Şimdi Ara

Cinli,Ruhlu,Yatırlı hikayeler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben böle öyküleri çok severim bilen varsa yazsın eğlenceli olur biz okulda yapardık çok güzeldi...(okul değil :P)



  • Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş. Kız kıza yemişler, içmişler, derken içlerinden biri “Hadi cin çağıralım” demiş. Ev sahibi kız da hiç inanmazmış böyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş. Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin çağırma olayına girilmiş. Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini düşünüyomuş. Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şöyle demiş: “İçinizde bana inanmayan biri var. Yarın saat 4’te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim!” Kızlar feci tırsmıslar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin. Saat çok geç olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış.
    Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile. Öğlene doğru telefon çalmış. Arayan, kızın çok sevdiği, çok iyi anlaştığı teyzesiymiş, “Bugün içimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğruycam. Dertleşelim biraz” demiş. Kız da sevinmiş teyzesini görecek diye, “Hemen gel, ben de seni çok özledim” demiş.

    Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş. Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış. Kız, “Teyzecim sen konuştukça daha kötü oldun, istersen başka bişey yapalım” demiş. Teyzesi de “O zaman tavla oynayalım. Ne zamandır seninle oynamadık. Kafam dağılır biraz” demiş. Kız tavlayı almaya giderken bi gece önceki olay aklına gelmiş, “Meğer benim teyzem cinmiş” deyip gülümsemiş.

    Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış. O içerdeyken telefon çalmış. Arayan kızın babasıymış. Adamcağız çok üzgün bi sesle konuşuyomuş: “Kızım teyzen öğlen bi trafik kazası geçirdi. Durumu çok iyi değildi ama Allahtan ümit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az önce teyzeni kaybettik, başımız sağolsun…”




  • ben bi tane anlatıyım böyle çok var madanci benzer yani..
    bi gü bi adam karanlık sokakta tek başına yürüyomuş sonra arkadan tık tık diye sesler gelmbeye başlamış arkasına bakmış bi adam pardesülü ve şapkalı ama karanlıktan tam görülemiyomuş neyse yürümeye devam etmiş yine tık tık diye ses arkasına bakmış yine aynı adam.. meraklanmış adamda bu sesin sebebi ne fln diye bi süre yürümşler öle artık ses rahatsız edince adamın ayaklarına bakmış ayyakabısı nasıl diye (hayır ters değil) adamın ayakları keçi ayağıymış...
  • www.efsaneler.com mu ne vardı gir oraya oku
  • he bende ordan aldım :)
  • şimdi anlatacağım olay gerçektir. bizzat kendi tarfımdan yaşanmıştır.

    Üniversitedeyken F.G. diye bir bayan arkadaşımız vardı. Grup arkadaşıydık ve yakındık. F.G. sürekli pisişik güçleri olduğunu söyler bişeyler anlatırdı. Cinleri görebildiğini felan söylerdi. Bizi de etkilemişti ama çoğumuz bu olaya kadar ona inanmıyorduk. kız aklı başında bir kızdı. yani geyik muhabbeti olsun değil.

    Her neyse. Bir gece başka bir arkadaşın evinde 8-10 kişi kızlı erkekli geyik yapıyorduk. Neyse geç saatte herkesin uykusu gelince bir kenara kıvrıldı odaları paylaştık. Bana ve 2 erkek 2kıza salon kalmıştı. yani 5 kişi salonun değişik köşelerine kanepelere felan kıvrılmıştık. Saat 3 veya 4 felandı tam hatırlamıyorum salon ahalisi PAAAT diye çarpma sesine benzer bir sesle uyandık. Işığı felan yaktık herkes birbirine baktı. F.G. 'de uyanmıştı ve hiç konuşmuyordu. Yaz ayları olduğundan pencereler felan açıktı. Sesin dışarıdan geldiğini düşünerek geri yattık. Neyse sabah uyandığımızda F.G. "size bişi söylicem ama korkmayın" dedi. Ne dedik. "Dün geceki duyduğunuz ses benim yatağa düşme sesimdi" dedi. Nasıl yani dedik. "Dün gece rüya gördüğümü sanıyordum. Rüyamda çok hafiflemiş yatağımdan havalanmış ve uçuyordum. Sonra birden tavana çarptım ve alttan birşey bir güç beni tavana doğru itmeye başladı Sıkıştırıyordu. Sonra birden bıraktı ve tüm ağırlığımla tekrar yatağıma düştüm. İşte o PAAT sesi bu sesti" dedi. Biz pek inanamadık tabi. Ama tırnaklarını, tavanı, ve yatağı görünce şok olmuştuk. F.G.nin tırnaklarının diplerinde beyaz boya kalıntıları ve tavanda (tam yatağın üstünde) tırnak izleri vardı. O sıkışma sırasında tırnakları ile yapmış olabileceğini ve farkında olmadığını söyledi. Yatağa (kanepeye) baktığımızda ise tüm yayları kırılmıştı..




  • Wayy be.. Etkileyici bayaı ama ben gene de inanmam ya başıma gelmedikçe benzeri bir olay:)
  • benim başımdan böyle garip çok olay geçti. Bak bir tane daha anlatayım.

    Sene 1993 felan. Ben 14 yaşındayım. Büyükbabam vefat edeli 4 gün olmuştu. Biz cenaze evinde yani Büyükbabamlardaydık. Başsağlına Gelenler gidenler saolsunlar eksik olmuyordu geç saatlere kadar oturuluyordu felan. Neyse yatma vakti gelmişti ve herkes (dayımlar annem abim vs vs) ahali olarak odaları paylaşıp yatmıştık. Abim ve ben aynı odada yatıyorduk. (bu olaya o gece o evde olan herkes şahittir.) Abimle yattığımız odada, duvarda Büyükbababmın sallanmalı büyük bir duvar saati vardı. Bu saat çok eskiydi antika gibi bişeydi. Büyükbabamın Büyükbabasının saatiymiş. Büyükbabam ölmeden önce o saate gözü gibi bakardı. Hergün evet her Allah'ın günü o saati indirir özenle temizler kurar tekrar yerine takardı. Saat yepyeniymiş gibi tıkır tıkır çalışırdı. Fakat Büyükbabam öldüğü zaman saatte durmuştu. Hemde vefat ettiği dakikada. yani 9u 27geçe. Dayım 3 gün uğraşmış ne yaptıysa saati çalıştıramamıştı. Artık uğraşmaktan bıkmış ve anlamını yitirmesin diye tekrar 9u 27 geçeye ayarlayıp asmıştı saati yerine. Herneyse. Abimle yattığımız odada sabaha karşı felandı heralde. Ben uyandım ki bulunduğumuz odanın ışığı yanıyor. Alla ala dedim "heralde abim WC'ye felan kalktı ışığı söndürmeyi unuttu geri yattı" diye düşünüp kalktım ve tam ışığı söndürecektim ki gözüm duvardaki saate takıldı. Saat çalışıyordu. Ve inanması çok güç kolumdaki saate baktım dakikası dakikasına aynıydı. Doankalmıştım. Çünkü dayım okadar uğraşmıştı. heleki kolumdaki saatle aynı saati göstermesi. Hemen abimi uyandırdım. Sonra annemi ve dayımı sonrada tüm ev ahalisini. Herkes saatin altında toplanmış saate baktık. Herkes şaşkınlık içindeydi. Dayım "tesadüftür, okadar uğraştım belki aklı başına yeni geldi şimdi çalıştı" felan dedi "hadi yatın" dedi. Tekrar yattık. O saat tıkırtıları içinde (tık tık..) uyumuşum. Sabah kalkan herkes ilkönce duvardaki saate bakıyordu. Ben de uyandığımda baktım ve ikinci bir şok yaşadım. Saat 9u 27 geçiyordu ve çalışmıyordu. Dayım yine saati indirip birkaç defa uğraştı. Saatçiye felan götürdü ama nafile. O günden sonra birdaha saat çalışmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siarex -- 11 Ağustos 2006; 9:44:44 >




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cokomilk</i>
    <br />benim başımdan böyle garip çok olay geçti. Bak bir tane daha anlatayım.

    Sene 1993 felan. Ben 20 yaşındayım. Büyükbabam vefat edeli 4 gün olmuştu. Biz cenaze evinde yani Büyükbabamlardaydık. Başsağlına Gelenler gidenler saolsunlar eksik olmuyordu geç saatlere kadar oturuluyordu felan. Neyse yatma vakti gelmişti ve herkes (dayımlar annem abim vs vs) ahali olarak odaları paylaşıp yatmıştık. Abim ve ben aynı odada yatıyorduk. (bu olaya o gece o evde olan herkes şahittir.) Abimle yattığımız odada, duvarda Büyükbababmın sallanmalı büyük bir duvar saati vardı. Bu saat çok eskiydi antika gibi bişeydi. Büyükbabamın Büyükbabasının saatiymiş. Büyükbabam ölmeden önce o saate gözü gibi bakardı. Hergün evet her Allah'ın günü o saati indirir özenle temizler kurar tekrar yerine takardı. Saat yepyeniymiş gibi tıkır tıkır çalışırdı. Fakat Büyükbabam öldüğü zaman saatte durmuştu. Hemde vefat ettiği dakikada. yani 7yi 20geçe. Dayım 3 gün uğraşmış ne yaptıysa saati çalıştıramamıştı. Artık uğraşmaktan bıkmış ve anlamını yitirmesin diye tekrar 7yi 20geçeye ayarlayıp asmıştı saati yerine. Herneyse. Abimle yattığımız odada sabaha karşı felandı heralde. Ben uyandım ki bulunduğumuz odanın ışığı yanıyor. Alla ala dedim "heralde abim WC'ye felan kalktı ışığı söndürmeyi unuttu geri yattı" diye düşünüp kalktım ve tam ışığı söndürecektim ki gözüm duvardaki saate takıldı. Saat çalışıyordu. Ve inanması çok güç kolumdaki saate baktım dakikası dakikasına aynıydı. Doankalmıştım. Çünkü dayım okadar uğraşmıştı. heleki kolumdaki saatle aynı saati göstermesi. Hemen abimi uyandırdım. Sonra annemi ve dayımı sonrada tüm ev ahalisini. Herkes saatin altında toplanmış saate baktık. Herkes şaşkınlık içindeydi. Dayım "tesadüftür, okadar uğraştım belki aklı başına yeni geldi şimdi çalıştı" felan dedi "hadi yatın" dedi. Tekrar yattık. O saat tıkırtıları içinde (tık tık..) uyumuşum. Sabah kalkan herkes ilkönce duvardaki saate bakıyordu. Ben de uyandığımda baktım ve ikinci bir şok yaşadım. Saat 7yi 20 geçiyordu ve çalışmıyordu. Dayım yine saati indirip birkaç defa uğraştı. Saatçiye felan götürdü ama nafile. O günden sonra birdaha saat çalışmadı.


    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    tüylerim diken diken oldu yaw...




  • Bende size bir olay anlatayım yıl 1993 ağustos...
    annemin akrabasının düğünü vardı hazırlanıyorduk düğüne gidecektik.. ben daha 9 yaşındaydım...
    annem üstünü giydikten sonra içinden bir his cama bakmasını söylemiş annem cama bakınca hemen önümüzde yokuştan amcamın oğlunun geldiğini görmüş ( 8 yaşındaydı) hemen balkona çıkmış ALİ ANNEM ne arıyosun burda ( çünkü amcamla bizim ev arası baya uzaktı) annem çocuğa tekrar seslenmiş (amcamın oğlu gibi gördüğü çocuğa) çocuk efendim teyze bana mı dedin demiş annem orda birden besmele çekmiş, bakmış gelen amcamın oğlu değil...
    neyse biz tayzemlere gittik ordan hep beraber düğüne gideceğiz... teyzemlere telefon geldi arayan babamdı... annemin gördüğünü sandığı amcamın oğlu tam o vakit vefat etmişti vefat sebebi ise çok afedersiniz ***** bir servis şöförü hem servisi kullanıyor hem yanındaki hatunla oynaşırken kontrolü kaybediyor kaldırımdaki çocuğu altına alıp 30 metre sürüklüyor kafa sı gövvedinden ayrılıyor artı gövdesi de 2 ye aydılıyor... ALLAH O ADAMIN BELASINI VERSİN... o dua etsin kurtuldu o an bizimlikerin birinin eline geçseydi adamı herkesin önünde o hale getitirlerdi... neyse arkadaşlar gözlerim doldu




  • benden bi tane daha..
    bizim bi arkadasın dedesi gece ormanda yürüyomuş köyde bahçeden dönüyomuş ormanın içinde ışıklar gülüşmeler fln duymuş bi bakiyim demiş masa etrafında toplanmış insanlar yemek yiyolar eğleniyolar bunlar bizim dedeyide davet etmiş dedede oturmuş masaya başlamış yemeye ama aklında hep bişey varmış bişeyi unutmuş ne diye düşünürken yanındaki adam o unuttuğun şeyi söyleme demiş dede anlamış sonra Bis.. demiş ve bütün insanlar kaybolmuş sonra yediği şeyi birden azından tükürmüş bakmışki yediği şey b.k...
  • annemin başına gelmiş iki olayı daha anlatacağım...

    amcamın oğlunu toprağa verdikten 1 hafta sonra ( adettir ya ölenin ardından adak adanır amcam adak adamamıştı)...

    annem rüyasında amcamın oğlunu görmüş orda bir koyun gösteriyormuş yenge ben et istiyorum die babam ertesi gün amcaoğlu için adak adadı...



    bir olay da daha 1. sınıfa gidiyordum... babam böbrek taşı düşürecekti bilenler bilirler acısını... hatırlarım babam yerinde duramazdı baba baba die ağlardı acısından (babası 1985 te vefat etti)... komşularımız babamın acılarının sesini duyunsa sağolusnlar gecenin 3'ünde amcamın evine gitti haber verdi babamı hastaneye götürdüler... ( araba vardı kullanacak adam yoktu giden kişi ise yaşlı bir kadın dı)... neyse babamı hastahaneye götürdüler... biz daha çok ufağız annemin daha kundakta çocuğu vardı o yüzden bizi bırakamadı.... annem bir ara yatarken sabah namaz vaktinde birden uyandırılmış kalk namazını kıl die bişiler onu uyarmış... annem bakmış hızır alehusselam ( hızır acil dedikleri şahıs)...
    anneme kızm kalk namazını kıl kocanı bana emanet et sabaha hiç bişieyi kalmadan geri dönecek sana demiş annem de kalkmış namazını kılmış ve dediği gibi sabah babam hiç bişi olmamış gibi eve geri döndü...




  • [jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn]

    vayt bbeee
    valla hepsini okurken heyecenla okudum
    ürperdim bi an
  • aslında anneanemin başına da gelen olaylar var ama artık saçmaladığımı söylersiniz die anlatmıyorum... anneannem ise cennetlik kadındır günde 5 vakit değil nerdeyse 10 vakit namaz kılar... onun başına da böyle olaylar gelmiştir...
  • anlatsana defector..
  • bir ilginç olay daha ben anlatayım. 2 Temmuz 1993'te Sivas'ta geri kafalı beyinler tarafından yakılan Madımak oteli'ni bilirsiniz. O gün 37 kişi canlı canlı yanarak ölmüştü. Aziz Nesin zor kurtulmuştu. Ben de Sivas'taydım İnsanların itfaiyenin yolunu kesmek için yollara sere serpe yattıklarına ve o hengameye bizzat şahit oldum. Üniversite'de öğrenciydim. Biz biriki arkadaş şehirdeydik ve ne olduğunu anlayamadan kaçacak yer aradık. Herneyse.

    (Şimdi anlatacağım olaya sadece ben diil tüm bir Sivas halkı şahittir.)
    O gün yani 2 Temmuz 1993 te tam 37 kişi öldü o otelde. Aradan tam bir yıl geçmişti. 2 Temmuz 1994 günü saat öğlen civarı felandı. Ben dışarıdaydım. Ve ardı arkasına tam 37 tane şimşek çaktı. Ama anam nasıl gümbürdüyor. Sanki dibimize yıldırım düşmüş gibi. Ama ortada şimşek, yıldırım felan yoktu. Gökyüzüne baktık 1 tek bulut yok. E temmuzun ortası ve hava cehennem gibi sıcak. Tek bir damla yağmur yok. Gökyüzü apaçık. Kimse inanamadı herkes olduğu yerde çakılı kaldı. Trafik durdu. Herkes gökyüzüne bakakaldı. Ben 36 saymıştım. Arkadaşlar 37 saymış. Çok ürpermiştim. Ama Birileri bu olaydan birşeyleri anlamalıydı artık bence.

    (Defector: amcanın oğluna çok üzüldüm. Başın saolsun.)




  • ya arkadaşlar daha fazla anlatmayın gece uyuyamıyacağım valla tüylerim tiken tiken oldu... [oo]
  • [phr]
  • harbiden tüylerim diken diken oldu.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cokomilk</i>
    <br />bir ilginç olay daha ben anlatayım. 2 Temmuz 1993'te Sivas'ta geri kafalı beyinler tarafından yakılan Madımak oteli'ni bilirsiniz. O gün 37 kişi canlı canlı yanarak ölmüştü. Aziz Nesin zor kurtulmuştu. Ben de Sivas'taydım İnsanların itfaiyenin yolunu kesmek için yollara sere serpe yattıklarına ve o hengameye bizzat şahit oldum. Üniversite'de öğrenciydim. Biz biriki arkadaş şehirdeydik ve ne olduğunu anlayamadan kaçacak yer aradık. Herneyse.

    (Şimdi anlatacağım olaya sadece ben diil tüm bir Sivas halkı şahittir.)
    O gün yani 2 Temmuz 1993 te tam 37 kişi öldü o otelde. Aradan tam bir yıl geçmişti. 2 Temmuz 1994 günü saat öğlen civarı felandı. Ben dışarıdaydım. Ve ardı arkasına tam 37 tane şimşek çaktı. Ama anam nasıl gümbürdüyor. Sanki dibimize yıldırım düşmüş gibi. Ama ortada şimşek, yıldırım felan yoktu. Gökyüzüne baktık 1 tek bulut yok. E temmuzun ortası ve hava cehennem gibi sıcak. Tek bir damla yağmur yok. Gökyüzü apaçık. Kimse inanamadı herkes olduğu yerde çakılı kaldı. Trafik durdu. Herkes gökyüzüne bakakaldı. Ben 36 saymıştım. Arkadaşlar 37 saymış. Çok ürpermiştim. Ama Birileri bu olaydan birşeyleri anlamalıydı artık bence.

    (Defector: amcanın oğluna çok üzüldüm. Başın saolsun.)


    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    sağol kardeş...[frndsp]




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.