Şimdi Ara

Statik - Dinamik web sitesi farki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Izmirdeki firmama web sitesi tasarlatmak istiyorum. Fakat statik-dinamik site arasindaki fark cok fazla. Acaba ilerde de devam edebilmesi icin hangisini yaptirmak daha mantikli olur. Ayrica Izmirdeki arkadaslar teklifleriniz de hala gecerlidir. PM de atabilirsiniz.
    Tesekkürler



  • merhaba banada bu konu hakkında bir email gelmişti. msn adresimiz info@hostinghizmeti.com irtibat kurarsanız yardımcı oluruz. zaten mailde atmıştık size dün gece..

    Görüşmek Üzere ..
  • statik sayfa html sayfadır. yani bi kere yapılır ve upload edilir. statik sayfayı değiştirmek için kodlamanın değişmesi gerekir.

    dinamik sayfa asp-php ile yapılan sayfadır. Sayfaların sabit bi hali yoktur. istenen bilgiye, yada olaya göre sayfa kendini hazırlar ve çıkar. mesela forum dinamik bir sayfadır. başta bi kere kodlaması yapılır sonra forum kendi kendini değiştirir. statik sayfalarda böle bi imkanın yok. haber siteleri dinamik yapılır. çünkü her seferinde kodlama değiştiriliceğine bir kerelik dinamik sayfa ve özel sistemi hazırlanır ve haberler daha kolay bi şekilde eklenir. haber eklendikçe sayfa kendini otomatik ayarlar ve ziyaretçiye gözükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.