Şimdi Ara

bütün flat panel monitör kullananlar bir baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar
    casper computer'un sahibi yalçın yıldırım
    bugün hürriyet gazetesinde yener süsoy un köşesinde yaptığı açıklamalar çok tartışılır gibi Türkiye'de satılan ve kullanılan flat panel monitörler için aynen şu cümleleri söylemiş.
    "Para hırsı gözlerimizi oyuyor!
    Şu anda piyasa, sahte flat monitörlerle dolu, alanların gözlerine yazık. Ekranın üzerinde flat yazıyor ama, yurt dışında önüne cam çekilmiş. Bilgisayar filtresi diye satılanların büyük çoğunluğu bildiğimiz pencere camı. İki ince camı birleştirip araya film gibi bir şey koyduktan sonra ışınları kesiyor diye satıyorlar."

    burada hangi marka monitörlerden söz ediyor acaba? ben philips 107T5 kullanıyorum.türkiyedeki derken "philips,samsung,hyundai,lg,vestel,ve de diğer markalarıda kapsıyor mu?sacece casper flat mı kaliteli?
    ben bilgisayarımı casperdan almıştım.ve 17"crt monitörüm tam 10'u geçik kez bozuldu.garanti kapsamındaken 2-3 defa haruzyon kartını değiştirdiler.garanti bittikten sonra arızalar devam etti ve en sonunda son kez erpaya gönderdim onlarda yapamadı ve beko elektronik servisine yaptırım birine hibe ettim.
    gelelim yalçın yıldırıma türkiyedeki monitörlere laf ediceğine ilk önce kendi casper markalı monitörlerine baksın.bana göre en kötü monitör.
    yazacaklarım bu kadar.bütün flat monitör kullananların görüşlerini bekliyorum







  • e zaten bu bilinen bişeyki.

    özelliklerinde de yazar zaten.
    bazılarında real flat yazar. ki bu doğru tam flattir philipslerde olduğu gibi.
    kimisinde dyna flat yazar ve bunun gibi şeyler.
    ben samsung 757mb kullanıyorum. real flat ama memnunum yani beni rahatsız etmiyo.
  • ben 763 mb kullanıyorum. gayet memnunum. görüntü kalitesi gayet ii. aslında 757 mb düşünüyordum bende alırken ama fiyat olayından 763mb aldım. ayrıca philipsler tam flat die bir olay yok. philipsler nerdeyse crt monitör gibi. sadece önceki cam düz. 107t ler için konuşuyorum. görüntü ii değil. lg gayet başarılı bu konuda.
  • ama ben casper bilgisayar da çok karşıyım adamlar insanları accaip sömürüyor yaw...
  • zaten "tam" flat olan çok fazla monitor de yok. çoğu monitor anlatılan dışta düz, içerde bükey cam kullanıyor. ama gerçektende çok da farkı yok diyebilirim.
  • aslında en güzeli trinitron ama onlarda çok pahalı.
  • Sanki Casper kendi mühendislerine çizdiriyor sahibide üretim şamasında geziyor görüyor peh bunların hepsi Casper, Eksen, Gold, Escord, Vatan) monitör, bord yada herhangi bir parçayı üretibilecek cesaretde ve tecrubede firmalar değiller çinden yada herhangi bir uzak doğu ülkesinden gelen monitörlerin yada parçaların üzerlerine marka vurduruyorlar o kadar mesela expert monitörler philipsdir sadece philips yazısı silinip üzerlerine exper yazılmıştır. Yani şimdi Experin sahibi çıkıpda benim monitörüm en iyisi diyebilirmi? Bu Casper bilmeyenin cebindeki parayı çekebilmek için gaste ile anlaşıp reklam yapmış abartmaya gerek yok Türk işi Bitirir işi
  • gerçekten sömürüyorlar.
  • Doğru söylemiş ama bu konuda samsunga güvenebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.