısı bizim okula da geldi. Tüm Türk Dili ve Edebiyat ile Türkçe öğretmenlerinin katılması zorunluydu.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Daha öğrenciler uyanmadı. Seneye kıyamet kopar.
  • iyi bari zamanında bitmiş okul [afro]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.